| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
10.2.2020 7:30:45
No nevím Půlko, je rozdíl neplánovat a nechtít. A je rozdíl jak moc ti dotyční nechtějí, jaký k tomu mají přístup.
Není nic ojedinělého, že partneří chtějí třeba dvě děti, třetí neplánují, ale staví se k tomu stylem: "Dvě stačí, ale kdyby se zadařilo, zlobit se nebudeme." Já když se podívám mezi své známé, tak se mi nevybavuje žádný pár, který by měl "nehodičku" i když skutečně a jednomyslně oba dva další nechtěli. Všichni mají tolik dětí, kolik plánovali. V dnešní době s dnešními možnostmi výběru antikoncepce fakt nevěřím, že nelze provozovat sexuální život bez neustálé hrozby nechtěného přírůstku. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
10.2.2020 7:20:31
U lidí v trvalém svazku se to děje taky, akorát tam to navenek není vidět, protože z toho nekouká, že Pepíčka ani Mařenku vlastně neplánovali.
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
10.2.2020 7:17:21
Jenže pokud jste ho použili jednou po 14 letech, tak jste v podstatě byli začátečníci!
![]() |
| A. Andrs | 157190 |
|
|
10.2.2020 7:15:54
s manzelem jsme pouzili kondom jednou za cele 14 lete manzelstvi, bylo nam v te dobe pres 40 obema, takze zadni zacatecnici, tenkrat to bylo doporucene od lekare kvuli otehotneni - slozite vysvetlovani - no a samozrejme nam ten kondom spadnul
![]() |
| Analfabeta | 141613 |
|
10.2.2020 7:10:18
Když nechci dítě, nelezu do postele s někým bez ochrany
|
|
|
10.2.2020 6:46:18
Tak snad se dá používat v kombinaci i s jinou antikoncepcí, ne?
Jo, už to vidím ty argumenty, já přece nebudu zobat chemii... Jo, vždycky je něco za něco. Pokud s každým stykem riskuje nehodu a těhotenství, tak si holt musí nechat zajít chuť na zálety se ženáčem. Nebo se opravdu pořádně chránit, jinak holt ponese následky celý život... Zrovna tak chlap. Když už nevěra, tak si sakra dám pozor, aby z toho nebyly následky. Je zajímavé, že lidi, kteří žijí v trvalém svazku a skutečně nechtějí další děti, tak si zařídí, aby je neměli. Zatímco "náhodně" těhotných milenek jsou mraky. Jaká náhodička. ![]() |
|
|
10.2.2020 6:38:13
Myslím, že kondom má 12% selhání. TJ 12 žen ze sta otěhotní (je to teda počítané při používání 1 rok).
Mohli ho používat a pán to s ním třeba moc neuměl... |
|
|
10.2.2020 6:35:55
Celé tohle téma, tím jak je zkratkovitě napsané a vůbec na mě působí, že někdo tady chtěl po dlouhé době "rozvířit vody".
Ale protože podobné husičky opravdu existují, tak čistě hypoteticky... Může pro začátek prosím, někdo, mě místnímu blbcovi vysvětlit, jak se stane, že sexuálně aktivní žena "nečekaně" otěhotní po pár sexuálních dostaveníčkách? Ironie, samozřejmě vím, že k početní stačí jeden styk, ale spíš mě zaráží, kolik je lidí, kterým připadá v pořádku nepoužívat ochranu od samého začátku sexu s někým novým. Opravdu nedokážu pochopit, jak může někdo s někým koho sotva zná, spát hned bez ochrany. To nikdy neslyšeli o hiv, chlamydiích, syfilis apod.? vždyď se o tom učí už na základních školách. Někdy mám pocit, že náctiletí jsou daleko zodpovědnější než dospělí. Nechám teď stranou jak moc je nevěra nemorální. Ono je to někdy se vztahy složité. Spíš nestačím valit oči na to, kolik lidí si myslí, že pohlavní nemoci mají jen prostitutky. Jak může zakladatelka vědět, že ona je jeho první a jediná bokovka? Co když si užívá s kdekým? A rovnou bez ochrany? ![]() |
|
|
10.2.2020 5:59:11
Je to na tobě, jak se zachováš. Podle mě na to bude čekat i on, až se to dozví.
Sám od sebe se nerozhodne. Každopádně, pokud se to dozví jeho žena, kopne ho asi někam. A bude volnej. No napíšu ti, co se stalo dceři mojí kolegyně. Pořídila si dítě s ženatým chlapem, sliboval jí, že se rozvede. Hm a když se dozvěděl, že je těhotná, oznámil jí, že zůstává s manželkou ( kvůli dceři). No a když se dítko narodilo, tak to chvíli bylo v pohodě, pak uznal otcovství, začal platit alimenty a nahlásil na soud, že chtějí dítě s manželkou do péče. Naštěstí to teda soud neschválil, ale dcera kolegyně se pomalu sesypala, neskutečný nervy... ![]() |
| Gertruda | 71818 |
|
|
10.2.2020 5:26:54
A já bych zase pro vyvážení chtěla napsat, že mám neplánované dítě a tatínek se k tomu překapení (ne)postavil už na začátku těhotenství. Přesto jsem si svýho chlapečka nechala, byli jsme prostě sami a že ho mám, bylo to nejlepší, co se mi v životě stalo. Takže tady ty řeči o nešťastných všech zúčastněných - to záleží. Jestli dítě nechceš, neměj ho a jdi dál, je to jedna z cest. Ale jestli chceš, rozhodně lze žít i bez tatínka šťastně.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.