| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 2048  [Dalších 1618 >>]
Evelyn1968,2děti 6269
7.5.2022 13:58:12
Někdy v létě nebo do společnosti. Do práce nenosím ani zlaté prstýnky, pořád si musím mýt ruce, přijde mi to škoda. Jen zlaté náušnice a řetízek, to se snažím ochránit, zrovna včera se mi v práci brutálně pozvracelo dite~;)
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
7.5.2022 13:46:33
Jo, hodně... Miluju kamínky Swarovski, Preciosa, miluju gothic, nosím výrazné náušnice, náhrdelníky, občas i náramky, ale ty mě obvykle v práci rozčilujou... A ráda nosím něco výrazného do vlasů, většinou květ, aktuálně jsem si oblíbila sponku s textilním květem vlčího máku ~:-D
Z "opravdových" šperků nosím jen zásnubní a snubní prstýnky a teď jsem řekla, že k 45. narozeninám bych si přála něco s granáty, ale asi radši stříbro než zlato... Uvidím, co mi rodina vybere :-)
LadyP 42915
7.5.2022 13:13:48
Za mlada jsem nosila, byl to můj koníček, teď už nenosím, a ani zlato a stříbro.
neznámá 91073
7.5.2022 12:04:03
Valkýro, ten náhrdelník je krásný, přesně můj styl.
Ten donut už ne, petky také ne a kabelka také ne.

Nosím bižuterii, mám ji hodně a hodně výrazné kousky, právě styl toho náhrdelníku. Nosím ji i doma, ráno vstanu a ověsím se.
Chodím oblečená celkem nudně a elegantně, tak volím výraznou bižuterii. Nikdy jsem nenosila jemné šperky. Ujíždím i na minerálech, ale ty už musí být třeba vybroušené, ne jen proděravěný kámen, u nich dávám přednost zelené barvě.

Zlato dostávám od manžela pravidelně, nějak za ty leta nepochopil, že mám jiný styl než neurazí a nenadchne starou ani mladou. Ale zas to jsou nadčasové kousky, třeba někdy své uplatnění najdou.~d~
apo-lena 159305
7.5.2022 11:51:29
Nosím ji moc ráda.
Mám velkou zrcadlovou skříňku plnou nápadných kousků.
Velké náhrdelníky se podle mne k velkému hrudníku hodí.
Za mlada a hubena jsem nosila jemné stříbrné náušnice a řetízky s drobným přívěskem. Teď stříbro občas nosím taky, ale větší kousky.
Mám hromadu náušnic z korálků a minerálů. K dlouhým vlasům mi moc nejdou, tak jsem přešla na náhrdelníky a brože. Ten donut od Valkýry se mi líbí a je dost umírněný.
Stará husa 154854
7.5.2022 11:41:39
77krasko, mně otevřely oči Američanky, které k nám přijely na nějakou sportovní akci, a ty si myly vlasy každý den. Tak jsem si řekla, že když to můžou dělat ony a o vlasy evidentně nepřišly, tak co bych si nemohla umýt vlasy, když je mám mastné, což bylo vždy třetí den po umytí. To bylo někdy v roce 1977.
77kraska 132593
7.5.2022 11:27:03
Huso, ja jsem to myti jednou tydne fakt dodrzovala a pak jsem si ze zoufalstvi nechala vnutit trvalou, ze ktere jsem byla nestastna...pak mi odrostla a ja si porad myla vlasy jednou tydne

myslim, ze az v Cosmopolitanu zacatkem 90. let jsem si precetla, ze vlasy se maji myt obden :-) ...dost jsem se tomu divila, ale pak jsem s tim vazne zacala a najednou jsem mela mnohem lepsi vzhled
77kraska 132593
7.5.2022 11:24:47
Val, to radeji suche vlasy, ktere se lamou (chodim na zastrihavani) nez neumyte vlasy
77kraska 132593
7.5.2022 11:24:02
Huso, u nas v panelaku byl maly tlak vody, tak voda tekla curkem a byla otrava si smyvat sampon
Ropucha + 2 120300
7.5.2022 11:22:03
77krasko, já sice nemám žádná kila navíc, ale jsem vysoká, mám nápadné vlasy, výrazné brýle, takže k tomu už mi žádný další nápadný prvek nepasuje, to už bych si připadala jako vánoční stromeček. Nepotřebuji být vyloženě neviditelná, ale upozorňovat na sebe také netoužím.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 2048  [Dalších 1618 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.