Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kafe | 134466 |
|
|
30.9.2017 10:19:03
Ano. Má celkem praktické využití na výlety s dětmi, ale ta cena je hodně přestřelená. Ostatně - obdobně jako u Crocsů, kde boty na pláž či na zahradu se prodávají za podobné peníze, jako botky do divadla.
|
| neznámá | 91073 |
|
30.9.2017 10:16:21
Možná akce na psaníčka, ani v akci nejsem schopná koupit koženou kabelku do 1200.
Teď potřebuji kabelku na nákupy, větší, jednoduchou, na rameno.... Prostě nejsem schopná na něco kloudného narazit, když už se mi nějaká kabelka líbí, tak mě spolehlivě odradí cena. Asi jsem jedna z těch žen, co v obchodě automaticky sáhnou po nejdražším zboží. ![]() |
| K_at | 121378 |
|
30.9.2017 10:11:55
Taky by me zajimaly kozene kavelky di 1200. Asi v akcich, to jo.
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
30.9.2017 10:11:39
Nemám, nelíbí se mi. Jak tu někdo psal, je to doplněk ke crocskám.Oilily by na mě zase působila jak hadr na býka, je to moc barevný.
Ale na kabelkách zase tolik neujíždim. |
| K_at | 121378 |
|
30.9.2017 10:10:08
Klikli, presne proto jsem o ni asi pred rokem uvazovala - do skolky idealni
ale ta cena me odradila. A ted uz jsou vsude. |
| DaVinci | 49945 |
|
|
30.9.2017 9:57:19
Mám. A teď jsem si uvědomila, že jí nosím bez přestání už dobře rok a pul. Mám ráda svou obag
![]() |
| Žžena | 83005 |
|
30.9.2017 9:51:56
Joooo
![]() |
| Kafe | 134466 |
|
|
30.9.2017 9:37:44
Když se poskládají všechny ty díly, tak hezké 4 tisíce.
|
| klikli | 93034 |
|
|
30.9.2017 9:09:41
Fren, háček na kabelky znám, ale nemám ho stejně kam dát. Věci chci mít u sebe, mám v kabelce jídlo, pití, léky, kdyby něco, kabinet je o patro výš a tam bych si ani o přestávce kolikrát nestihla doběhnout a najíst se. A do žádné skříně ve třídě se mi kabelka nevejde, položenou na volné židli nebo na parapetu bych ji nechala velmi nerada. Pod stolem je přece jen míň na očích.
A jak jsi psala, že kožená se dá koupit už za tolik a tolik, to je pravda, ale abych dosáhla všech možností použití, které mi svou variabilností v této době dopřává o""bag, musela bych jich mít několik. O váze kabelky, která by byla aspoň rozměrů toho o""bagu ani nemluvím. Prostě je to pro mě teď nejlepší varianta ohledně velikosti, vlastností, trvanlivosti a uhlazeného vzhledu. Nesnáším, když se taška boulí. Tato vypadá plná i prázdná skoro stejně. Líbí se mi jeden typ kožených kabelek, ale ty jsou malé. Takže bych ještě k tomu musela na jídlo, práci apod. nosit nějakou tašku a pak už to opět ztrácí smysl, nesnáším, když musím hlídat víc zavazadel, stačí, že hlídám děti a jejich věci, zda odcházíme z domu nebo odpoledne domů se vším, co je potřeba. Takže někdo nosí strakaté Oilily, protože nosí jednobarevné oblečení a hodí se mu to, někdo krásné kožené, protože se do nich vejde se vším, co potřebuje, někdo si koupí látkovou, protože mu vyhovuje, někdo si koupí plastovej o""bag a někdo chodí s batohem. A většina lidí, co potkávám, nosí kabelky z koženky, což třeba pro mě nic moc. Brzy se to odře, popraská, trvanlivost bývá většinou malá. Každému vyhovuje fakt něco jiného a už jsem psala, buďme za to rádi. A to pohoršování dospělých lidí nad někým, kdo nosí plastový o""bag, mi přijde celkem dětinské, když jde o takovou životně nepodstatnou blbost jako je kabelka. ![]() |
| neznámá | 91073 |
|
30.9.2017 9:08:55
Fren, kde teda kupuješ kožené kabelky?
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.