| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Morbus Perthes

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 279  [Dalších 159 >>]
Honza +// 96654
8.3.2011 8:29:16
Katko, děkujem Ti moc za ochotu, kdyžtak se ozvu.~x~
KatkaZpi 106885
8.3.2011 8:21:48
Mam synovca ten si tym prešiel pred pol rokom,prišli na to vdaka tomu že sa nohou buchol do stolu a dlho ho bolela ,dr.nic nezistila vravela že to hra aby ziskal pozornost ale švagrova sa nedala a vyžiadala vyšetrenie v ČB. prišli na to že by to mohla byt nejaka choroba presne už si nepamatam ako sa volala ale nebolo to ono dlho ho sledovali musel ležat nesmel chodit no trvalo to asi 3 mesiace poslednu dobu sa im uz nedarilo ho udržat v leže potom šiel do nemocnice do Vodnan a tam ležal z nohami zaveseními 6 tyždnou odtial šiel rovno do Prahy na Bulovku kde sa na to špecializuju a operovali ho bol tam asi 4tyždne ,potom mal ešte 6 tyždnou sadru a teraz je to už lepšie ešte trochu pajda ale všetko sa to spravi chodia na rehabku,plavaju...ak chceš konkretne mena tak si klikni na moj nick a pošli mi spravu ja napišem švagrovej a skontaktujem vas.Hlavne to chce klud deti su neskutočne silne a zvladnu viac nez si my myslíme...Vela síl prajem a ospravedlnujem sa za pravopis,interpunkčné znamienka nie su moji kamarati.~t~
Balcirka+E+P+T 104116
8.3.2011 7:24:56
Sice ti neporadím,ale přeju hodně moc moc sil a štěstíčka~;(( a at se malá brzy uzdraví.~x~

To že máš strach o své dítě je úplně normální,za to se vůůbec neomlouvej.~6~
Honza +// 96654
8.3.2011 7:18:49
Děkuju za pochopení, potřebovala jsem to ze sebe dostat, a jsem ráda, že tu jsou chápající lidé.~x~
Ocicko 32104
8.3.2011 7:16:48
je jasne ze jsi v tomto stavu - jedna se o tve dite..... kazdy by mel takovy strach a obavy a myslenky jako ty..... ~6~~6~ preji hodne stesti~6~~x~
Honza +// 96654
8.3.2011 7:13:03
Ivo, určitě budu ráda, když mi napíšete svůj příběh, email, je pod nickem. Díky~x~
Iva (3 kousky
  • 
8.3.2011 6:57:34
Zaujal mě váš příběh. Mému synovi toto onemocnění bylo diagnostikováno ve čtyřech letech a byl vzácný případ, protože měl postižené obě kyčle. Začalo to tak jak tu již popisujete. Začal kulhat při delší procházce. Paní doktorka na dětském kde jsme byli jako první mě uklidňovala, že se nejspíš jedná o růstové potíže. No nejednalo. Po návštěvě ortopedie věci dostaly velice rychlý spád. Musím podotknout, že dnes má dvacettři let. Takže léčebné metody určitě doznaly změny.
My jsme se obrátili na ortopedickou kliniku Fakultní nemocnice Brno Bohunice kde vlastně jezdíme dodnes. Pokud Vás bude náš příběh zajímat, ráda Vám napíšu na e-mail.
Šmatla 37247
8.3.2011 6:53:07
Ono to nebylo najednou. Nejdřív si syna prohlédl (opravdu jen pohledem) přímo prof. Čech a prohlásil, že dle jeho názoru jde jednoznačně o kyčle, ikdyž ještě přesně nevěděl, o co přesně jde. A poslal nás za jedním ze svých doktorů, který je dle jeho slov na kyčle nejlepší. U toho potom proběhlo nejdříve běžné vyšetření, sono a následně nás pro utvrzení se poslal ještě na RTG - po RTG už to bylo naprosto jasné.
Jinak, ten lékař, u kterého jsme dodnes, je MUDr. Zídka - kdyžtak si ho můžeš najít i na www.znamylekar.cz

Jo - v Košumberku syn nebyl. Celou dobu byl syn s námi, až na asi 10dní, kdy musel do nemocnice, protože se mu nakonec opravdu v kloubu udělal zánět. Tak to tam "vyležel". A taky jsme hodně rehabilitovali, jinak nic.
Honza +// 96654
8.3.2011 6:45:59
Šmatli, ještě v rychlosti, pak kdyžtak napíšu na mail, když Ti to nevadí. Jsem ráda, že jsi se tu objevila. Tak tedy: Jaké vyšetření na diagnostikování Perthes Vám dělali?
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 279  [Dalších 159 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.