| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 43728  [Dalších 43678 >>]
Čumča. 160024
1.8.2024 16:26:14
"Další mnohé příspěvky ohledně mikrobiomu a wc nebyly přímo o mně, ale jako důsledek "mojí" stravy."

babi, neblbni už, velká a nedávná část té debaty byla obecná, nebo o mém dítěti,

vysvětlovala jsem ti, proč je ten mikrobiom/komplexní sacharidy pro mě citlivé téma (kvůli synovi)

babi_ 48341
1.8.2024 16:17:01
Jak jako není pravda? Zde přímo mně, že si ubližuju:

"31.7.2024 13:26:22 Čumča.
Re: Vyhazujete jidlo?

...

Kdysi jsem četla (u Margit Slimákové), jak taková dlouhodobá strava vede k horší psychice. Hubne se při tom skvěle, mám vyzkoušeno, ale je to poukaz na depresi.
...

babi, ... Podle toho, jak dlouhodobě popisuješ svá jídla, mi přijde, že jsi hladovkář a ubližuješ si (zatížené ledviny, zadržovaná voda v těle)~d~ "

Vynechané trojtečky jsou irelevantní, nemění podstatu sdělení, že si ubližuju, i když obsahují i pochvalu za štíhlost (aniž bys mě kdy viděla, ale to je jiná píseň).

Další mnohé příspěvky ohledně mikrobiomu a wc nebyly přímo o mně, ale jako důsledek "mojí" stravy.
Čumča. 160024
1.8.2024 16:03:35
"Vymlouvat mi, že to dle Slimákové a dalších není možné, je blbost"
"že si ničím mikrobiom"

babi, to není pravda, to jsme probírali v obecné rovině, nech toho~d~
Rodinová 140078
1.8.2024 15:50:24
~;)
babi_ 48341
1.8.2024 15:49:28
Tak je to drobet vyhazování jídla...

Opakovaně mi bylo předhazováno, že škodím svému mikrobiomu potažmo zažívání, a nezdravě se stravující osoba vysedává doby na wc. No tak jsem se ohradila, sorry ~t~
Rodinová 140078
1.8.2024 15:44:37
Sim vas, na vymenu informaci o stolici si udelejte vlastni tema ~t~

nejak se to tu zvrtlo ~:-D
babi_ 48341
1.8.2024 15:02:59
"ono ho to pustí"

ANO!

EDIT: tedy spíš: BINGO! ~:-D
babi_ 48341
1.8.2024 15:01:46
Čumčo, co já chci od svého těla je moje věc, a když ti píšu, že mi to funguje, tak mi prostě jednoduše věř, to úplně stačí. Vymlouvat mi, že to dle Slimákové a dalších není možné, je blbost (tím prosím nepíšu, že jsi blbá, to jsou dvě různé věci).

Možná mám na lowcarb paradoxní psychickou reakci ~:-D

Jídlo naopak je pro kvalitní život velmi podstatná věc. A proto stojí za to zkoušet, co jednomu každému nejlépe vyhovuje. Fáze tvého syna. Určitě se ještě několikrát někam posune či úplně změní. Pak si to zajet a nepřemýšlet o tom. Všimni si, že tu v pravidelných diskuzích, co kdo dělá o víkendu, nikdy nepíšu o vaření či jídle, není-li přímo tázáno. Recepty, jídelníček... nejsou pro mě téma.
Čumča. 160024
1.8.2024 14:53:40
teď jede už týdny jen na bílé mouce (kolínka), basmati, co nadělám - prý jen to, co jde dobře zapsat zvážit a zapsat do kalorických tabulek, střídá dokola 6 potravin, ono ho to pustí

Čumča. 160024
1.8.2024 14:48:37
babi, KO jsem měla opakovaně ukázkový, i když jsem se cítila na umření (chronická borelióza a spoustu koinfekcí)

stolici jsem měla standardní i při celiakii (vysokánské protilátky, které směrem k celiakii ukazují), není to prý obvyklé, ale stává se

mně paradoxně přijde, že jídlo je docela nepodstatná věc pro kvalitní život (je z něj ve výsledku to hovínko), tak proč ho flákat nebo vykyvovat směrem tam/onam, když se to jde od mládí naučit dělat dobře, s mírou, tak aby člověk jedl hodně pestře a nepřemýšlel o tom~d~

že dlouhodobý low carb není pro osoby s depresivní predispozicí, toho je napsáno hodně

psala jsem ti něco v tom smyslu, že mi přijdeš naprosto úžasné, jak štíhlá a výkonná jsi, ale že toho od svého těla možná chceš moc (ještě víc zhubnout, protože u někoho vyštíhlení k 50 nebo i na 48 má smysl~7~), obzvlášť když jsi smutná~7~ - poslala jsi mě s tím do háje, že jsem blábola (nadsazuji) a já to respektuju~d~

Ale babi, kdybych byla taková ......(doplň podstatné jméno~:-D), tak ti tiše přeju, že máš smutnější období a nepíšu ti svoji zkušenost a vyčteninky

prostě tu argumentační sílu, jak jsi to nazvala, cítíme obě někde jinde, takže fakt už do třetice můžeme jít od toho
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 43728  [Dalších 43678 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.