Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 9:28:56
Rose, umím si představit typy, kterým to ladí i ve zralém věku, i takové znám. Ale já to fakt nejsem, já stárnu směrem k minimalismu
![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
15.9.2022 9:28:44
já jsem docela navážno uvažovala, že si nechám nadělit granáty k narozeninám, když jsem prošla nabídku a zjistila jsem, že na to kolik stojí o ně zase tolik nestojím já... co se mi líbilo, bylo hodně drahé a co bylo přijatelné finančně, to se mi zase tolik nelíbilo... ale je pravda, že jsem chtěla řetízek i náušnice do sady... nakonec jsem se byla podívat jak to vypadá "naživo" ve zlatnictví a k narozeninám jsem si pak radši přála parfém z francie
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 9:25:43
L+2m, moje dcera nosí zlatý křížek, který dostala od kmotry, pořád a ke všemu. Často tedy právě k outdoorovým trikům a mikinám
Myslím, že to je něco jiného než šperky, které se nosí čistě pro ozdobu. To je symbol s významem, který má prostě člověk stále při sobě. (Konkrétně dcera si jinak na šperky vůbec nepotrpí, žádné nenosí, jen ten křížek). |
|
|
15.9.2022 9:22:52
já mám asi "kliku", že stárnu do podoby staré čarodějnice, takže ta bižuterie se ke mně hodí pořád, naopak dost možná i teď "unesu" i větší kousky oproti mému mladšímu já
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 9:20:32
Bižuterii jsem už téměř zcela opustila, nějak jsem nabyla dojmu, že už se ke mně nehodí.
Na pohled ocením povedený kousek, ale na sebe to zavěšovat nepotřebuji. Výjimečně v létě vytáhnu něco k letním šatům. Nelíbí se mi laciná zdobnost a na postarším člověku se myslím snadněji přešlápne. Mladé dívky unesou cokoliv, já už asi ne. |
| kosatka2 | 89902 |
|
|
15.9.2022 9:20:11
Jo, neznámá, nějaké falešné taky mám, vzadu u zapínání mrňavé perličky a směrem dolů se zvětšují, dvě řady pod sebou. Líbí se mi, že jsou pěkně zašlé a vypadají staře, ale přijde mi, že už mám věk na nějaké pravé.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
15.9.2022 9:17:42
Ve všech barvách dělá šperky třeba Korbička www.korbicka.cz
|
| neznámá | 91073 |
|
15.9.2022 9:15:35
Kosatko, já mám šňůru perel, co se nechá několikrát omotat kolem krku, z Tchiba. Kvalita asi nic moc, ale vypadají moc hezky a stály pár korun. Ani jsem nečekala, že budou tak pěkný. Ale už je to mnoho let, co jsem je kupovala.
|
| L+ 2m | 114525 |
|
|
15.9.2022 9:14:21
Půlko, já dokonce takový krizek mám. Od babičky k přijímání. Ale nějak si ho nedokážu vzít k riflim, teniskam a mikine.
|
|
|
15.9.2022 9:14:07
řekla bych, že u zlata moc nerozhodují módní trendy, ale především styl a barevný typ nositelky
![]() já třeba žluté zlato moc nosit nemůžu, jak jsem tmavý typ, vždycky na mně působí tak nějak lacině, jako mizerná bižuterie vlastně mi sluší akorát bižuterní zlato, ve vysokém lesku, pokud jsem opravdu hodně čerstvě opálená do tmava... takže ve zlaté nosím jen snubní a zásnubní prstýnek, výjimečně řetízek který má pro mne osobní význam (dostala jsem ho k prvním narozeninám, je to 24 kt, je krásný, se znakem blíženců, celé roky ho pak nosila maminka a já byla vždycky hrdá, že nosí řetízek s mým znamením )jinak nosím opravdu nejraději výraznou bižuterii, miluju kamínky, sedí mi gothic styl nebo naopak jednoduché věci s kameny swarovski a podobně... je mi nějak jedno, jestli je to aktuálně v módě, sedí to ke mně a to je oč tu běží ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.