| kysnutá knedla | 99495 |
|
31.7.2024 13:29:08
Kat, od prvej chvíle mi bolo jasné, že ju nezaujímajú nejaké izolácie (neverím, že jej na to skočila múdra babi), a že ide čiste len o provokačnú otázku a už sa tešila na odpoveď, aby mohla opet spraviť z niekoho hlupáka.
Inak, Kat, nevidím Ťa tu - máš sa dobre? Užívaš prázdniny? A čo tá nová školka, polepšila si si dúfam? ![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 13:26:22
"postavená na zelenině (minerály, vitamíny, sacharidy), proteinech a tucích, a nějaké sacharidové čistě mňamky."
babi, jak si mám s tebou psát o kvalitních sacharidech, když tvoje strava je viz výše? Kdysi jsem četla (u Margit Slimákové), jak taková dlouhodobá strava vede k horší psychice. Hubne se při tom skvěle, mám vyzkoušeno, ale je to poukaz na depresi. Celozrnné pečivo, luštěniny, ovoce by ve stravě být měly a zhubnout pod 50 při průměrné výšce je nezdravé hladovkové uvažování...absolutně jsem při té stravě nezvládala stres babi, proč se tolik angažuješ ve vláknech o hubnutí a proč hubneš? Pochopila jsem, že jsi nádherně štíhlá, to je bomba Podle toho, jak dlouhodobě popisuješ svá jídla, mi přijde, že jsi hladovkář a ubližuješ si (zatížené ledviny, zadržovaná voda v těle)![]() |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
31.7.2024 13:24:52
Většinou když jsem zrovna doma, tak něco dělám, vařím, uklízím, třeba i cvičím
, když je horko, tak se potím a nepřinutím se, mám okamžitě mokrý vlasy, jako ze sprchy, až tak, že každý léto uvažuji o vystříhání na krku.Tady na Rodině to asi neznáte, naštěstí FB je toho plnej, tak si nepřipadám jako exot, je to až společensky neúnosné. V létě skoro nemůžu mít rozpuštěný vlasy, mám je v drdolu vysoko vyčesaný. Jinak jsem okamžitě jak vodník, jakmile je nad 25 stupňů. |
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 13:21:40
Šmarja Čumčo nikomu v reálu neradím, kolik má vážit
![]() Ale když je paní malé výšky a útlé kostry, váží prostě 48 kg, aniž by ti to přišlo na pohled divný. Některá to má zadarmo, jiná se tak drží, protože chce. |
| K_at | 121378 |
|
31.7.2024 13:20:53
"Apropo je fakt rypani,kdyz se clovek zepta na izolace?
".... ano, Fren, v tvém případě je i tato prostá otázka cestou k ponižování, jak jsi ostatně sama ihned sama dokázala. " to tak jedine ve tve hlave a tvem velice jednoduchem svete , proste klasika jako vzdy,pises mimozni hlouposti,protoze netusis o skutecbych izolacich vubec nic!"Ty musíš mít tak nízké sebevědomí. TaJ nesaháš ani po paty. Užij si svých hvězdných 21°. |
| Stará husa | 154854 |
|
31.7.2024 13:13:09
Mám tu teď 26, velmi příjemná teplota na vyvalováni na gauči v lehkém oděvu. 21 mívám v zimě a to musím mít tepláky, tričko s dlouhým rukávem, tlustou mikinu a ponožky a být zakrytá dekou. Nechtěla bych trpět zimou i v létě, děkuji.
|
| Beat | 107867 |
|
|
31.7.2024 13:07:20
Humanitární akce na bojišti jsou náročné na realizaci.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 13:00:37
navrhuji takovou drobnou humanitární akci, kdy na Fern budeme jen a jen laskavé, aby se tu necítila nepříjemně![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
31.7.2024 12:58:39
Babi, mozna jsem to napsala zmateně. Ale hormony v kohoutkove vodě jsou často, jsou i v řekách, rybách . To je smutná realita. Užívají se hormony, curaji se hormony, ve vodě jsou hormony, pijou se ..
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
31.7.2024 12:52:24
"Dávej si pozor, co si přeješ."
No jo, taky jsem se chtěla živit hudbou, v družině nic jinýho nedělám a beru za to peníze , ale myslela jsem to trochu jinak, no aspoň něco ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.