Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| perko | 104605 |
|
26.6.2013 15:17:23
Taky bych ho poslala.Slyšívám,že dítě může mít po neštovicích oslabenou imunitu,ale např.naše dítě bylo uplně fit,šel brzo do školky a nic nechytil.
|
| Alena |
| • |
26.6.2013 14:44:48
Klidne bych ho poslala. Infekcni rozhodne nebude. Namitky mohou byt proti oslabene imunite po nestovicich - ze nabali neco noveho, ale je to v lete, na vzduchu a kazdy ma obranzachopnost jinou, prumerne dite bych pustila.
|
| Mamadvou | 27047 |
|
26.6.2013 14:34:00
Dobrý den,
prosím o radu, jak postupovat v tomto případě u syna s neštovicemi. Syn před týdnem onemocněl neštovicemi s celkem lehkým průběhem - zvýšená teplota jeden den, neštovice naskakovaly cca 4 dny, nyní už má všechny neštovice zaschlé, cítí se dobře (není unavený, jí normálně ...). Za 5 dní by měl odjet na tábor - je to 13 dní od počátku onemocnění. A já marně přemýšlím, jestli ho poslat či ne. Obvodní lékařky se nyní nezeptám (má dovolenou), podle netu by infekční být neměl. Papír o bezinfekčnosti podepisuji já jako rodič, tak nevím. Tábor je malý (cca 20 dětí) a s vedoucí se dá domluvit na relat. klidovějším režimu (i když to, jak řádí teď doma, to asi každý režim bude klidovější). Uvítám vaše názory, i když rozhodovat se pak budu muset sama. |
| Alena |
| • |
24.6.2013 10:28:09
Nekoho to sice chladi, ale pro citlivejsi jedince strasna zbran. Kamaradky dcera plakala nahlas, jak ji ten mentol palil a do te doby celkem nevinne pupinky se staly peklem.
|
| Maťa. | 21117 |
|
|
23.6.2013 13:59:44
Ak chceš mazat, používaj radšej Tanno Hermal Lotio, to nerobí také krusty. Alebo Imazol pastu.
|
| Maťa. | 21117 |
|
|
23.6.2013 11:20:26
Ešte...horečkovali u toho samozrejme nejaké tie dni, ale spánok mali docela v klidu na to, že to boli neštovice a mali svědit..Fenistil nám na to zaberal. A ten hypermangán sušil.
|
| Maťa. | 21117 |
|
|
23.6.2013 11:19:25
Svoje deti som nemazala (ač som doma mala Tanno Hermal Lotio). Kúpala som v hypermangáne a podávala Fenistil kvapky.
Obaja chlapci sa vyliečili krásne (starší mal vtedy 4 roky, mladší 1 rok). Starší mal výsev minimálny, mladší naopak veľký, každý ma strašil jizvami, no...žiadne jizvy nemá. Obaja do týždňa a pol ok. Ani teraz by som to nerobila inak. |
| Suza007 | 91095 |
|
|
23.6.2013 10:10:18
Albar,
přesně to mi říkala kamarádka, které má neštovice taky teď jako dospělá. Co namazala tekutým pudrem - svědí mnohem víc než předtím. |
| Albar | 93722 |
|
23.6.2013 8:33:58
Přesně tak, tekutý pudr ani za nic.
|
| Beruška+J02A07T10 | 48718 |
|
|
23.6.2013 8:28:12
sun, když syn nejstrší (zatím jediný) měl asi ve 4,5 neštovice, byla naše dr nemocná, byla jsem s ní u záskoku a byla to stará paní doktorka, napsala nám samozřejmě tekutý pudr, tak já jak blbka poctivě 2x denně každý pupínek natírala a syn se drbal chudák.. no děs.. za dva dny jsem šla za naší dětskou pro paragraf a ta mi řekla, okamžitě umýt a mazat jen fenistilem.. že ho to hrozně svědí, jak to zaschne a tahá kůži
takže jsme osprchovali a mazali jen fenistilem dle potřeby.. a nemá žádné jizvy, krom jedné na čele a to byl celý osyppaný a hlavně se pak už nedrbal a nebylo to pro něj takové utrpení, takže až přijou dvě mladší děti s neštovicema, tak budeme zas mazat jen fenistilem ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.