| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 12231  [Dalších 10971 >>]
Len 108740
1.9.2019 13:18:57
Mame suplata v pokoji, maly botnik v predsini a nahore na dverich mistnustky od bojleru visici "botnik". Vejdeme se diky tomu, ze mame malo bot (absolutne nesnasim kupovani bot). Nejmensi nohu z rodiny ma dcera, 40. Nejvetsi syn, 46.
Senedra 14756
1.9.2019 13:18:29
Tchýně to vyřešila tak, že si na WC ( hned vedle vchodových dveří) nechala udělat konstrukci z ohýbaného drátu - a na ní v několika řadách boty věšela. Konstrukci měla po celé jedné stěně.

Jenže jak znám naše zlatíčka, i kdyby u nás doma podobný regál byl, tak se boty válí v hromadách za dveřmi ~o~

Máme v předsíni velkou skříň, mimosezonní boty jsou nahoře v nástavcích ( svého času jsme měli i boty v úložném prostoru v posteli - v době, kdy děti po sobě ještě boty dědily), zbytek ve výsuvných poličkách dole ( otevřených) a zbytek před skříní na zemi. Občas zavelím a donutím děti, ať si svoje boty poskládají do botníku a pak zjistím, že manžel má venku vyndané čtvery ~o~

Před skříní toleruji pantofle, crocsy na zahradu, případně vysoké kozačky. Ale je mi to prd platné...
Snapeová 81388
1.9.2019 13:18:28
Mlaďoch má dvoje 😀 Teda plus jedny školní pantofle a jedny tělocvikový 😄
Stará Misule 82389
1.9.2019 13:10:39
Jo tašky za dveřmi jsou výživný, jsem se nednou nemohla dostat do bytu, bota zasekla dveře, a taška to dodělala, zvonek nešel, ještě že měly po ruce věrného kamaráda mobila ~:(
Stará Misule 82389
1.9.2019 13:07:07
Fern, tak to si můžeme ještě pískat ~t~. No jsme čtyři, máme naštěstí dvě holky, takže intimno zachováno, kuchyň rozpulena příčkou, maj i svoje dveře. Holky maj palandu, každá svůj psací stůl s policemi, no prostor nic moc. Kluka si sem na spaní asi nevemou ~l~ , ale stejně jsou furt pryč u kamarádek ve větších bytech ~t~. Ale jo, nikdy nenadavaly, berou život jak je, ale v budoucnu chtějí mít větší byt.
Monika 123907
1.9.2019 13:05:01
Mně by 8 párů bot možná i stačilo, momentálně mám o dost víc kvůli tomu "dědictví" po synovi a díky tomu, že muž je trochu úchylný na "výhodné nákupy" sportovních věcí včetně bot, takže i pro mě občas nějaké přivleče. A já nestačím ty "staré" tak rychle ničit ... Teď tedy jsem ale odhodlaná asi 2-3 nejopotřebovanější páry fakt dát pryč, nemáme žádnou "chalupu", kam se obvykle boty tohoto typu (plně funkční, jen dost onošené) odvážejí ...
Monika 123907
1.9.2019 13:00:53
Tak to my máme ten byt skoro 2x větší (pro 4 lidi) a fakt jsem se při zařizování snažila o velké množství úložných prostor, ale ty boty mě nějak překvapily, hlavně, když se z malinkých dětských botiček staly lodě :-( A předsíň fakt nijak prostorná není, s těmi dveřmi je to podobné (tedy obvykle je blokují hlavně školní aktovky nebo tašky z tréninku, které děti odhodí spolu s borami ~:()
V mém dětství jsme taky neměli velký byt, ale byla v něm "komora", kde byly jen boty, tašky a venkovní oblečení, plus bylo zvykem nechávat boty před vchodem do bytu, takže za dveřmi nebylo nic, jedině v zimě se někdy boty sušily u radiátoru ...
kambala pláááckááá 118391
1.9.2019 12:52:40
mame velkej botnik, ale taky hrozně moc bot oba a do toho dětský. takze na zimu se letní stěhují pod postel a obráceně, stejně jako oblečení. najednou to nikam nedam. žít s 8 páry bot fakt neumím ja, ani chlap
Sedací soupravy od českých ověřených obchodů na Favi.cz
Fern 155759
1.9.2019 12:47:04
Jestli vas ve 40m2 zije vic nez 2lidi,tak to je husty~e~.
Ale neklesej na mysli,objevuji se i mnohem mensi byty-8m2,a pro ty movitejsi~t~ pak cele palace o 17m2~;).
Fern 155759
1.9.2019 12:37:23
Proc kupovat vetsi botnik?Kupte vetsi byt a je po problemech.
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 12231  [Dalších 10971 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.