| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Miluji ženatého muže

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 10631  [Dalších 10451 >>]
Půlka psa 24064
10.2.2020 8:16:06
Nevěřit tomu můžeš, ale to je prostě statistika. Třeba tělísko má pravděpodobnost selhání cca 0,6 % za rok. Ze sta žen, které ho mají dvacetpět let, jich 15 v té době otěhotní. To není málo. ~d~ Nestane se to každé, ale je zkrátka 15% žen, které v mají v průběhu zbytku svého plodného života dejme tomu od prvního porodu nehormonální tělísko a i přes něj otěhotní.

https://www.antikoncepce.cz/antikoncepce/spolehlivost-antikoncepce/

Manka+Cipísek 100730
10.2.2020 8:13:37
Nebo to jsou ženy, co "náhodou" otěhotněly proto, aby donutily ženáče k rozvodu, ale jejich vyvolený hodil zpátečku a ony lekly života matky samoživitelky.

Nebo to jsou holky, co "rebelují", přijdou do jinýho stavu v patnácti, protože se stydí si dojít pro antikoncepci.

Nebo jsou to těhotenství ukončená pro vývojovou vadu dítěte nebo ohrožení zdraví či života matky.

Důvodů může být spousta.

Nemyslím si, že gynekologické ordinace plní superplodné ženy, co přes veškerou snahu neotěhotnět, těhotní...
A. Andrs 157190
10.2.2020 8:08:10
Manko, tak kdyz se netehotni proti vuli obou, tak tady ten zmineny pan asi taky chtel miminko, takze je vlastne vsechno v poradku, chteli oba a bude miminko, ok
Manka+Cipísek 100730
10.2.2020 8:05:56
Petluše, ano, představ si, že přátelé řeknou, že chtěli jsme dvě děti, tak mají děti dvě. Mám ve svém okolí i rodiny jako jsme my, s jedním dítětem a ano, i ti známí mi řekli, že chtěli jedno dítě. A mají jedno dítě. To je to opravdu tak divné?
Ano, v mém okolí se opravdu nijak ve velkém netěhotní proti vůli obou ani není normální pořizovat si rodinu se ženáčem. O tom, že by to mělo být ok a že antikoncepce je k ničemu jsem se dozvěděla až kdysi tady na rodině. :-)
A. Andrs 157190
10.2.2020 8:03:59
v cr je rocne 20 tis interupci, to asi jsou zeny co nechtely otehotnet, ne?
Manka+Cipísek 100730
10.2.2020 8:00:45
Já tomu moc nevěřím. Tady na rodině je už celkem folklor, že se ženy předhání, která je víc superplodná a že žádná antikoncepce na ně nefunguje a kolik dětí mají přes x typů antikoncepce... ~:-D Tady se toho nakecá.

V reálu to neznám, tam spíš vidím, že lidi mají buď přesně tolik dětí, kolik chtějí, nebo spíš míň. A pokud někdo další děti OPRAVDU NECHCE, tak si zařídí antikoncepci tak, aby je neměl, to mi nevymluvíš.

Chudinka milenka, zamilovaná do ženáče, po pár sexuálních chvilkách je těhotná ačkoli opravdu nechtěla a dělala všechno pro to, aby dítě nevzniklo, ale stejně otěhotněla i přes veškerou snahu neotěhotnět s chlapem, kterého chce získat pro sebe... A teď tu o Karkulce, mám celkem ráda pohádky. ~:-D
A. Andrs 157190
10.2.2020 7:53:33
tuhle vetu nechapu: Dvě stačí, ale kdyby se zadařilo, zlobit se nebudeme.

tak bud pouzivam antikoncepci nebo nepouzivam, pulku prasku si vzit jaksi nemohu, pulku kondomu taky ne a pulku teliska taky ne
petluše 39676
10.2.2020 7:52:50
A řekli by ti to? Sveruji se ti i s tak soukromou věcí?
A. Andrs 157190
10.2.2020 7:50:57
na Margotko, v nepouzili jsme ho po 14 letech, to jsme ted 14 let, bylo to v pocatku manzelstvi, kdy jsme chteli a planovali dite, tohle byla metoda ohledne imunity, jak pocit

neni pravda, ze nejsou nechtena otehotneni, to je Pekny nesmysl, v mem okoli jsou i deti po letech manzelstvi neplanovane a pak podle situace narozene nebo nenarozene, kamaradka otehotnela po jednorazove nevere po 15 letech manzelstvi,
Půlka psa 24064
10.2.2020 7:34:01
My máme dvě úplně nečekané děti počaté přes antikoncepci. ~z~ A jen jedno prostřední plánované a tam to naopak nešlo.

Jako já neříkám, že to s ženatým milencem není debilní, ale že to těhotenství nebylo úplně nezbytně úmysl.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 10631  [Dalších 10451 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.