| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Genetické testy

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6622  [Dalších 6442 >>]
magnolie, 1x chlapeček
  • 
8.5.2014 22:24:44
Proboha prosím, přečtěte si tu kupu informací na netu,, na stastnem úsměvu nebo za novým úsměvem, nebo se přímo informujte u Mudr. Borskeho, špičkového plastickeho chirurga z FNKV v Praze ,vždyť. Ten se na mikrochirurgicke casne operace miminek specializuje ! Než budete uvažovat o tak radikálním odepsání vašeho plodu, vyčkejte na výsledky AMC, kde se snad vyloučí ti, že by rozstep rtu byl symptomem zavaznejsiho, gen. Onemocnění. Můj chlapeček měl diagnostikovan lehký (pár mm ) rozstep rtu a nikdy by mě ani nenapadlo těhotenství ukončit z toho důvodu!!! Proč, když dědičné to je jen z 20%,jinak jsou na vině vets. vnější příčiny a proč, když nikdo není dokonalý? Pro nás přesto náš miláček dokonalý je a líbil se nám před operací i po. Neukvapujte se a opravdu si shromazdete informace...
janna001 59890
8.5.2014 20:53:43
Pokud to máš takhle srovnaný,není co řešit. Je to tvoje (vaše) dítě, tvoje rozhodnutí. Důležitý je, že je správný pro tebe.Chápu tě.
boží žena 67104
8.5.2014 16:57:16
Jestli nevidíš vlákno a nevíš na koho to je tak je dobrý se nejdřív podívat až pak odpovidat
boží žena 67104
8.5.2014 16:56:11
Jo jak říkám bez důkazu tvé teorie
A ano ze si si to mohla odpustit sem psala hnedka
Pam-pela 97353
8.5.2014 16:56:01
Ano, Boží, a asi to vnímám jinak, než ty (jestli je to na mě, nevidím vlákno).

A abysme se tu my dvě spolu dohadovaly, to nikomu už nepomůže a není to etický...polemizovat můžeme kdyžtak osobně v mailu, jestli máš potřebu.
Pam-pela 97353
8.5.2014 16:53:54
Boží, když budeš hledat, dočteš se...a můžeš si z toho dělat srandu, jak chceš, mně to žílu neutrhne ~:-D.

Prostě dneska bere nebo bral AD každý 3. člověk, sice to určitě není pouze z problémů z prenatálního vývoje ~;), ale ony se prostě ty různé zátěže násobí...
na lidi působí leccos a když se podíváš třeba jen na Poštu pro tebe, uvidíš, jak moc odmítnutí a neláska rodičů na "děti" (i když třeba 5Otileté) působí. Je to jedno z těch nejdůležitější věcí - být milován a přijímán se vším všudy. A pokud to není, jsou to ta nejhorší traumata, jaká si lidé mohou celý život nést.

A už to skončím, nemá cenu to tu nějak víc rozebírat, protože by si to zakladatelka mohla nést osobně.
boží žena 67104
8.5.2014 16:52:15
Vcera nam na II. Screeningu zjistili tuto VVV.
Vnitřně vim, ze nechci takové miminko,
Sama v sobe vim, ze bych lépe zvládla potrat, nez mit postižené dite doma.

Četla si to vůbec?
boží žena 67104
8.5.2014 16:50:32
Je
Je ve stavu kdy zvažuje potrat
Pam-pela 97353
8.5.2014 16:48:27
Není...je zatím ve stavu, kdy přesně neví, co miminku je.
Pro mne je třeba čekání na verdikt to nejhorší.

Ale mezitím si mohu ujasnit, co chci a nechci, co jsem tedy jakoby schopná ještě akceptovat a co už ne, co prostě jako mám nezvládnu.

Současně věřím, že naše prenatální péče je na takové úrovni, že určitě dostane od lékaře na základě pečlivého vyšetření doporučení, jak situaci řešit...pak bude na nich, jak se rozhodnou.
Ale protože to rozhodnutí nemůže snad ani být z hodiny na hodinu, je potřeba vše uvážit předem.
Asi proto sem zakladatelka psala, aby měla na to dost času.

boží žena 67104
8.5.2014 16:47:50
Jo to muže byt
Obzvlášt kdyz před tím diskutuje na veřejném serveru
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 6622  [Dalších 6442 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.