| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak tomu říkat u chlapečků

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 554  [Dalších 424 >>]
veronika, Martínek 11/00, Tomášek 4/03
  • 
24.7.2006 12:23:50
Docela jsem se bavila, ale tvářila přísně, když starší říkal mladšímu: ty čůráku, ty kakáku. Je jasné, že to dotáhl ze školky, už to nedělá.
Ella+ 15605
23.7.2006 22:59:22
tak nevim,vždycky mi to uteče :-) Jsem asi nějaká šikovná nebo co.

Mě piňďour nepřijde sprosté,synovi zatím říkáme piňďa a on to sám taky říká,nebo pindík. Babička používala čůráčka u svých dětí,dneska už ví,že se to používá i jako sprosté slovo,takže není třeba nikomu nic vysvětlovat,už to nepoužívá a její synové s tím tehdy problém neměli.
Protože máme hodně příbuzných na slovensku strašně jsem si oblíbila jejich výraz "guličky" a docela se to u nás chytlo :-) A je i docela srandovní když chlap řekne- přisedl jsem si gule :-) není to tak drsné jako když řekne koule. Sprosté sice není ani to "koule" ale přijde mi to drsné.

Znala jsem jednu osobu která používala místo "takové píč*viny" TAKOVÉ VAGÍNOVINY a mě to docela oslovilo,někomu to může znít divně,ale mě se to líbí. Zrovna tak jako jednou v nějakém zábavném pořadu říkali " do sedínky" a tak když se sejde pár kamarádů a něco se třeba rozlije,rozbije... tak já řeknu " do sedínky to je binec" a je hned menší dusno :-)

Neříkám,že jsem nikdy neřekla sprosté slovo,ale s dětma a v práci bych si radši ukousla jazyk.
Ella+ 15605
23.7.2006 15:20:49
ups nějak se mi to ztratilo :-) Jardo při čtení tvého příspěvku jsem se musela pousmát,protože se mi hned vybavily "dvě věty" které jsem nedávno řekla
1.) do prdele ... na otázku- co je? odpověď: 2.) šlápla jsem do hovna :-D Nechci tím do nikoho rýpat jo,jen mi to přišlo vtipný.
A takový PŠOUK je náhodou docela pěkné slovo,už jsem ho teda dlouho neslyšela,ale fakt se mi líbí. :-)

My říkáme piňďa,nebo piňďour. Babička(76let) a všichni v její generaci(v našem kraji) říkali čůráček-od slova čůrat,no a protože se slovo čůr*k nepoužívalo jako vulgární nadávka,tak to nikomu nepřišlo divné. V jedné velmi známé knize je přeci taky- babička šukala po světnici(nebo s hrncema po plotně či co) a nikomu nepřišlo divné co že to ta babička vlastně dělala. :-)
Denissa
  • 
22.7.2006 23:49:17
Prdel je hodne sproste slovo? Asi jsem dlazdic.
Bohunka
  • 
22.7.2006 1:24:46
mam dva kluky (jeden dva roky, druhy dva mesice)..a u nas se zavedlo slovicko "lulinek", tata me "velky lulinek", mimco ma "maly lulinek" a mama "nema lulinek". Navic je v obdobi, kdy na vse rika "NE", takze dostat ho na nocnik je nekdy velky problem(hlavne kdyz si postavi hlavu). Takze, kdyz reknu "jdi se vycurat", odpovi NE a jedine reseni, je mu rici, lulinek musi curat, bez ho dat vycurat a to zabira..jde dat lulinka vycurat..
Lucka
  • 
20.7.2006 0:16:41
Dcera ma prcku nebo prcinku a kluka nemame,ale ja bych volila pinďu.
Martina, syn 3 roky
  • 
19.7.2006 19:53:44
Zapojuji se do debaty, protože jsem tady nenašla žádný název pro penis, který bychom taky používali.Náš Lukáš svému penisu říká " ferda, ferďásek..."
U holek tomu říkáme pipina. Takže Luky má ferdu, táta má velikého ferdu a mamka má pipinu. Všechny zdravím!!!
Táta a máma
  • 
14.7.2006 23:14:15
Ahoj všem! Vy, co v této debatě zastáváte názor, že je vhodné v komunikaci s dvouletými dětmi používat správné anatomické názvy, jste ve skutečnosti úplně pošahaní. Stejně všichni používáte pro ostatní části těla zdrobněliny, takže děti ani nenapadne zamýšlet se nad správností anatomických názvů. Leda majitel tohoto přízpěvku asi říká "ty máš ale krásný chodidlo". No ale jestli používá taky zdrobněliny, tak to asi říká taky "peniseček" a "vaginečka". Takže nebuďte naivní, při vší vaší snaze bude stejně váš syn v šestnácti říkat "kokot" (to se ví - před váma ne!) :o)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 554  [Dalších 424 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.