| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 43728  [Dalších 43548 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
31.7.2024 13:49:35
Jako dítě jsem v pohodě běhala, tak nějak pořád, přemísťovali jsme se většinou během:-). Od té doby, co na nás tělocvikář řval, nutil nás běhat do kopce na čas a závodit, bez jakéhokoliv poučení nebo přípravy, už nikdy neběhám, stáhne se mi krk a nejde to.
babi_ 48341
31.7.2024 13:48:19
Ponožky jsem před chvílí sundala, je tu již na sezení bez pohybu příjemných 28 :-)
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
31.7.2024 13:47:30
Vyschle hubená ~t~
Tos mě pobavila.
babi_ 48341
31.7.2024 13:46:50
Babi dávala Fren tak 35% šanci, že je to věcný dotaz, a to až poté, co zjišťovala po reakcích, oč jde. Jinak Fren nečtu.
kysnutá knedla 99495
31.7.2024 13:44:31
Buřt, nezávodím, nemám na to povahu. Ja i športujem najradšej sama. Ostatní ma nejakým sposobom obmedzujú. Chcem svoje tempo, chcem, aby mi bolo dobre. Včera som sa ale hecla, a šla na hromadné cvičenie /TRX/ a bola to bomba. Sama by som sa nikdy nedonútila k toľkým opakovaniam, sériam. Brutal.
Inak sa snažím o pestrost. Dnes ráno napr. mix kardio (beh, švihadlo, žabáky, kliky), a večer pojdem na kolo. Ideálne chcem mať v jednom dni kardio i posilovanie. Ak nevyjde oboje, tak to kardio musí byť silové.
Zajtra dám beh, potom trochu bazén (na vyklepanie) a odpoledne snad paddleboard.

Ale už mi skončia lasoty, od pondelka začnem pracovať. Nebyť milovanej práce, tak by som namojveru chcela byť furt doma ~:-D. Je to prosto dokonalé - nemať časové musy, a mocť si naplánovať deň tak, aby som zladila svoje i rodinné potreby. Keď v tom nefiguruje práca, tak to ide výborne.

babi_ 48341
31.7.2024 13:42:56
Čumčo, v hubnoucích vláknech se angažuju proto, že se občas chci vrátit zase o pár kilo níž tam, kde jsem byly (před)loni. Kromě toho o stravování opravdu hodně vím, protože dcera má DM I. typu od 5,5 roku, a složení potravin co do obsahu sacharidů, bílkovin, tuků a dalších složek mám v důsledku toho důkladně nastudované. Možnost tyto vědomosti (a nakoukání, kolik co váží a co v tom je) využít při vlastním stravování je vedlejší efekt (celkem příjemný).

Nádherně štíhlá nejsem, je mi 60. Mohu být buď poněkud vyschle hubená, nebo mírně oplácaná ~:-D

Nízkou váhu, ovšem zásadně v kombinaci s celkovou velmi dobrou kondicí, se snažím držet kvůli svému koníčku, jímž je běhání (ideálně po horách). A běhání mě zas drží bez stresu a v duševní pohodě tak dobré, jaká je vzhledem k situaci vůbec možná.

Co ti "přijde" je irelevantní.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
31.7.2024 13:39:09
Já si zase připadám jako exot, když všichni omdlívaj vedrem a já tu sedím v ponožkách. To si nevybereš.
TaJ 81121
31.7.2024 13:34:28
Inko, nám nejvíc vyhovuje těch 22-23, takže teď dobrý. V zimě topíme taky na tuhle teplotu, ale ani to topení moc často nespíná, nevystydne to. Teď doma chodím v kraťasech a v tričku, bez ponožek. V zimě nosím lehoučké dlouhé kalhoty a tričko s krátkým, taky bez ponožek.
21 už je pro mě na hraně, asi bych se musela víc oblíknout a to doma nesnáším.
Buřt 147593
31.7.2024 13:32:24
Já bych Fern ignorovala.
Knedlo, napiš něco o tvém sportovním režimu, co děláš nejradši, běh, kolo? Závodíš nebo jen pro kondici?
kysnutá knedla 99495
31.7.2024 13:31:35
Beat, ja som tú Stanley kúpila podľa Teba, a ona je tak nešikovná do ruky, neprečítala som si koľko má priemer. Nikomu sa nechce ju brať, lebo sa musí držať dvoma rukami. Som blbá, mala som si pozornejšie naštudovať jednotlivé typy.
Inak je ale samozrejme super kvalitná, to hej.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 43728  [Dalších 43548 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.