| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Miluji ženatého muže

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 10631  [Dalších 10431 >>]
Martina Bergerová 70170
10.2.2020 1:16:49
Nejdůležitější otázka je, jestli ty sama chceš být máma? Není nic důležitějšího, než na tohle znát dobře odpověď...
Jsem potomek svobodné matky, kterou zbouchl šéf. Ona chtěla rodinu, on ani náhodou, a pokračoval v promiskuitním módu. Matka snad doufala, že se situace nějak sama vyřeší - navršila na sebe několik nešťastných rozhodnutí.
Moje narození považuje za počátek všeho špatného. Čas od času to utrousila během mé puberty. Děti už potom nikdy nechtěla a vždy šla na přerušení. Mě ve většině případů považovala na nepříjemný životní přívažek.
Snažím se nebrat si to nijak osobně, podobné věci by se staly, ať by jí narodilo jakékoli jiné dítě.
Odpověz si na to, jestli ty sama chceš být máma. On svou rodinu nejspíš neopustí, anebo ano a udělá ti po čase totéž, co své ženě nyní, bude mít další paralelní vztah.
Děti by se měly počít z velké lásky, mimořádného sexu, z touhy počít (byť jenom na straně té ženy). Na druhé straně tady už teď existuje někdo, kdo bude mít např. tvoje vlasy a jeho úsměv, tvoje oči a jeho smysl pro humor, vždy je to zpráva pro tebe...něco, co tě posune dál, na jiný level, otevře v tobě jiný svět. Jako matka budeš za čas uvažovat jinak, vidět věci jinýma očima, přitahovat si budeš do života jiné muže, než dosud...ale bude to (hlavně na začátku) těžká cesta. Hodně štěstí.
splechtulka & M+J+R 35354
9.2.2020 20:38:54
Tak zase s tímhle přístupem přinese domu brzo syfla nebo HIV. A jak přicházejí děti na svět asi věděl.
Dari79 114243
9.2.2020 20:37:41
souhlas

Kdyby byla normální, tak přemejšlí úplně jinak.Která holka by byla šťastná, že je těhotná s někým , s kým vlastně ani nechodí... A aby mohla být s ním, musela by zničit jinou rodinu.

Je to troll, samozřejmě, ale samo jsou takové v reálném životě, co si budem nalhávat.
Dari79 114243
9.2.2020 20:35:34
a prdlajs, on ochranu určo neměl, podle mě (což je u chlapů typický) spoléhal na to, že ona se o to postará...

a ona neotěhotněla překvapivě,ale překvapivě rychle...

čili nechala to koňovi, nic žrát nebudu, jestli to tak osud chce,tak otěhotním...Však je spousta holek,co to chtěj,s manželem na tom makaj třeba rok a ono nic. A on se s ní 3x vyspal a ona je v jináči,takže to je určitě "osud" a stará manželka by měla jít z cesty,no ne?

anexa 804
9.2.2020 19:13:36
jasně! takové jako ona - jsem se zamilovala do šéfa, a zcela nááááhodou jsem otěhotněla...a teď nevím, jak mu to říct.... a odejde od ženy??? …. tak to určitě! takových hus je spousta, co si myslí, hm. fešný šéf, peníze má, tak co, dítě chci a uvidíme, co bude dál... alimenty nebudou k zahození a třeba mi i zůstane.
A. Andrs 157190
9.2.2020 19:13:18
Anexo, uplnou nahodou asi ne, ale zrejme meli spolu sex. ~;)
K_at 121378
9.2.2020 19:10:12
Anexo, dej si nohy do lavoru. Jsi jim svítila, ne, že přesně víš, co kdo....
anexa 804
9.2.2020 19:07:49
jseš blbá jak tágo, co chceš slyšet! Úplnou náhodou jsi otěhotněla, fakt? Tak to určitě! Úplně úmyslně to bylo, ne? Seber se a běž na potrat, protože by musel být úplný trotl, aby se rozvedl zrovna kvůli takové jako jsi ty. Sobecká nána, co kvůli sobě zničí lidi okolo, že?
Monika 123907
9.2.2020 19:01:58
Jako těhotné jí asi výpověď nedají, to je jasná prohra. Toto se obvykle řeší "dohodou", které lze dosáhnout samozřejmě různě (a to nemyslím, že by jí přímo drželi nůž pod krkem). Já bych asi taky nechtěla na sílu zůstat někde, kde mě nechtějí, těhotenství je ovšem výjimka, tam bych asi vydržela, ovšem každý to ustát nemusí ...
Fern 155759
9.2.2020 18:21:46
K jejich skode,ovsem~d~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 10631  [Dalších 10431 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.