Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| L+ 2m | 114525 |
|
|
15.9.2022 9:44:18
Ropucho,
i já nosím decentní zlatý křížek, který nesundavam, k tomu snubak a ještě jeden zlatý prsten. Jenže granáty už jsou moc zdobné, krásné. Představím si já na elegantní dámě v letech, nikoliv na sobě. Já je nemám kam unosit. Tady čtu, že hodně žen má granáty v šuplíku, asi se moc nenosi. Já je na nikom nevídám. |
| Saamajna | 115449 |
|
15.9.2022 9:44:16
Jak to tak tady ctu, je to "jiny kraj, jiny mrav"
![]() Kde ziju ja, bylo ruzovy zlato "in" pred par lety, to se pomalu nikde nevidelo nic jinyho. Mne neslusi, tak jsen si v nem neporidila nic. Ale ted uz to je spis vyjimka, vsude je ted zase to "zlaty" zlato. Mmch perly starnou, meni se s lety, proto se na ne musi davat fakt pozor a i v supliku je zabalovat... |
| Len | 108740 |
|
|
15.9.2022 9:43:45
Neznama, jj, granaty byly driv levne. Ted zdrazily asi o 100% jen za posledni dva roky, udajne uz je jich malo. Ja ted dostala nekolik stribrnych sperku s granaty, opravdu na denni noseni a jsou moc krasne, zrovna jsem si nandala nausnice, ktere jsou jen visici rada granatu. Pak je mam s bilym zlatem, ty teda sundavam, jsou vetsi, je to sada. Se zlutym zlatem se mi granaty moc nelibi.
|
| Muumi | 41406 |
|
15.9.2022 9:41:42
Rose, já si to o sobě myslím taky (mým vzorem je Patti Smith:))), ale možná jsem jenom nesoudná:)
|
| sourir | 141922 |
|
15.9.2022 9:39:54
Nejsem moc na zlato, ale jak tu nekdo psal, zalezi na designu a na zpracovani. Tj. kdyby me neco oslovilo a chtela bych to, tak si vec ze zluteho zlata koupim. Jen to pro me neni priorita a nepotrebuju to k zivotu nijak extra.
Perly nosim celkem bezne k par satum, mam je rada, nosila jsem je tak od 30, prisla jsem jim na chut. Usedlost dela celkova vizaz majitelky, ne perly nebo zlute zlato. |
| Muumi | 41406 |
|
15.9.2022 9:38:49
Inko, taky mám, malinký náušnice s granátem, ale právě vůbec nevypadají pěkně. Ležely 20 let v šupleti. Kamínek hezký, ale zbytek ne.
|
| Muumi | 41406 |
|
15.9.2022 9:37:39
A nevadí vám na těch perlách ten způsob, jak vznikají? Já bych to na sebe nevzala, je mi líto nebohých mlžů kvůli takové blbosti. Ale jsou krásné, to uznávám.
Jinak já jsem zejména náušnicová, ale nosím hlavně smaltovanou ocel, různé malované. Každý den něco jiného, teda střídám jenom v těch "hlavních" dírkách. Pak mám ještě 3 navíc a tam mám pořád ty původní nastřelovací náušnice s kamínkem. Tak nevím, jestli to taky není styl "bílá spodina", ale já si potrpím na ty díry v uchu, plánuju ještě asi jednu navíc (takový ten kroužek nahoře). Ale zas nemám ani jedno tetování, což je dneska zřejmě už skoro výjimka, co tak vidím třeba na bazénech. Tak to snad není tak hrozný:) Několikery klasické náušnice vlastním taky, ale nějak to nedokážu nosit. Možná kdybych šla někam na audienci ke královně nebo tak. Snubák mám v krabičce a beru si ho párkrát do roka. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
15.9.2022 9:35:54
Mám granátový náušnice, stříbro pozlacený, ale je to hrozně zašlý. Nevím jestli se to dá nějak oživit. Malý kytičky na šroubky
|
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
15.9.2022 9:33:26
Já mám od babičky po babičce zlaté duté srdíčko s kamínky na zlatém řetízku. Nosila ho často, pak ho dala mně, ale já ho nenosím, mám ho uložené v krabičce. Nehodí se ke mně a nechci ho ztratit. Ale když ho vidím, vidím i babičku
Pak mám od její sestry - mé pratety, zlatý prstýnek údajně s brilianty. Taky ho nenosím. A zlatý snubák z mého exmanželství. Samý divný zlatý věci. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 9:32:47
Granáty mám, ale pocitově mi ladí pouze ke společenským šatům.
Takže jsem je neměla na sobě už cca tři roky. Pak mám ještě šperk s pár granáty v bílém zlatě, který je použitelný celkem univerzálně, to není ta klasika. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.