| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Módní doplňky a šperky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 2048  [Dalších 1458 >>]
Koníček mořský 156666
6.5.2022 11:09:30
Kabelek moc nemám, často se mi nějaká líbí, ale pak si řeknu "na co?". Takže stabilně a pravidelně střídám dvě až tři - černou, hnědošedou a vzorovanou do modra. Podle toho, jak ladí s oblečením a obutím. Jsou takové středně velké, všechny s uchy do ruky, v případě nutnosti se dají dát i přes rameno.
Pak mám menší černou kabelku přes rameno - ta se mnou chodí za kulturou. A na výlety světlou, šedou, hnědou a maličkou černou - ty jsou všechny přes rameno, aby se mi dobře výletilo. Batoh nemám a nenosím.
Všechny kabelky jsou z umělé kůže nebo textilní, levné. Koženou nebo značkovou a drahou kabelku jsem nikdy neměla a ani mít nebudu, protože si řeknu "na co?"

Mnohomilionářka nejsem, reprezentovat nikoho nepotřebuju, v hodnotících kruzích se nepohybuju, takže kabelka je pro mě jen užitná věc. A hromadit je nechci, mám doma věcí tak akorát. Radost si dělám zážitky a jídlem.
Stará husa 154854
6.5.2022 11:08:54
Nejradši mám crossbody, jednu černou na zimu, jednu béžovou na léto. Nosím pořád jednu a tu samou. Do práce jsem nosila shopper, aby se mi tam pohodlně vešla knížka. Pak mám malou černou do divadla. Batohy nenosím, mám jeden malý na turistiku, nosím ho málo. Všechny kabelky mám no name, v ceně kolem pětistovky. Drahé značkové kabelky bych ani nechtěla, bála bych se, že je poškodim, bylo by mi divné nosit na běžnou cestu do města kabelku za 5000. Kabelky nosím, dokud se neošoupou, pak je bez lítosti vyhodím a koupím si další podobnou.
Ropucha + 2 120300
6.5.2022 11:06:58
Moniko, na mě vyskakuje už pouze zdravotní obuv a z nějakého důvodu i prostředky na hubnutí, přestože ty jsem nikdy aktivně nehledala (ale asi systém usoudil, že se mi k té zdravotní obuvi hodí ~:-D )
libik 142094
6.5.2022 11:01:40
z českých výrobců se mi líbí čas od času kousek od eggo
Ropucha + 2 120300
6.5.2022 11:01:27
"do něčeho pořádného pro všechny denní příležitosti"

Také mi občas projde hlavou, že dáma mého věku by měla mít krásnou univerzální nadčasovou kabelu, ideálně dvě až tři různých barev, jako nosí moje maminka.
Jenže to chce kůži, perfektně řemeslnně zpracovaná ropa to asi nevytrhne.
A mně se do toho nechce, nosit s sebou kus mrtvé kravičky z marnivosti. (A ještě abych doufala, že to není kůže z psa, v Asii se zpracuje kde co.)
Monika 123907
6.5.2022 10:58:55
Kabelky v podstatě vůbec nenosím, nějaké mám "historicky", takže kdybych potřebovala do divadla a spol., tak asi 6 jich mám. Absolutně nechápu kabelky do ruky a přes předloktí, jedině přes rameno. Chodím v podstatě stále s batohem, mám dva základní - jeden do práce (černý, jakože na notebook, ovšem ten tam nenosím ~;)) a jeden trochu větší a barevnější na výlety (momentálně od Vánoc nový takový červenorůžový, sama bych si tu barvu nevybrala, ale už jsem si zvykla, když se tedy líbí manželovi). Jediná "kabelka", kterou občas používám je taková malá plátěná taštička přes rameno, kterou si beru třeba do hospody (když potřebuju jen takové ty věci, co chlapi nosí po kapsách - peníze, klíče, doklady, mobil, kapesníky) nebo v situacích, kdy třeba batoh odkládám, pohybuju se někde "po areálu", ale nechat tam výše uvedené základní věci se obávám (např. na dětském sportovním turnaji apodl) nebo na dovolené pro pohyb v hotelovém areálu a pro malé procházky okolo ...
A protože se o kabelky nezajímám, ani na mně nikde na netu "nevyskakují", takže si je neprohlížím. Skáčou na mně momentálně sportovní boty (hledali jsme pro děti), kola (manželův koníček), Tchibo (kupovala jsem tam hodně oblečení pro děti a tím, jak to vyskakuje, koupím občas i pro sebe ...) a oblečení na kolo ~:-D
libik 142094
6.5.2022 10:56:37
Rose, já s sebou tahám třeba na klíčích otvírák na konzervy, který patřil MM, málokdy si na ulici otevírám konzervu~:-D, myslela jsem, že pravítko je něco na ten způsob, protože si fakt neumím představit pravítkovou situaci.~d~
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
6.5.2022 10:51:36
Mám spoustu kabelek, jako všeho.
Do práce, když jdu pěšky, nosím baťůžek, mám z Bagind. Na léto nosím kabelky Oilili, pak mám takovou větší koženou vínovou, společenské psaníčko s monogramem od www.kozedelnik.cz
Pak jednu do auta a další. Střídám.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
6.5.2022 10:49:07
Libik, já prostě potřebuju mít pravítko a tužku, to je základní vybavení (zbytek se vždycky nějak sežene ~:-D)
Mám pružné 15 cm pravítko ~d~
Naposledy jsem s ním měřila košíky do linky, jo a pak hrnek, jestli se mi vejde do kávovaru... Já mám dost mizerný odhad, takhle je to jistější...
No a pak se s ním dá taky udělat rovná čára, něco oddělit, utrhnout rovně papír, odehnat vosa... Prostě je to praktická věc ~:-D
Ropucha + 2 120300
6.5.2022 10:45:41
Kabelky do ruky nemám ráda, překáží mi to.
Takové nosím jen na plesy.
Jinak vždy přes rameno nebo crossbody, ty mám úplně nejraději, umožňují pohyb s volnýma rukama.
Drahé kožené nekupuji, jednak z principu nechci zvířecí produkty a jednak nechci riskovat, že se mi za rok, za dva přestane zamlouvat a drahá kabela zůstane ležet ladem.
Takže nosím takové nějaké průměrné, z textilu nebo uměliny, které splňují mé estetické nároky a zároveň mi není líto je po čase obměnit.
Mám jich hodně, různé barvy a typy.
V poslední době nosím nejčastěji malé ležérní, kam se vejde telefon, klíče a rulička psích sáčků :-)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 2048  [Dalších 1458 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.