| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 2048  [Dalších 438 >>]
77kraska 132593
30.9.2017 7:17:56
ovsem Oilily je spis pro lidi, co nosi jednobarevne kusy obleceni, jako ja...neumim si predstavit, jak ji nekdo zkombinuje s pestrym odevem
77kraska 132593
30.9.2017 7:14:47
Fren, mne se na OBagu nelibi nejvic to, ze v Praze ji ma kazda druha jako modni zalezitost....jako prakticka vec mi to neprijde spatne, treba na jidlo na chalupu (kdyz se v ni otevre jogurt nebo rozmatla ovoce, tak se kabela da omyt)....a pokud ji budou prodavat v trznici za par stovek, tak si ji pro tyhle ucely mozna koupim - musim se vlastne podivat, jestli ji tam uz nemaji

Oilily mi prijdou hezke vsechny, mam pro ne slabost, jsou vkusne, mam jednu na leto, material je kvalitni, neni to nejaky hadr, navic ta moje ma dobry system kapsicek, jeji barvy jdou ke vsemu, ma pevne usi a hezky popruh

ja i jinak nosim latkove kabelky, treba Samsonite nebo Crumpler, obecne mam rada praci veci, protoze jsem cune a vsechno se mi umaze, tak mam potrebu kabelky prat a omyvat

kozene uz nemam zadne, pripadaji mi zbytecne tezke
Marika Letní 140743
30.9.2017 5:54:22
Není to kabelka, ale schránka na psa s nepropustným dnem. ~t~ Na to bych ji možná využila. Na malého psa do MHD.

Nosím drahé i levné kabelky a tašky, ale musí míst styl. Tuhle gumovku bych si vzala asi jen kdyby mi ji nekdo vnutil a to jeste jen k vodě.
Fren 117315
30.9.2017 0:48:17
jak to myslíš,že na koženou si pro sebe ani nepomyslela? Vždyt za 1150,- si můžeš mezi koženýma vbírat,ale na na stránkách co jsou v této diskusi,tady by stály asi desítku~t~.

Naopak já bych nedala 1150 za umělohmotný shit,to fakt že ne.
Fren 117315
30.9.2017 0:44:36
a znáš takové ty různě roztomilé a hlavně praktické háčky na pověšení kabelek? Nosím v peněžence a už se mi to kolikrát hodilo třeba v restauraci,když nebylo kabelku kam vedle sebe odložit.
Alraune 129596
29.9.2017 23:51:12
U místního vietnamce už dávno je, ne? Mmch, pořád o obagu uvažuju jako o kabelce na hory. Batohy nenosím, normální kabelka je k bundědivná....
klikli 93034
29.9.2017 23:41:25
Kudlo, mě jsi neurazila. Jen to beru tak, že každý má jiný vkus a jiné potřeby a priority. Někdo upřednostní praktičnost, někdo minimalistický design, jiný řeší jen značku, druhý zas kvalitu materiálu, někdo to všechno zkombinuje a pak teda nevím, jak těžko si kabelku kupuje ~:-D
klikli 93034
29.9.2017 23:37:24
Ta je hezká, asi z těch věcí, co tu padly konkrétně, nejhezčí. Ale asi nestojí, což teda málokterá kabelka daných rozměrů a v rozumné cenové relaci. ~:( Já třeba nemám v práci kabelku kam postavit, ani kam položit, mám ji pod svým stolkem, kde stojí a tím pádem skoro nezavazí. ~:(
Kudla2 58452
29.9.2017 23:34:56
klikli,

promiň, fakt jsem Tě nechtěla urazit, a máš pravdu, že co se nelíbí jednomu, může být pro jiného věc jeho snů a naopak.

Tak nic ve zlým ~x~
klikli 93034
29.9.2017 23:33:11
Mně přijdou tyto diskuse lehce vyhrocené, ať si každý nosí, co chce, a když za to ty peníze dá, ať je dá. Co jsem tu našla "tipy", tak podle letmého náhledu na net levnější než ta plastová zrůdnost nebyly. Ta má výhodu aspoň v tom, že každá kabelka může být jiná, a když je člověk soudný, tak to není nic do očí bijícího. Až mě o""bag přestane bavit, tak se obávám, že těžko seženu něco tak variabilního. V zimě používám delší ucha kvůli kabátu, v létě mám krátká, bohatě to stačí, nemusím mít dvě různé kabelky apod. U paní, co šije vnitřní tašky, originál se mi nelíbil, jsem si řekla, kolik a jaké kapsy dovnitř chci, aby mi to vyhovovalo, tohle jsou věci, které jsou pro mě důležité. Nosím krabičky s jídlem a další věci a nesnáším, když mě něco z tašky tlačí do boku, protože ne vždy má člověk čas obsah dokonale poskládat, tady se nic takového nestane. A poslední věc, která mě na většině normálních kabelek pro běžné nošení odrazuje, jsou přezky a zipy, které ničí oblečení. To u o""bag taky není. Takže jak je vidět, každému vyhovuje úúúúúplně něco jiného a jak jsem už psala, buďme rádi. ~x~
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 2048  [Dalších 438 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.