| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Genetické testy

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 6622  [Dalších 6452 >>]
Arien+2
  • 
9.5.2014 1:56:21
Ano přesně tak, musím také zareagovat a připojit se k foxyně. Už předešlý příspěvek napsala moc výstižně a tento také. Naprosto se s tím ztotožňuji.

Apolenko pleteš se hodně, když myslíš že ty s nesouhlasnými příspěvky si něčím podobným neprošly, myslím že naopak si jich tím část prošla. Já vím jaké to je, ten šok a strach. Ale prostě nezabila bych své dítě, ne ve 22 týdnu těhotenství, na hranici životaschopnosti, protože to už v tu dobu prostě JE SKUTEČNÉ dítě, ne nějaký "pulec". A také je moje, krev mé krve, a především živý člověk. Vídala jsem na JIP v inkubátorech ty drobečky narozené v 25 týdnu a jsou to se vším všudy děti.

Měla jsem to jako foxyna, bylo podezření na něco mnohem horšího než je "jen" rozštěp rtu. Ano, každá chceme aby bylo dítě zdravé, ale opravdu ne každá jsme ochotná ho zabít, když nebude.
A určitě chápu že si procházíš složitou životní situací a proto doufám že ti zdejší komentáře pomohou alespoň nastavit jiný pohled, a pomoci zjistit více informací.
Yanull & 2 15067
9.5.2014 0:25:13
Většina reakci na muj příspěvek me odsuzuje za moznosti, ktere zvazujeme... Mam pocit, ze většina maminek zde, si nikdy neprošla takovouto zkušenosti.

Je tu dosť maminek, ktoré si prešli a prechádzajú ďaleko horšími skúsenosťami, než ty, Apolenko...

Hľadáš niečo podnetné? Prečítaj si toto: http://www.toplekar.cz/archiv-clanku/rozstepove-vady-uz-nestrasi-lekari-je.html alebo toto alebo toto alebo toto http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/70824/lenicka-se-narodila-s-vaznym-rozstepem-obliceje-takhle-krasne-se-dnes-smeje.html alebo toto (na margo toto, že hovoríš o "potrate") o dieťati, ktoré sa narodilo v 19.tt a prežilo http://zimkasi.com/index-id-news-zk-17071.html.

Držím palce, aby AMC dopadlo dobre!

Yanull & 2 15067
9.5.2014 0:22:36
Většina reakci na muj příspěvek me odsuzuje za moznosti, ktere zvazujeme... Mam pocit, ze většina maminek zde, si nikdy neprošla takovouto zkušenosti.

Je tu dosť maminek, ktoré si prešli a prechádzajú ďaleko horšími skúsenosťami, než ty, Apolenko...

Hľadáš niečo podnetné? Prečítaj si toto: http://www.toplekar.cz/archiv-clanku/rozstepove-vady-uz-nestrasi-lekari-je.html alebo toto alebo toto alebo toto alebo toto (na margo toto, že hovoríš o "potrate") o dieťati, ktoré sa narodilo v 19.tt a prežilo .

Držím palce, aby AMC dopadlo dobre!

foxyna 80272
8.5.2014 23:32:18
Na toto musím ještě zareagovat.
Píšeš, že " To, ze to vnitřně cítím, ze takové dite nechci, cítila by to každá z vas, každá chceme krasne dite bez chyby". S tím nesouhlasím. Ani na okamžik jsem nezapochybovala, že své dítě chci, i když mi lékaři po prvotrimestrálním screeningu hrozili mnohonásobně děsivějším postižením, než je kosmetická a odstranitelná vada na rtu. Ano, každá si přejeme dokonale zdravé a sťastné dítě, ale ne každá ho odmítneme vzápětí potom, co se dozvíme čistě teoretickou možnost, že dokonalé nebude. Neházej lidi do jednoho pytle, život není černobílý ani tak směšně jednoduchý.

Apolenka 141396
8.5.2014 23:22:00
A dekuji za některé příspěvky, ktere mi byly užitečné a netýkaly se jen a pouze me úvahy o potratu, ale hlavne se zaobiraly problémem a ne moznosti reseni, ktere mi v danou chvili prislo nejschudnejsi.
Apolenka 141396
8.5.2014 23:17:18
Zmínil se o tom lékař, jinak bych o tom ani nevedela. Jak muzete vy vedet, ze to nemuze byt spojeno? Ze to na sobe nemuze byt navázáno?
Apolenka 141396
8.5.2014 23:14:58
Stalo se presne v co jsem doufala, ze se nestane. Většina reakci na muj příspěvek me odsuzuje za moznosti, ktere zvazujeme. Lékař mi sdělil, ze mi provedou AMC a dle výsledku se dále rozhodneme. Zmínil i potrat. Mam pocit, ze většina maminek zde, si nikdy neprošla takovouto zkušenosti. To, ze nekde mam souseda nebo nekdo v me vzdálené rodině se s tímto setkal, vas neopravňuje se k tomuto vyjadřovat, obzvláště, kdyz jsem oslovovala maminky, ktere by mohly mit přímé zkušenosti. Neuvědomujete si, jak obrovsky komentare vas některých zraňují - hlavne, kdyz nemáte potuchy, cim si clovek prochází v danou chvili. Doufala jsem v nabidku moznosti. Kdyz si i pozorně přečtete, psala jsem, ze zvažují potrat, ale také, pokud bude dite postižené a také, ze zatim nevime, jaky je rozsah postiženi. Nenapsala jsem, ze pokud bude mit pouze rozstep rtu, tak necham ukoncit tehotenstvi. To, ze to vnitřně cítím, ze takové dite nechci, cítila by to každá z vas, každá chceme krasne dite bez chyby. Byla to chyba sem psat jakýkoliv příspěvek. To jsem vnitřně také cítila, ale sok a zoufalství v danou chvili mi zaslepily mou zdravou mysl. Některé byste se mely opravdu zamyslet nad tim, co napíšete k jakému komentáři. Muzete způsobit velké nestesi :( pocity, ktere ve mne některé komenty vyvolaly, se snad daji srovnat se včerejším sdělením doktora. Clovek zde hledá snad nejake odpovědi, ci zkusenosti, ci snad podporu nebo i útěchu. Některé jste jako supi, zapšklé slepice, ktere píši zle komentare, snad jen proto, aby neco napsaly, i kdyz vas o to nikdo neprosil.
Opet tedy vyzivam maminky, ktere maji zkusenosti z rostepy, at mi napíši, o nic vic nežádám. Dekuji za pochopeni
magnolie, 1x chlapeček
  • 
8.5.2014 22:34:00
A propos, jak jste přišla na to, že děti s rozstepem jsou postižené???? Mentálně jsou přece v pořádku a fyzickyjsou na tom po operaci tak, že to už ani není poznat. Takový středověký přístup mi s názory à La inkvizice mi přijdou padlé na hlavu.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 6622  [Dalších 6452 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.