Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| libik | 142094 |
|
|
6.5.2022 10:38:56
Rose, na co se používá minipravítko?
|
| libik | 142094 |
|
|
6.5.2022 10:37:32
Zrovna se chystám investovat do něčeho pořádného pro všechny denní příležitosti, otravuje mě měnit kabelky, vždycky něco zapomenu
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
6.5.2022 10:36:21
Mám různá období... Aktuálně jsem si zvykla nosit malinkou kabelku jako crossbody (cca 18*12*2,5 cm) jen na mobil, doklady, platební kartu (a tužku, minipravitko, balzám na rty, miniparfém, malé kapesníčky načaté a vejde se tam klíč od auta). K tomu do práce mám velkou kabelu s ostatními nezbytnostmi, obvykle s obědem a snídaní pro sebe i manžela. Tu s sebou beru třeba i na víkend nebo větší cesty. Pak mám kožený batůžek, červený, sama bych si ho nekoupila, ale je po mamce, takže spíš nostalgie, ale občas si ho vezmu ráda, vejde se do něj i menší svačina, půllitr pití, ideální na malý výlet. No a pak mám 4 starší kabelky, všechny mají polodlouhá ucha, takže se dají nést na předloktí nebo (a to nosím já) na rameni aby dosedly akorát k pasu, jsou větší, aby se tam pohodlně vešla A4, nic moc drahého. Dvě jsou z Turecka, jedna ze Španělska, jedna z h&m... Ty tři jsou teda nějaké napodobeniny značek, jenže jak jsem na tohle tupá, vždy jsem to zjistila až doma, když mi to někdo řekl
(co já vím, co je kors? iniciály mk mi nic neříkají, ale ta kabelka a peněženka byly prostě krásné, černobílé, jednoduché ) |
| kosatka2 | 89902 |
|
|
6.5.2022 10:10:53
1 ks kabelu crossbody, co se dá zvětšit či zmenšit, řemen z tlusté kůže, zbytek odolný textil, atelier Yvah
1 ks psaníčko z hověziny s řetízkem trochu punk-style, atelier Kateřiny Liškové 1 ks retro kabelka černá tuhá s kapsou, z řetěžce, napodobenina kůže 1 ks crossbody malá cestovní na peněženku a pas, když člověk vyběhne na benzínce z auta 1 ks krokodýlí po babičce, ještě jsem ji nevynesla, má kratičké ucho, ale je dost široká. ale krásná. |
| Fern | 155759 |
|
6.5.2022 9:55:50
Často na netu sklouznu k prohlizeni kabelek; asi nejradši mám z praktických důvodů ty,které se dají jak přehodit přes rameno tak i -pro zmenu- nosit v ruce či na predlokti
1. Jaké kabelky nosíte nejradši vy a proc - ty pouze do ruky, do ruky a přes rameno nebo ala postacka brašna zavěšené přes hrudník 2. Kabelky z kuze či eko kůže (umeliny) 3. Konkr. typy na značky či odkazy na kabelky,se kterýma jste max.spokojeny 4.kolik cca máte kabelek - já asi 6,ne že by jich nemohlo být více,ale 1)nechci si jimi zavalovat domacnost a 2)nemám tolik příležitosti,kam je nosit. |
| VčelkaMája | 32837 |
|
|
9.2.2022 20:23:36
Vybrala bych si Garmin Venu, mam Garmin Vivoactive 4S, jsou i tak skvele a levnejsi nez Venu.
|
| B twiňáci | 32616 |
|
|
9.2.2022 19:32:31
Já i děti používáme Samsung Galaxy Watch Active cca 2,5 roku a maximální spokojenost. Vše co chceš, mají. Hodně používáme vodní zámek, takže se s nimi dá plavat. Spárováno s tlf. stejné značky, ovládání mobilu, notifikace mobilu, platba. Řemínek je silikonový, barvu mám jemnou růžovou, děti černé. Obé pěkné. Fungují po celou dobu bez problému.
|
| šipková | 141493 |
|
|
9.2.2022 11:43:07
Díky moc všem za odpovědi, podívám se na to. A kdo bude mít ještě nějaký tip, tak pište 🙂
|
| Peppa | 133447 |
|
9.2.2022 9:55:36
Sice už neběhám, ale mám Samsung Galaxy, ovládání dotykem nebo lunetou a k tomu sluchátka Samsung Buds, ale ty jsou bez mikrofonu, jen pecky do uší, zvuk mají skvělý. Hodinky mají vše co píšeš, GPS, kalorie, tepovka, vzdálenost atp. Plus spoustu dalších fcí, příjem vody, kalorií, kávy, sledují spánkový režim, menstruační cyklus.. Mají originálně silikonový pásek, tak jsem si k nim teď přikoupila pásek z milánského tahu, aby vypadaly míň sportovně. Cenu nevím, byl to dárek.
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
8.2.2022 22:09:01
Garmin Vivoactive 4S
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.