Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| neznámá | 91073 |
|
15.9.2022 8:51:24
Já věřím, že růžové zlato může být hezké, asi si budu muset hezké růžové zlato vyhledat.
A je mi jasné, že pak šperk z růžového zlata budu nutně potřebovat, safra, že já jsem vůbec lezu. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
15.9.2022 8:48:54
Vlastně si chci nechat k Vánocům dát křížek a granáty se mi líbí, tak to asi bude granátový křížek. Co nejmenší teda. Nosila bych ho na krku zkrátka pořád a nepřijde mi to nevhod. Aspoň v představách teda, jsem to na sobě neměla.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 8:46:56
Neznámá, já jsem měla červené/růžové zlato zase dlouho spojené s takovým banálním masovým stylem, který se mi nelíbí. Vůbec mě to nelákalo. Ale pak jsem dostala kousek vyrobený na zakázku, který je úplně něco jiného a v této podobě mě ten kov nadchnul.
Ověřila jsem si, že záleží na designu, ne na kovu. Ale plně chápu ty asociace, které si v sobě nosíme. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
15.9.2022 8:45:33
Tak já nenosím nic a už vůbec ne zlato, ale zrovna těch granátů na řetízku bych se k džínám nebála. Kdyby byly strídmě pojaté a asi spíš ve stříbře......
|
| neznámá | 91073 |
|
15.9.2022 8:37:42
Žluté zlato jsem objevila až před pár lety a nosím ho, ale sluší mi spíše bílé zlato.
Naopak moc nemusím červené nebo jak tu padlo růžové zlato, to mi právě evokuje babičky, které nosí velké a propletené prsteny z růžového (oni říkají z červeného) a žlutého zlata. Perly miluji a nosila jsem je jako náctiletá a nosím je stále. A nosím je i pro běžný den, nepotřebuji příležitost. Ladí snad s každým oblečením a sluší mi. ALe já jsem straka miluji výrazné šperky, bižuterii a kameny, hlavně zelené kameny. ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 8:37:19
L + 2m, právě, různé šperky se hodí k různému stylu oblečení.
Na všednodenní nošení běžný člověk nic moc luxusního neunosí ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 8:32:55
Susu, na kombinování jsem také opatrná.
Nosím k sobě pouze kousky, které k sobě patří jako souprava, nebo jsou ve stejném stylu. Prstýnek vždycky jen jeden. Chaos šperků se mi nelíbí. Šperky z více druhů zlata se mi líbí, ale nahodilé kombinování různých kusů z různých kovů ne. |
| L+ 2m | 114525 |
|
|
15.9.2022 8:27:06
Mne se sperky pojí s tím od koho a k čemu jsem je dostala a mám k nim citovou hodnotu. Nejvíce se mi líbí růžové zlato, pak žluté, bílé vůbec.
Nosím řetízek, který jsem dostala od našich k osmnactinam, zlatý prstýnek k maturitě, snubak a jeden ten triplex prstýnek, který je tedy od bývalé lásky, ale je moc hezký. Velmi se mi líbí granáty a opály. Ale na mě se mi nelíbí. Asi to bude souviset s elegancí a ta mi chybí. Nemůžu mít k riflim a triku řetízek s granáty, byť je sebekrásnější. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2022 8:22:54
Inko, červené zlato je krásné. Objevila jsem ho pro sebe teprve nedávno (dostala jsem) a jsem nadšená, jak ke mně ladí.
Už jsem vyhlašovala stop stav na šperky, protože je nestíhám unosit (ve všední dny nosím jen jednoduché stříbro a ocel, zdobnější věci jen na "lepší" příležitosti), ale k tomu červenému ještě něco doladím ![]() |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
15.9.2022 8:15:44
Takhle ne, ale když mám jeden prstýnek bílej, jeden žlutej a hodinky kombinovaný, tak to jde
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.