Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| A. Andrs | 157190 |
|
|
1.9.2019 12:27:29
mam taky boty v puvodnich krabicich na boty, v regalu z ikei, je to prakticke, ze na krabici je obrazek a nemusim slozite hledat, ale i tak mame pred dvermi hodne bot, kazdy minimalne dvoje, coz je 6 paru nekdy beste s boty na doma
|
| Stará Misule | 82389 |
|
|
1.9.2019 12:15:33
Jo a v předsíni je narvana i lednice, tak když je neuklidi, nedostanu se do mrazáku.
|
| Stará Misule | 82389 |
|
|
1.9.2019 12:13:11
Máme stejný problém, malý byt (40m2),a malá předsíň. Klasický výklopný botník jsem vzdala, koupili jsme vysokou skříň s policemi, dali do ní kartony z krabice, a boty jsou tam. Sezónní. Zimní jsou nahoře v předsíni, máme vysoky strop, a polici. Ale když někdo nechá boty za dveřmi a jde druhý a dveře se mu vratej do nosu, to je na ránu
![]() |
| Monika | 123907 |
|
1.9.2019 11:17:03
Ano, přesně ta hromada bot za dveřmi mě velmi rozčiluje. Bohužel mám obavu, že tam nejspíš bude, i kdybychom měli botníky od země až po strop, protože každý boty za dveřmi zuje a nechá, kde stál. Upřímně řečeno, často i já (běžím na záchod, vyskládat nákup do lednice nebo děti hned něco chtějí ...) Ale takhle mám problém ty boty uklidit, i když to jdu sama po ostatních udělat
![]() |
| A. Andrs | 157190 |
|
|
1.9.2019 11:16:16
boty doma nesnáším, všechny jsou na chodbě a stejně tu chodbu musím často větrat
|
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
1.9.2019 11:12:36
Svagrina ma taky vysoky otocny vesiak a ma ich zavesene. Mne to moc nereze, lebo su spinavou podrazkou otocene do priestoru. Mozno keby to malo nejaky supaci otocny kryt.
|
| Dari79 | 114243 |
|
1.9.2019 11:01:20
my sice prostor máme, ale muže to štvalo, takže koupil takovou kovovou konstrukci - od země do stropu s kovovýma háčkama, na které se věší... Jsou tam samozřejmě jen sezónní boty (+ na kozačky to určo není), mě se to nelíbí, ale muž je spokojený.
chtěla jsem sem dát odkaz, ale nemůžu takový na netu najít. nevím, kde to splašil... nejsou to police, jsou to prostě takový háčky. |
| Snapeová | 81388 |
|
|
1.9.2019 10:48:17
Jo jo, hromada u dveří mě dost štve.
|
| Snapeová | 81388 |
|
|
1.9.2019 10:47:01
Jsme na tom podobně 😄 Mimiko boty velikosti 43 a dospělačka s botovou závislostí.
Dceři jsem pořídila takový závěsný kapsář na boty. Věc sice praktická, ale bohužel v ní podpořila pocit, že má bot málo 😀 Aktuálně doufám, že si většinu bot odveze při stěhování do Prahy na VŠ. Jen nevím, kolik mě budou stát stěhováci 🙂 |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
1.9.2019 10:43:34
Ani mi nemluv.
Také máme byt bez komory a desítky párů bot. V předsíni pod stropem máme po celé délce místnosti polici, tj. něco přes dva metry a cca 70cm na výšku, a tam krabice se sezónními páry. No a k tomu klasický skříňový botník. Něco mají děti ve svých pokojích, třeba společenské boty. No a něco se jen tak válí kolem dveří. Nic moc. Mrzí mě, že nemáme v předsíni místo na síť na pohlednice, ta by se mi také moc líbila, ale všechno je obestavěné policemi na oblečení, boty, tašky a kde co :-( |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.