| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 43728  [Dalších 43578 >>]
Čumča. 160024
31.7.2024 14:36:44
knedli, ale to je právě ono, jsi výkonná neuvěřitelně, ale nevíš to o sobě, chceš po sobě víc a víc
Beat 107867
31.7.2024 14:32:54
Já jsem v dospělosti nějak prirozene přestala zkoušet sprintovat, iritovalo mě, že mám úplně jiné pocity.. že jsem najendou těžká, nevznasim se ~:-D, nejde to samo, nejsem už rychlá apod. A kupodivu jsem před par měsíci četla článek o běhání, který mi povzbudil a zařazuji do každého běhu par kratších sprintu. Jeden, dva..Zakazala jsem si myslet na své historické vznášeni a neřešit rozdílný pocit při sprintu, je to totiz strašný, a zameruju se na doslap, abych se nezranila a na samotnou max rychlost. No a překvapeni, i v tomto věku citim zlepšení, jsem lehčí, mrštnejsi.. Takže radost. Sprintuju tedy jen v případě, kdy není nikdo v dohledu ~:-D max srna, zajc.. jak rikal syn.
Za minuly týden mám milych 35 km, větší ambice nemám. Ale chci to ted udržet, i s těmi sprinty, protoze na konci října bych si chtěla s dcerou zabehnout štafetu 10+10km. Jen tak, pro společnou radost, ale chci byt dobře připravena.

Takže cíl: běhat a neshodit svaly když se hlidam v jídle
kysnutá knedla 99495
31.7.2024 14:32:42
babi, ja makám hlavne kvoli nálade (závislost na endorfínoch)
Za druhé kvoli kondícii.
Za tretie kvoli postave.

Moje tri najvačšie motory, od najviac doležitého.

a dnes už ale príliš veľa kecám, idem uvariť chlapom jedlo, pá baby (i babi) :)
babi_ 48341
31.7.2024 14:32:08
Sedm krabic! To bych se asi nerozhodla ~t~
Vzhled běžeckých bot jsem si taky odvykla řešit, respektive barvu (tvar modelu, co mi vyhovuje, se mi naštěstí i líbí) - co ten rok vyrobí, v tom běhám ~d~
kysnutá knedla 99495
31.7.2024 14:30:20
Och Čumča... Keby si Ty vedela... Moja výkonnost je mizerná, a teraz nemyslím šport.
Nemám čas na všetko ani v tomto prázdninovom režime. Ten 24 hodinový koláč mi nejde rozdeliť tak, ako som si predstavovala. Mal tam byť šport, rodina, domácnost, KNIŽKY KONEČNE, počúvanie podcastov, upratovanie dlho odkládaných vecí, skľudnenie, meditácie, premýšľanie, čas na tých, ktorých som počas šk. roku zanedbávala, varenie a pečenie noviniek, nie furt to isté, atd atd
~7~
babi_ 48341
31.7.2024 14:28:17
"Někdy, když to běží a nic nebolí, je ten běh čistá euforie. "

Přesně tak. Neznám nic úžasnějšího kromě jedné věci, která ovšem trvá nepoměrně kratší dobu ~;)
babi_ 48341
31.7.2024 14:26:56
Knedli, mně zas nicmoc neříká trénink jen pro trénink. Jako jo, pobíhat si po horách ok, ale stejně mám v pozadí toho i "trénuju na maraton".
Střed těla posiluju jen kvůli lepší technice běhu, a aby mě nebolela z něj záda.
Kolikrát se vykopu na běžecký trénink jen proto, že chci být dobře připravená na závody. Taky teda že jak člověk začne vynechávat, jde to do kopru celé (smyčka: chce se mi pak ještě méně, horší se kondička, když už jdu tak se mi hůř běží a příště se mi nechce...), a nechci o běh přijít.
Čumča. 160024
31.7.2024 14:26:05
knedli, mně přijde, že celý tvůj život je sprint, jsi nesmírně výkonná a obětavá, neumím si představit, že bys do svého tryskomyšího stylu dala ještě sprint
kysnutá knedla 99495
31.7.2024 14:23:59
Mne prišli botasky ktoré potrebujem na beh v teréne. Asi 7 krabíc som mala doma, jedny som si nechala, tak som zvedavá. Na moje nohy je problém kúpiť obuv, vždy je to zázrak, ak je to pohodlné. Na vzhled som si už odvykla pozerať (u funkčnej obuvi).
kysnutá knedla 99495
31.7.2024 14:20:20
Ježín, ja sem tak neznášala šprinty! Bola som pomalá, hrozne. To som dodnes. Predbehne ma každé moje dieťa, i MM i v časoch jeho cca 120kg.
Ale výdrž mám vraj dobrú.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 43728  [Dalších 43578 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.