| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 2048  [Dalších 1678 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
9.5.2022 11:01:20
no jo, to je těžké... jako i já samosebou poznám, když jde o kabelku rádoby louis vuitton, zarazí mne logo calvin klein nebo třeba guess... ale spoustu (většinu) značek prostě neznám, fejk tedy nepoznám (jak jsem přiznala nosím ráda tu tureckou michael kors, byť jsem sundala přívěšek ~:-D)
kabelku vnímám jako užitnou věc, zajímá mě především tvar, zpracování, omak, velikost, design... značku prostě neřeším... a především nenosím kabelku coby šperk, známku movitosti (to bych musela tahat igelitku z penny ~;)) nebo nějakou statusovou záležitost... kabelku tahám do práce, na nákupy, na výlety, na cesty... do divadla nebo na ples mám teda nějaká psaníčka, ale i u těch mohu jen doufat, že to není nějaký fejk (žádná loga, žádné monogramy, žádný potisk ~:-D)
ale slibuju, že jestli někdy půjdu na recepci ke královně, případně nějakou jinou nóbl akci, pohlídám si, jestli je moje kabelka originál ~:-D
susu. 129001
9.5.2022 10:42:28
Hmm, asi jo.
Hodně jsem nosila jako holka, vylepšovala jsem tím malý stav pravých šperků - jedny náušnice, dva prstýnky, dva přívěšky s řetízkem. Líbilo se mi to střídat (to mám ráda dodnes), ladit s oblečením, líbila se mi možnost VYBRAT SI náušnice, ne muset nosit pořád to stejné, i když pravé zlato a stříbro. Líbí se mi i různé materiály, miluju korálky, kožené věci, keramické, kameny, ...

Jako 50+ jsem od toho trochu ustoupila. Do práce nosím většinou pravé věci (zlato i stříbro), jejich počet se za ty roky docela zvedl, takže je můžu taky střídat dle nálady a ladit podle trička. Něco z bižu imitující pravé kovy nosívám, pokud se mi líbí daný motiv. Ve volné dny, víkend dovolená, využívám i bižuterii, která jako pravé kovy nevypadá, na procházku do lesa si nedám klidně nic, nebo přívěšek z kůže, mušličky, korálky,...

V práci a venku mi to nevadí, doma vše sundávám.

Speciální kapitola jsou vystoupení, tancuju orient, tam jen bižu a klidně i velkou. :-)
Koníček mořský 156666
9.5.2022 8:47:37
Nosím jenom bižuterii, celoživotně. Ráda si ji kupuju a ráda kombinuju s oblečením. Nosím něco na krk, náušnice, náramky... Nenosím prstýnky, protože mi překážejí při mytí rukou a při různých pracovních činnostech. Doma teda nenosím nic, krášlím se jen mezi lidi - do společnosti a do práce. Bez bižuterie si připadám nedodělaná, k oblečení musí být i bižuterie + nalíčení. Ale bižuterii nepoužívám tak nápadnou, jak jste sem vkládaly. Mám ji spíš jako doplněk než středobod.
Ropucha + 2 120300
9.5.2022 7:42:38
"lepší jakákoli neznačková taška, než fejk. Pro dospělou ženskou fakt ostuda"

To si také myslím.
Předstíraná "noblesa" je vždycky směšná.
Zasjaj. 54917
9.5.2022 3:03:11
Ja chci Adinu cervenou
Zasjaj. 54917
9.5.2022 0:31:05
Saamajno, tak jeste stesti~t~

Mam ctyri Fly London. Muj nejoblibenejsi je tenhle messenger,

https://www.pinterest.co.uk/pin/456200637224001328/?mt=login

muz ho ma v cernem. Splnuje podle nas uplne vsechny parametry aktovky z Prvni repy, nosime oba bud pres rameno nebo za drzadlo nebo v podpazi. To si pripadam nejvic jako jina a jinde~:-D Pak mam jeden Hobo mestsky batuzek, ten skoro nenosim, nic se do nej nevejde. Ale hrozne se mi tenkrat libil, ten tvar uz nikde jinde neidim. Pak mam ted cerstve jednu Kate Spade a pak jednu od nejakeho dizajnera, ta je z modreho plastu, ocelova lanka jako ucha, prkenko jako dno a vse pospojovane kovovymi nyty.
Alraune 129596
8.5.2022 22:30:38
Elega je česká, taky je to hoodně inspirovaný velkýma značkama, ale je to opravdu bytelný, kožený a český :)
*Kate* 158396
8.5.2022 21:46:24
Krucipísek, zjišťovala jsem, co je to ta Elega a teď mám internety plné Dany Morávkové!
Blanče 42184
8.5.2022 21:32:16
Miluji brože. Mám pár "šperkových" kousků, ale většina je bižuterie.
Blanče 42184
8.5.2022 20:47:00
Nosím kožené, většinou české, veliké tak, aby se mi do nich vešla A4 složka případně malý počítač (a šanon a půlka chleba:-). Vždycky jednu do roztrhání nebo než objevím další úžasnou - to pak jde předchůdkyně do kabelkové burzy na dobročinné účely. K tomu mám jednu báječnou letní modro-bílou háčkovanou z bavlny od švagrové, pár malých barevných, jednu štrasovou po babičce a jednu krokodýlí po prababi. Pak jsem kdysi nafasovala jednu údajně Vuittonku, ne novou, snacha tvrdí, že je pravá - vzhledem k dárci ji nechci prodat, nosit ji nebudu, nevleze se do ní ten šanon.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 2048  [Dalších 1678 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.