| neznámá | 91073 |
|
31.7.2024 12:46:36
Inko jo, je tu zima, otevíram okna přes den , abych nahnala nějaké teplo. V zimě topíme na víc, mám nutkání pustit alespoň podlahovky.
![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 12:43:05
"Psaní o kamarádce vhodné pod 50 si nevybavuji - ale mám takové drobné, kde by to dávalo smysl."
babi , tahle věta je z jiného vesmíru, mně to přijde (nebudu ten přívlastek psát) Prosím tě, nedávej to nikomu najevo, ať na sebe paní důchodového věku, o průměrné výšce, je pyšná i se svými 65kg |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
31.7.2024 12:41:54
21 je super, v paneláku se nám povede tak 24, na tropické noci máme v ložnici klimatizaci, zase v zimě skoro netopíme.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 12:39:07
Beat, aha, původně jsem tě pochopila tak, že s vodou je problém, protože v kohoutkové jsou hormony. S vodou v plastu v teple souhlas, ale občas to taky vypiju
![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
31.7.2024 12:34:43
Při 21° doma bych zmrzla. Ideální je 26°, ale i víc snesu, do 30° dobrý.
|
| Beat | 107867 |
|
|
31.7.2024 12:31:17
Babi, taky neváhám a zw všeho nejradši piju vodu z kohoutku. S sebou si doma natočim do úžasné STANLEY termosky, kde vydrzi cely den tak akorát. Ani ledová ani tepla. Když není zbyti, koupím si taky Magnezii.
Ale to nenechavam plastové lahve s vodou v autě, aby byla teplá, výzkumy o tom, kolik je pak v te vodě plastových mikročástic jsou jednoznačné. Všemu se zabránit neda, ale nechci chodit nádorům vědomě naproti. |
| neznámá | 91073 |
|
31.7.2024 12:28:59
21 stupňů v baráku máme také a to povětšinou ani izolaci nemáme.
![]() |
| Fern | 155759 |
|
31.7.2024 12:25:38
"dobrá izolace je taková, když je v baráku v létě příjemně chládek a v zimě teplo"
- to tak jedine ve tve hlave a tvem velice jednoduchem svete , proste klasika jako vzdy,pises mimozni hlouposti,protoze netusis o skutecbych izolacich vubec nic!Vcera pri vasich "skvelych" teplotach 23/24, my meli v nasem dome krasnych 21! Apropo je fakt rypani,kdyz se clovek zepta na izolace? ![]() Naopak,je tu desne hejno desne protivne urejpanych bab, diky kterym jsou tady diskuse takove jake jsou - o nicem ! Podekovat je mozno Cumce, Babi, Kaipe,Blance s adamkem a nekolika dalsim. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
31.7.2024 12:24:48
Nemyslí, jenom plácá, aby řeč nestála.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 12:20:50
Čumčo, vtípek jsem pochopila a pokračovala v něm
![]() Teď, když ty jsi rozvinutí vtípku nepochopila a ptáš se vážně (s ironií ohledně zhoubných sacharidů, kterou ignoruji), odpovím korektně. Psaní o kamarádce vhodné pod 50 si nevybavuji - ale mám takové drobné, kde by to dávalo smysl. Chorá trochu jsem. Nepodsouvám (asi jsi myslela spíš "nedoporučuj") nikomu lowcarb, jen jsem Huse navrhovala, ať zkusí to větší množství vajíček bez sacharidů, zda by ji zasytily - psala, že "ani deset" (to byla nadsázka). Odpověděla, má vyzkoušeno, a fakt jí to nefunguje, žádný problém. Strava s minimem sacharidů neznamená "postavená převážně na proteinech". Každého věc. Moje je postavená na zelenině (minerály, vitamíny, sacharidy), proteinech a tucích, a nějaké sacharidové čistě mňamky. Ohledně tvého syna netuším, jak má poskládanou stravu, ale obecně se bez sacharidů posiluje špatně, zřejmě to má nějak vychytané. Proč potřebuje tělo luštěniny? (to není rýpání, nevím to, nemám nastudováno, co obsahují, co se nedá přijmout z jiného jídla) Vlákniny je dost v ovoci, zelenině, oříškách, přílohách (brambory, hnědá rýže, celozrnné těstoviny). Nevím, co myslíš kvalitními sacharidy? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.