| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 2048  [Dalších 1728 >>]
neznámá 91073
15.9.2022 8:51:24
Já věřím, že růžové zlato může být hezké, asi si budu muset hezké růžové zlato vyhledat.
A je mi jasné, že pak šperk z růžového zlata budu nutně potřebovat, safra, že já jsem vůbec ~:-Dlezu.
Půlka psa 24064
15.9.2022 8:48:54
Vlastně si chci nechat k Vánocům dát křížek a granáty se mi líbí, tak to asi bude granátový křížek. Co nejmenší teda. Nosila bych ho na krku zkrátka pořád a nepřijde mi to nevhod. Aspoň v představách teda, jsem to na sobě neměla.
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 8:46:56
Neznámá, já jsem měla červené/růžové zlato zase dlouho spojené s takovým banálním masovým stylem, který se mi nelíbí. Vůbec mě to nelákalo. Ale pak jsem dostala kousek vyrobený na zakázku, který je úplně něco jiného a v této podobě mě ten kov nadchnul.
Ověřila jsem si, že záleží na designu, ne na kovu.
Ale plně chápu ty asociace, které si v sobě nosíme.
Půlka psa 24064
15.9.2022 8:45:33
Tak já nenosím nic a už vůbec ne zlato, ale zrovna těch granátů na řetízku bych se k džínám nebála. Kdyby byly strídmě pojaté a asi spíš ve stříbře......
neznámá 91073
15.9.2022 8:37:42
Žluté zlato jsem objevila až před pár lety a nosím ho, ale sluší mi spíše bílé zlato.
Naopak moc nemusím červené nebo jak tu padlo růžové zlato, to mi právě evokuje babičky, které nosí velké a propletené prsteny z růžového (oni říkají z červeného) a žlutého zlata.

Perly miluji a nosila jsem je jako náctiletá a nosím je stále. A nosím je i pro běžný den, nepotřebuji příležitost. Ladí snad s každým oblečením a sluší mi.

ALe já jsem straka miluji výrazné šperky, bižuterii a kameny, hlavně zelené kameny.~:-D
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 8:37:19
L + 2m, právě, různé šperky se hodí k různému stylu oblečení.
Na všednodenní nošení běžný člověk nic moc luxusního neunosí :-)
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 8:32:55
Susu, na kombinování jsem také opatrná.
Nosím k sobě pouze kousky, které k sobě patří jako souprava, nebo jsou ve stejném stylu.
Prstýnek vždycky jen jeden.
Chaos šperků se mi nelíbí.
Šperky z více druhů zlata se mi líbí, ale nahodilé kombinování různých kusů z různých kovů ne.
L+ 2m 114525
15.9.2022 8:27:06
Mne se sperky pojí s tím od koho a k čemu jsem je dostala a mám k nim citovou hodnotu. Nejvíce se mi líbí růžové zlato, pak žluté, bílé vůbec.
Nosím řetízek, který jsem dostala od našich k osmnactinam, zlatý prstýnek k maturitě, snubak a jeden ten triplex prstýnek, který je tedy od bývalé lásky, ale je moc hezký.
Velmi se mi líbí granáty a opály. Ale na mě se mi nelíbí. Asi to bude souviset s elegancí a ta mi chybí. Nemůžu mít k riflim a triku řetízek s granáty, byť je sebekrásnější.
Ropucha + 2 120300
15.9.2022 8:22:54
Inko, červené zlato je krásné. Objevila jsem ho pro sebe teprve nedávno (dostala jsem) a jsem nadšená, jak ke mně ladí.
Už jsem vyhlašovala stop stav na šperky, protože je nestíhám unosit (ve všední dny nosím jen jednoduché stříbro a ocel, zdobnější věci jen na "lepší" příležitosti), ale k tomu červenému ještě něco doladím :-)
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
15.9.2022 8:15:44
Takhle ne, ale když mám jeden prstýnek bílej, jeden žlutej a hodinky kombinovaný, tak to jde
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 2048  [Dalších 1728 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.