| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 2048  [Dalších 1748 >>]
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 9:28:56
Rose, umím si představit typy, kterým to ladí i ve zralém věku, i takové znám. Ale já to fakt nejsem, já stárnu směrem k minimalismu :-)
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
15.9.2022 9:28:44
já jsem docela navážno uvažovala, že si nechám nadělit granáty k narozeninám, když jsem prošla nabídku a zjistila jsem, že na to kolik stojí o ně zase tolik nestojím já... co se mi líbilo, bylo hodně drahé a co bylo přijatelné finančně, to se mi zase tolik nelíbilo... ale je pravda, že jsem chtěla řetízek i náušnice do sady... nakonec jsem se byla podívat jak to vypadá "naživo" ve zlatnictví a k narozeninám jsem si pak radši přála parfém z francie ~:-D
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 9:25:43
L+2m, moje dcera nosí zlatý křížek, který dostala od kmotry, pořád a ke všemu. Často tedy právě k outdoorovým trikům a mikinám :-) Myslím, že to je něco jiného než šperky, které se nosí čistě pro ozdobu. To je symbol s významem, který má prostě člověk stále při sobě. (Konkrétně dcera si jinak na šperky vůbec nepotrpí, žádné nenosí, jen ten křížek).
15.9.2022 9:22:52
já mám asi "kliku", že stárnu do podoby staré čarodějnice, takže ta bižuterie se ke mně hodí pořád, naopak dost možná i teď "unesu" i větší kousky oproti mému mladšímu já ~t~
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 9:20:32
Bižuterii jsem už téměř zcela opustila, nějak jsem nabyla dojmu, že už se ke mně nehodí.
Na pohled ocením povedený kousek, ale na sebe to zavěšovat nepotřebuji.
Výjimečně v létě vytáhnu něco k letním šatům.
Nelíbí se mi laciná zdobnost a na postarším člověku se myslím snadněji přešlápne.
Mladé dívky unesou cokoliv, já už asi ne.
kosatka2 89902
15.9.2022 9:20:11
Jo, neznámá, nějaké falešné taky mám, vzadu u zapínání mrňavé perličky a směrem dolů se zvětšují, dvě řady pod sebou. Líbí se mi, že jsou pěkně zašlé a vypadají staře, ale přijde mi, že už mám věk na nějaké pravé.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
15.9.2022 9:17:42
Ve všech barvách dělá šperky třeba Korbička www.korbicka.cz
neznámá 91073
15.9.2022 9:15:35
Kosatko, já mám šňůru perel, co se nechá několikrát omotat kolem krku, z Tchiba. Kvalita asi nic moc, ale vypadají moc hezky a stály pár korun. Ani jsem nečekala, že budou tak pěkný. Ale už je to mnoho let, co jsem je kupovala.
L+ 2m 114525
15.9.2022 9:14:21
Půlko, já dokonce takový krizek mám. Od babičky k přijímání. Ale nějak si ho nedokážu vzít k riflim, teniskam a mikine.
15.9.2022 9:14:07
řekla bych, že u zlata moc nerozhodují módní trendy, ale především styl a barevný typ nositelky ~d~
já třeba žluté zlato moc nosit nemůžu, jak jsem tmavý typ, vždycky na mně působí tak nějak lacině, jako mizerná bižuterie ~:-D vlastně mi sluší akorát bižuterní zlato, ve vysokém lesku, pokud jsem opravdu hodně čerstvě opálená do tmava...
takže ve zlaté nosím jen snubní a zásnubní prstýnek, výjimečně řetízek který má pro mne osobní význam (dostala jsem ho k prvním narozeninám, je to 24 kt, je krásný, se znakem blíženců, celé roky ho pak nosila maminka a já byla vždycky hrdá, že nosí řetízek s mým znamením ~s~)
jinak nosím opravdu nejraději výraznou bižuterii, miluju kamínky, sedí mi gothic styl nebo naopak jednoduché věci s kameny swarovski a podobně... je mi nějak jedno, jestli je to aktuálně v módě, sedí to ke mně a to je oč tu běží ~:-D
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 2048  [Dalších 1748 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.