| Girili | 117849 |
|
|
19.9.2022 0:56:43
A hele, uz se zase nekdo inspiroval mistni diskuzi...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-cesi-se-zasekli-na-bilem-zlate-ve-svete-ale-uz-neni-v-mode-rika-zlatnice-214456#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz |
| Bouřka | 7675 |
|
|
16.9.2022 16:46:40
Šperky moc nenosím, není kam. Mám ráda stříbro a polodrahokamy. No drahokamy bych si asi líbit nechala, ale...
Zlato mi moc nesluší, sedí mi spíš studené tóny..Ale mám dva tenounké řetízky ze žlutého zlata, každý od jedné babičky k 18. narozeninám. Koupily úplně ten samý typ, akorát různou délku, takže je nosím pospolu jako náhrdelník. Občas je vynesu. Perly mi přijdou nadčasové. Perlové náušnice bych asi užila, hmmm asi něco naznačím manželovi ![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
16.9.2022 12:35:47
Pulko, kdyz jsem byla mala, tak jsem mela spoustu sperku z tzv kociciho zlata, takove to lehounke, co si s nim hraly male holky
a stribro bylo tehdy levne, takze spousta holcicek mela stribrne prstynky...ja jich mela nekolik |
| Martina Bergerová | 70170 |
|
15.9.2022 23:34:48
nosím jen bílé zlato, ale mám ráda i chirurgickou ocel (značky Fossil, Engelsrufer), nejoblíbenější můj šperk je kapka vybroušeného vltavínu od MM
ze žlutého zlata jsem v 15 dostala prstýnek a ohromně jsem si ho vážila, po pár letech jsem ho bohužel ztratila a ještě mnoho let potom se mi zdávalo, že jsem ho našla - když jsem se probudila ze snu, bylo mi do breku.... |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
15.9.2022 23:31:57
Myslim v Turnove byla specialka, “ podnikova prodejna” na namesti
|
| Len | 108740 |
|
|
15.9.2022 23:15:56
holkomodroocko, nasi nakupuji primo v Granatu, svagrova pak i online v ruznych aukcich, sperkarstvi je jeji konicek a vyzna se, zbytek rodiny jde na jistotu. Ja sama nenakupuju, jen dostavam a snazim se to vynosit. Takze bohuzel neporadim.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
15.9.2022 22:11:12
Se žlutým zlatem si tě vůbec neumím představit
![]() |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
15.9.2022 21:59:28
nosím žluté zlato, protože mi víc sluší. nejraději mám teda růžové zlato. stříbro se mi moc líbí, ale sluší mi prostě méně.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
15.9.2022 20:13:03
"Já kolikrát zírám kolik středoškolaček má značkové kabelky za mnoho tisíc. "
Některý fake jsou dost nepoznatelný. Nebo si koupí použitou z druhé ruky. Tím neříkám, že nějaká středoškolačka nemá novou origoš kabelku za 30 tisíc, ale spíš než z brigády to budou prachy od rodičů. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
15.9.2022 18:56:30
Ak sa mi šperk páči a má pre mňa symboliku, význam, tak absolútne neriešim, či je in, alebo nie.
Od posledných narodenín po dlhých rokoch nosím zlatú retiazku s príveskom! Od mamky som dostala prívesok Panny Márie, chudinka (mamka, nie Panenka Mária) sa už nemohla dívať na to, ako - podľa nej riskantne žijem - tak mi kúpila pekný, vkusný prívesok. K nemu som vyhrabala retiazku, ktorú som od svokrovcov dostala za 1. porod. A že mám na krku žlté zlato - neriešim. Mám z toho darčeka veľmi dobrý pocit, mám vlastne stále u seba kus mamky, a to je bomba. Za posledný porod som dostala perlové náušnice (kombinácia so žltým zlatom). Nemyslím, že som typ na ne, ale túžila som po nich a som za ne rada. Občas sa chodím na ne dívat, kochat sa. K 40tke mi dal MM úžasný šperk. Je to moja najvzácnejšia /a i najdrahšia/ vec, ktorú vlastním. Prekrásny červený oregonský sunstone. Dal mi ho osadiť do červeného zlata, vyzerá famózne. Síce sa skoro nikdy nedá nosiť (musela by som sa pohybovať v inej spoločnosti, na iných miestach), ale i tak som zaň veľmi šťastná. Naopak žlté zlato sa skvele hodilo na osadenie zeleného sunstone. Snáď tieto moje poklady raz ocení moja dcéra... |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.