Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bouřka | 7675 |
|
|
25.9.2019 18:04:45
No já mám v jednom koši ryby, v druhém ovoce a zeleninu, co beru často. V pravé části, kde mám "schod" mám vyskládané krabičky a kyblíčky, ale těch bývá jen omezené množství. No a zbytek je hlavně maso, zvěřinu, které mám nejvíc, mám jen tak volně po balíčcích a ostatní odděluju podle množství do velkých mrazících pytlíků a igelitek. Hledám kuřecí, tak vytáhnu tašku s drůběžím a vyberu si balíček např. Všechno mám popsaný a vedu si sešitek.
|
| Fern | 155759 |
|
25.9.2019 17:09:24
To je klasika-pultak je neprehlednej a nepraktickej,nepomuze tady ani svecena; i nahore na nem nemuzes mit nic postaveno,jinak i to musis brat pokazde do ruky.Me by to za ty nervy a rozcilovani se pokazde kdyz tam lezu nestalo,tenhle bych prodala a poridila si zasuvkovy,vybaji i vysoke.
Ja mam tedy jen supliky 3 a mam papir.seznam,co mam ve kterem supleti |
| Žžena | 83005 |
|
25.9.2019 16:55:24
Mám na dveřích magnetem přilepenej seznam.
Dá se mrazit taky do placek a ty mít v bedýnce nastojato jak v knihovničce ;) |
| čajka | 142112 |
|
25.9.2019 16:24:39
Máme pultový mrazák, 480 litrů, a víceméně ho naplníme. Původní koše (byly 2) už nejsou. Teď tam mám 9 plastových minipřepravek ve 3 sloupcích, ale nemají stejné rozměry jako mrazák (stejně musí být menší, aby šly vůbec vyndat). Přijde mi, že se do nich ale moc nevejde a místo se pořádně nevyužije - to bych tu zeleninu musela mrazit do kostiček či co - vím, někdo používá krabice od mlíka, ale ty nekupujem... Teď, po sklizni už to dávám i všude okolo a začíná to být brajgl, protože když zvednu ty přepravky, tak se tam nasype to volně ložené a je to celé ve stavu, ve kterém to mít nechci.
Moje představa jsou hluboké drátěné "sloupce" od spodku až nahoru, taková vnitřní mříž, třeba 3x5 sloupců, ale nikde jsem nic takového nenašla. Co byste poradili? Díky! |
| Konzerva | 153011 |
|
|
5.9.2019 10:05:26
Cairo, co je to "platfy"?
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
5.9.2019 10:03:40
"ale stejně jsou furt pryč u kamarádek ve větších bytech"
To je zajímavý, u nás je to obráceně. Všechny kamarádky mé dcery bydlí ve větších bytech, než máme my, přesto se furt slejzaj u nás. ![]() |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
2.9.2019 17:46:34
No, já jen na kolo:
2x letní tretry 1x placky na platfy 1x sandále na platfy 1x teplejší tretry + návleky zimní kotníky na platformy na běhání mám troje a to už moc neběhám... ale máme na boty komoru.... manžel má zas čtvery kopačky, na kolo méně kluci fotbal, kolo , malej larp.... zrovna včera se mladší číli, proč máme tolik bot... a dneska zjistil, že nemá sálovky a outdorky na podzim |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
2.9.2019 17:37:57
U našich jsme mívali podhledy. Prostě nad v chodbách na úrovni futer byl snížený strop, jakoby police. Prostě prkna šířka dohromady přes půl metru, délka ode zdi ke zdi. Od stropu dolů visel závěs v barvě pokoje (chodba měla hnědý, wc žlutý) Tam jsme uskladňovali sezoní boty, brusle, přezkáče... apod. Snad to popisuji srozumitelně.
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
2.9.2019 8:28:57
V předsíni máme tři metry skříní vysokých skoro do stropu, hlubokých 60cm. Většinu obsahu tvoří výsuvné koše na boty (IKEA Pax). V první řadě bot jsou pro aktuální sezónu, vzadu zastrčené boty mimosezónní. Nikde jinde boty nejsou (s výjimkou malých vyřazených na prodej nebo darování, které mám v krabici v šatně). Je to fajn.
|
| zen | 6251 |
|
|
2.9.2019 0:21:58
V predsini mame skrin kam ukladame sezoni veci a tedy i boty.Dvakrat do roka v ni veci prohodim. Na jare tam dam sezoni boty, svetry, lehke bundy, pak tam mam dve velke krabice s doplnkama jako jsou satky nebo cepice. Mame tam i 4 helmy na kola. No a na podzim tam nastehuji zimni boty, bundy a kabaty. Do krabic dam rukavice, saly, cepice a helmy na lyze. Ostani boty ma kazdy ve sve skrini a zbytek veci se ulozi do sklepa.
Ten system mi vyhovuje. Mame sezoni veci hned po ruce u vchodu a pak take vzdycky vytridim co uz nepotrebujeme z ceho deti vyrostly nebo je optrebovane. A mam i prehled co dokoupit na dalsi sezonu. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.