| Buřt | 147593 |
|
31.7.2024 14:19:55
Já sprinty miluju, ale byla jsem jen průměrná, ten sprint je hodně o talentu, kdo má ta rychlostní vlákna, už to tam má :) Naopak na dlouhém běhu se dá pořád zlepšovat a to je krásný. Někdy, když to běží a nic nebolí, je ten běh čistá euforie. Po porodech jsem měla hnutý záda a běhat nešlo, trpěla jsem tím, doufám, že už se to nevrátí.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 14:19:27
Práce je hroznej žrout času
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 14:17:39
Sprinty mi nešly, nemám na ně postavu a techniku mi poradili až na VŠ (zlepšení na stovku z jednoho pokusu o zápočet na další pokus o pár minut později o víc jak vteřinu, zápočet byl, stačilo akceptovat rady).
Naopak jsem na rozdíl od běžných vrstevnic neměla problém obíhat ovál jak dlouho bylo potřeba, pořád stejně rychle, čímž jsem dosahovala výsledků srovnatelných s atletkami. Zábavné mi to moc nepřišlo, ale byla jsem disciplinované dítě a mám zvýšenou schopnost snášet fyzickou nepohodu, bolest. Do lesa jsem vyběhla poprvé až v těch cca 40. A od té doby je to láska na zbytek života ![]() |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
31.7.2024 14:17:37
Já teď chodím do práce v sandálech na kramfleku a na boso, šaty na ramínka. No a při těch ranních 8°C to bylo docela zvláštní. To bývá i v zimě, což nikdy na boso v sandálech nechodím.
|
| Buřt | 147593 |
|
31.7.2024 14:16:48
Jseš dobrá, já toho tolik nestíhám. Mám za cíl vždy alespoň tři běžecké tréninky v týdnu, někdy se podaří víc. Někdy běžím do práce, v létě se snažím alespoň jednou týdně do práce na kole a zpět. K tomu mám posilovnu, máme takovou komunitní, sousedskou, asi 100m od domu, to je velký luxus, často tam chodím třeba až v 10 večer a jsem tam sama.
Ráda bych něco každý den, ale to se mi zatím nedaří, ta práce tam překáží ![]() |
|
|
31.7.2024 14:14:41
Mně přijde, že je úplně jedno kolik má kdo doma stupňů. Důležitý je, jak se při nich cítí, vně i uvnitř. My máme doma třeba 24C a v létě je mi při nich kolikrát vedro, a v zimě kolikrát zima. Takže co je do stupňů...
Jinak machrovat na Rodině kdo má doma kolik stupňů a kdo kolik cm izolace je k popukání , takže jsem si krásně popukala. Díky vám (A taky to vytáhlo Kat z ulity a ukázala, že tu je. Takže podruhé ) |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
31.7.2024 14:12:12
Buřt
![]() Obdivujem závodnice. Na to som nikdy nebola, už ako mala na TV som neznášala, keď šlo "o niečo". Som šílene neambiciózna, ešte k tomu si neverím, to je kombinácia na ho.no. V pracovných dňoch mám krátke kardio pred prácou, plus mínus polhodky, podla toho kedy vstanem a kolko svačin musím chystať. Po práci chcem už niečo poriadne, tj buď kolo, fitko, alebo "lepší" beh (trail). Alebo kombináciu rýchlej chodze a pomalého behu v teréne, to mám tiež rada. U nás sú kopce všade, takže 100 pater spravíš za 1 trénink ani nevieš jak. A Ty? Strašne rada čítam tieto športové príspevky ![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
31.7.2024 14:07:52
Já jsem behala vždycky strašně rada a hodně rychle. Přišlo mi, ze se vznasim. Byla jsem nejrychlejší ve škole . Odmalička mi to proste bavilo. Nesly mi delší tratě. Nejlepší byl sprint. K delším behum jsem se propracovala až po 35. Ale asi od 11 let doteď se chodím jdo lesa proběhnout .
|
| Buřt | 147593 |
|
31.7.2024 14:05:57
Babi, ano, pro mě to je zatím ta meditace, únik od hektické domácnosti se třemi dětmi. Zamlada jsem běhala na dráze, milovala jsem to. Je to asi láska na celý život, už jsem jí předala i dvěma dětem ze tří
![]() |
|
|
31.7.2024 14:05:04
"No jasně, plastovou lahev s úzkým hrdlem nelze používat dlouho."
Plastový lahve s úzkým hrdlem teď používám na lapání vos a hnusných zelených much, které mi žerou ostružiny a borůvky a nechtěji mi nechat lautr nic. Ale je fakt, že jen jedna je od vody. Ta druhá od jableč.octa a ta třetí od mlíka. Dávám jim tam vodu se šťávou. Pijou to, ale navěky. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.