| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 2048  [Dalších 1738 >>]
neznámá 91073
15.9.2022 9:12:48
Já teda za kabelky a oblečení vyhazuji peníze ráda.~:-D
Teď přemýšlím, co si koupím za miminko, za peníze "do kouta", potřebuji novou velkou peněženku, aby se do ní vešly všechny kartičky zdravotních pojišťovny a samozřejmě k peněžence i kabelku. Líbila by se mi nějaká jemně nude růžová nebo zelená možná podzimně okrová.
Ale teď jste mě nalomili ružovým zlatem, to ještě nemám.~:-D

kosatka2 89902
15.9.2022 9:12:24
Taky to mám tak, že žluté je pro důchodkyně, ale občas vidím nějaký zajímavý autorský šperk s moderním designem, líbí se mi minimalistické a obhroublé, nic titěrného.

Nosila jsem naušnice z černých perel, bohužel jednu jsem ztratila. Zatím jsem si nepořídila náhradu, již několik let jsem nezavadila o žádné pěkné náušnice, mám troje, dvoje stříbrné z ciziny a jedny z chirurgické oceli ze sekáče.

Mým snem je mít perlový náhrdelník několikrát omotaný okolo krku, ale to by bylo dost drahé a stejně bych asi neměla kam to nosit.

Několik let vyhlížím prsten - nosím jen snubák a svůj oblíbený druhý jsem doma ztratila. Asi si budu muset sama nějaký navrhnout a nakreslit, nějak nejsem spokojená s nabídkou. Snubák jsme si s mužem taky nakreslili podle našeho přání na zakázku, ale to zlatnictví již nefunguje.
neznámá 91073
15.9.2022 9:06:51
křížek také po babičkách nemám, ale mám pár starých granátových šperků.
Babičky jsou vždy v šoku z ceny nových granátových šperků, oni je neberou ani jako šperky, ale jako lepší bižuterii, za dob jejich mládí to prý tak bylo a stály pár korun a nechaly se koupit i na větší pouti.

kosatka2 89902
15.9.2022 9:05:42
Mám snubák z bílého zlata a občas se mě někdo zeptá, jestli je to bílé zlato (u stříbra se mě nikdo neptá, jestli je to stříbro), takže se zdá, že to lidi poznají. Já sama to taky poznám, bílé zlato se jinak leskne, má jiný odstín, není tak poškrábané, jako stříbro.
Ještě mi přijde zajímavé a málo časté citronové zlato, to bych preferovala, kdybych měla mít něco ze "žlutého" zlata.
L+ 2m 114525
15.9.2022 9:05:01
Ono růžové zlato moc k dostání nebývá. Výběr není velký, ale je krásné. Je to prý tradiční kov na Ukrajině.
Já jsem se jednou zmínila a děti mi koupily hodinky právě růžové pozlacené. Jsou krásné, ale pro mě moc elegantní. Tak je nosím alespoň na rodičovské schůzky.
Půlka psa 24064
15.9.2022 9:03:54
Tohle nějak neumím. Nepřemýšlím a neladím. Jak mám něco na krku, tak je to minimálně na měsíce. Pak to sundám a zase mnoho měsíců nemám nic. Na drahé teda taky nejsem. Koukala jsem, že můj křížek se vejde do tisícovky a bude to nejdražší šperk, co vlastním.:-)
Koníček mořský 156666
15.9.2022 8:58:29
Mě právě nebaví nosit něco pořád. Ráda se slaďuju a ráda přemýšlím, co se mi zrovna k oblečení hodí. Zlaté věci citové hodnoty se pak nosí pořád. Nějaké drahé šperky mohou být sice nadčasové, univerzální či reprezentativní, ale mě by to nebavilo. Taky mě nebaví drahé věci. Mám ráda bižuterii, protože když ji ztratím, tak mě to mrzí jen chvilku a koupím si nějakou novou. Bavilo mě to v Korálku, tam se dalo i něco vytvářet, ale už maji obchod jen on-line. Občas zatoužím po nějakém autorském "šperku", ale nechce se mi za to dávat ty peníze. Za oblečení, boty a kabelky se mi nikdy peníze moc vyhazovat nechtěly - přijde mi to zbytečné, to je raději někomu dám nebo si koupím něco jiného - jídlo, výlet, knihu, lístek do divadla.
Půlka psa 24064
15.9.2022 8:57:01
Moje babička je neznaboh, od té křížek nedostanu :-). A i kdyby, tak by byl zlatej a moc velkej, což se mi strašlivě nelíbí. Nějak na to zlato nejsem, nemáme doma ani jeden jediný kousek zlata. Asi holt budu muset mít ten křížek nový - několik málo granátů ve stříbře.
Hatata 157806
15.9.2022 8:55:06
Já ho nikdy nenosila, ale můj dvacetiletý syn má zlatý řetízek na krku a na ruce. A to není žádný typ - drahá teplákovka a okázalé řetězy. Ale líbí se mu a mezi mladými si návratu žlutého zlata všímám. Pak mám kamarádku (40+) a ta nosí hodně zlatých řetízků a prstýnků najednou. Já jsem spíše typ bižu.
neznámá 91073
15.9.2022 8:54:11
Granáty mám ráda, nosím celkem často, ale více se mi líbí ty po babičce než nové šperky, přitom vzory jsou téměř stejné, asi jim sluší více patina než nový lesk.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 2048  [Dalších 1738 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.