| Půlka psa | 24064 |
|
|
10.2.2020 8:56:18
Manko, argumentuješ vůči něčemu úplně jinýmu než píšu. Reaguju na to, že tvrdíš, že se to nestává, a že je to stejně pravděpodobný jako pád letadla. O milenkách a milencích a o tom, že za to chudák vlastně nemůže, nepíšu vůbec nic.
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
10.2.2020 8:54:40
Jsou různý situace. Třeba teď je na Onlymen článek, že muž poslal manželku k sousedovi pro mouku s změnilo mu to život!
![]() |
| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
10.2.2020 8:50:38
Hele Půlko, já nechci tady být za moralistu, já neodsuzuju zase tak moc nevěru jako takovou, protože fakt platí, "kdovíjaktobylo".
Ale prostě těhotná milenka ženáče fakt pro mě není člověk, kterého bych měla litovat. Stojím si za tím, že bez vzájemné domluvy, co a jak se se ženatým paralerní rodina nepořizuje a při dnešních možnostech antikoncepce a jejich možného kombinování fakt neobstojí argument, že to nejde. Pak tady může vzniknout diskuze "chudinka samoživitelka, celý svět jí ubližuje". Ne, jen sklízí co zasela a opravdu mi slza nad takovými typy lidí neukápne. Sorry. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
10.2.2020 8:46:46
Já mám díky němu to dítě, co právě kouká na Spongeboba a pod peřinou do mě u toho ňoumá nohou v růžové ponožce s kytičkama.
Na rozdíl od jiných druhů antikoncepce celkem můžu vyloučit špatné použití tělíska. Ale jako bylo to ve spokojeném manželství a ne se ženatým milenecem. Určitě by se to dalo ještě nějak pojistit. |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
10.2.2020 8:40:52
Tak to si raději nepřipouštím, já nehormonální mám teda už 9 let (mám druhé).
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
10.2.2020 8:38:22
"Pokud ti dva ví a jsou zajedno v tom, že tohle není vztah pro budoucnost a skutečně nechtějí společné závazky, tak se prostě důsledně a dostatečně chrání a dbají na to, aby dítě nepočali."
No o tom žádná, ale já jsem reagovala na to, že lidem ve stabilním partnerství se dle tvého vyjádření nestává. Stává. Pokud myslíš, že roční "pravděpodobnost 0,6 % je asi tak stejná, jako že s tebou spadne letadlo při cestě na dovolenou", tak vůbec nechápeš, jak pravděpodobnost funguje. Fakt myslíš, že je pro tvou jednu každoroční leteckou dovolenou pravděpodobnost 1:165, že zrovna tvoje letadlo ten rok spadne? Ne kumulativně za život, ale každý rok? V ČR je průměrně cca 700 odbavených letadel denně, to by bylo spadlých letadel jak nas.áno. Hint: Skutečná pravděpodobnost, že zemřeš při pádu letadla je 1 : 20 000 000 na každý let. |
| 77kraska | 132593 |
|
10.2.2020 8:30:52
Manko, to tedy doufam i myslim, ze spadnuti letadla ma pravdepodobnost nizsi nez 0,6%
|
|
|
10.2.2020 8:26:56
Půlko, 100% není nikdy nic, jedině celibát.
Pravděpodobnost 0,6 % je asi tak stejná, jako že s tebou spadne letadlo při cestě na dovolenou. Prostě čistě hypotetická. A pak můžeš tělísko kombinovat třeba s kondomem, což bych řekla, že je víc než žádoucí, pokud spíš se zadaným, nebo jen prostě máš nový vztah a o dotyčném moc nevíš... Nebo metodou plodných a neplodných dnů, existují i gely, co hubí spermie... Tělísko v kombinaci s kondomem je prakticky 100%.Uzavřela bych to asi takhle. Kdo chce hledá si důvody, kdo nechce, hledá si výmluvy. Pokud ti dva ví a jsou zajedno v tom, že tohle není vztah pro budoucnost a skutečně nechtějí společné závazky, tak se prostě důsledně a dostatečně chrání a dbají na to, aby dítě nepočali. Asi tak. |
|
|
10.2.2020 8:17:37
Proč by ženatý chlap chtěl další dítě, když už doma rodinu má? Co by z toho měl? Mám za to, že paralerní milenky se hledají za účelem zábavnějšího sexu, nikoli proto, aby nemalou část příjmu spolykalo další dítě.
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
10.2.2020 8:16:42
ToAr, tak jsou i jiné méně spolehlivé metody antikoncepce.
Výpočet plodných dní, coitus interruptus... ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.