| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2048  [Dalších 1858 >>]
Pole levandulové 23006
18.1.2023 20:39:47
Hezké, kvalitní a bez nápisu vyrábí Hermés, ale tam by se ti nejspíš nelíbila cena. Jinak si myslím, že stejný požadavek by mohla splňovat zcela běžná kabelka z obchodu typu Baťa, kde se dá koupit kožená a bez log za pár korun. Trochu značkové, ale nenápadně označené dělá ještě Furla nebo Coccinelle, záleží na tvém vkusu a požadavcích na velikost, barvu atd.
A když jsi zmínila Gucci, tak i od nich se dá najít něco, co překvapivě vůbec neřve logy, to samé u Prady, hledala bych tyhle druhy v nějakých zahraničních outletech, třeba v Parndorfu v Rakousku.
K_at 121378
18.1.2023 20:39:00
Monam, zkusila bych googlit vyloženě české výrobce.
Monika 123907
18.1.2023 20:38:34
Ha, ha, já ani nevím, co ty zkratky, o kterých píšeš, znamenají :-) Kabelky už dlouho v podstatě nepotřebuju, tak max 2-3x za rok a mám nějaké none name už nevím odkud (i když tuším, že 2 jsou i kožené), mám je už fakt dlouho, dýl než děti :-) Jedny zimní boty mám už taky asi 18 let, nosím je, když je v Praze sníh, tak jsou pořád skoro jako nové :-) Značku nevím. A poslední nové zimní boty jsou Rieker, je to taky "značka"? Trochu se vyznám jen ve značkách sportovního oblečení a tam mám "značkových hader" víc, manžel mi to nakupuje ve slevách ke všem příležitostem ~:-D Ale tedy naštěstí ani on nemá rád, když to má velké nápisy, kupuje jen s nenápadnými logy.
Federika 14090
18.1.2023 20:35:00
Mám ráda kabelky, desetitisíce bych za ně nedala,ale pokud chceš hezkou, v kůži, s nějakou vyšší částkou počítat musíš, což víš:-) Taky nesnáším jména značek, emblémy, když už, musí být někde v rohu, vzadu. jen málo viditelné. A to někdy mají i známé značky.
Teď momentálně nejvíc nosím kabelčičku od Timour et group, kvalitní kůže, praktickou, hezkou, cena není n desetitisíce.Pak mám další oblíbenou od MK, tam už musíš vybírat, ale některé mají fakt jen vytlačené MK, na boku, téměř neviditelně.
a pak mám batůžek, malej, od Madam Pickard, všechno běžný ceny, taky žádnej nápis.
Ale já nesnáší drahý značkový, nepoletovala bych s kabelkou Dior ani od Louis Vuitton, nejsem ten typ. a nelíbí se mi to.
monam 158013
18.1.2023 20:21:16
Potřebovala bych nějakou hezkou kabelku. A v létě jsem podobné útrapy zažila s botami. Vlastně to i teď na podzim. Ale u té kabelky je to větší extrém.
Nesnáším dražší značky. Resp nemám ráda ani levné značky. Nemám ráda logo na oblečení ani kabelce. A teď si chci resp možná potřebuju ale to nepodstatný rozdíl koupit kabelku. Chci nějakou hezkou, ideálně koženou, ideálně ne z Číny. Nechci za ní dát desetitisíce ale nechci ani nic typu TH, MK apod. V zimě jsem musela narychlo s jedním dítětem běžet kupovat zimní boty, zatímco venku sněžilo, a jediné v jeho velikosti byly buď popsané CALVIN Klein všude kam se podíváš, nebo vyvedené v barvách TH i s patřičnými nápisy. Nekoupila jsem. Myslím ale, že bych nenosila ani kabelku ani boty ani nic od Diora nebo Gucci, LV si už vůbec neumím představit. Kdo jste na tom stejně, kam chodíte kupovat kabelky?
Fern 155759
10.11.2022 14:45:38
Co máš na mysli pod pojmem hezke zlatnictvi~e~ - obchod s hezkou mramorovou podlahou,hezkymi prodavaci,s hezkou vyzdobou,kde budou mít hezky vyber~8~s mnoha hezkymi řetízky,ale ani jeden hezky řetízek v hezkém obchodě s hezkym výběrem ti tam přesto nemusí padnout do oka - protože nemusí být hezky zrovna pro tebe.

Ovšem nejdůležitější je,aby byl hezky hl.pro obdarovaného.
Mediana 41907
9.11.2022 19:54:06
Podniková prodejna Safiny. Je teda z ruky, vzadu na Vídeňské. Dřív bývala na rohu Národní a Spálené...
Červená malina 114174
9.11.2022 19:27:58
Mám oblíbené zlatnictví Na Ohradě v Praze 3. Mají rozumné ceny oproti těm v nákupních centrech.
Senedra 14756
9.11.2022 18:57:09
Co tohle?

Mají prodejničku někde +/- Staré město

https://www.mooyyy.cz/
lela, rosa, niki 88737
9.11.2022 15:42:41
Dcera bude mit v lednu 18 let, chtěla bych ji venovat nejaky hezky zlaty retizek s priveskem. Vite v Praze o nejakem hezkem zlatnictvi, zlatnicke dilne, kde maji hezky vyber? Dekuji!
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 2048  [Dalších 1858 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.