Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
5.3.2019 11:41:28
Jo, to chápu, nám smartphony vydrží nabité tak jeden den, když tam syn hraje hry a klidně dva dny, když ho já používám hlavně jako telefon a budík, moc nevolám, občas zprávu, občas pošlu nějakou fotku apod...takže vydrží...no a tlačítkové vydrží klidně týden
...my je právě máme hned po ruce v otevřené krabici v polici, ale různě se to zamotává do sebe, tak proto jsem to chtěla trochu nějak zorganizovat...a nějak nevidím rozdíl mezi tím, jestli tu nabíječku hodím někam na stůl (v zásuvce to připojené fakt mít nehodlám) a nebo jestli ji hodím někam na místo do krabice, to není žádná práce navíc a neválí se to všude...potom se vlastně moc nedivím, že tady lidi píšou, že to kouše pes, šlápne se na to, nebo něco vylije apod... |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
5.3.2019 11:40:54
renko a z toho důvodu nedovolím už domů mobil, který by neměl zároveň flipové pouzdro... je pak sice o nějaký ten milimetr objemnější, ale displej je doopravdy chráněný...
![]() |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
5.3.2019 11:26:15
Slupko, u nás vždycky utrpí nějaký úraz, většinou praskne sklo, což je na výměnu celého displeje. Když mi takhle spadl iphone, ze 30 cm!, prasklo sklo, jinak byl funkční a servis chtěl za výměnu cca 5000 - a to ještě za neoriginální díl, original ještě o 1000 Kč víc, odložila jsem milý iphone a koupila si nový mobil od jiné značky. Děti taky většinou něco naštípnou, dcera ho dala do zadní kapsy kalhot a sedla si, někomu upadne, jednomu dítěti na něj skočil spolužák, druhému ho vyrazila z ruky kamarádka a spadl na asfalt.
Manžel nechal mobil venku na zahradě, zmokl mu a už se nevzchopil. Jednou taky na střeše auta a rozjel se a v zatáčce ho shodil. Kromě takových nehod se občas rozbije sám od sebe, jeden kousek prostě přestal přijímat signál, druhému začal selhávat mikrofon. Plus ty konektory mikro USB občas blbnou. U nás je mobil fakt spotřební zboží. Když je nejhůř, vyndám 10 let starý tlačítkový Samsung, u kterého vydrží stále původní baterka 5 dní a člověk bez mobilu jede na tomto nezničitelném mobilu. Ale samozřejmě bez internetu, displej to má miniaturní a data to neumí. |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
5.3.2019 11:20:15
Tak my vsechny nabijecky pouzivame nekolikrat za den, takze uklizet je nekam by se ani nevyplatilo. Vetsina smartphonu nevydrzi ani jeden celej den.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
5.3.2019 11:14:40
Mr.Mickey, já už jsem to tu včera psala, máme doma dva tlačítkové mobily (ty mají teda stejnou nabíječku), dva smartphony, každý má jinou, dva digitální foťáky, taky má každý jinou, kameru a powerbanku...kromě těch dvou tlačítkových mobilů nemá nic stejnou nabíječku, no...nové přístroje kvůli tomu kupovat nebudeme, že jo...
. Plus v té krabici máme ještě nabíječku tužkových baterek apod. a nebaví mě se v tom pořád přehrabovat...v zásuvkách to zapojené opravdu nechávat nehodlám... Ale už asi mám po včerejšku představu, jak to nějak uspořádat![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
5.3.2019 11:05:46
Dodnes jsem netusil, ze nekdo organizuje nabijecky
Mame jen dva ruzny modely, pro Apple (muj iphone, ipad, ovladac od televize) a micro usb (pritelkyne telefon, powerbanky a spol.) plus teda jednu nabijecku na Nintendo, ktera se vali s Nintendem buhvi kde. Od kazdy mame 2-3 kusy permanentne zapojeny v prodluzovackach. Jo, prodluzovacky asi nejsou nejbezpecnejsi, ale mame moc spotrebicu a malo zasuvek, takze jinak to ani resit nejde. |
| . . | 133444 |
|
5.3.2019 0:11:18
Dotykáč mám dva a půl roku a pořád mi připadá jako funglovka. Rychle jsem si na něm zvykla dělat část práce, spoustu zábavy (třeba Rodinu, že...) a zjišťování informací, dokumentární foto, sledování běhání, a vůbec... je v permanentním zápřahu. Co se s ním má dít? Jo, odlepuje se mu ta nálepka s čárovým kódem na zádíčkách, to je pravda
![]() Minulé sportovní hodinky odešly po deseti letech na nevyměnitelnou baterii. |
| neznámá | 91073 |
|
4.3.2019 20:46:43
Poprvé v žívotě slyším, že někdo dokáže udržet nabiječky nějak uklizené, v pytlíčkách a popsané.
![]() My je organizujeme do chomáče. POkud někde nějakou najdu, udělám z ní chumel a chodím ji do košíku k dalším nabiječkám a jiným krámům. Tam to udělá obrovskou kouli a vše drží pěkně pohromadě. ![]() Nabiječky bereme jako spotřební zboží, ztrácí se, nechávaj se na dovolené,pes je hryže... občas se nějaká někde najde, většinou nikdo neví od čeho je. Jak tu bylo řečeno, vraždila bych za vyviklaný konektory, nabiječky mě moc neberou (teda pokud zrovna nějakou nehledám). |
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 19:50:04
Taodvedle, já právě nesnáším někde něco hledat, takže raději uklízím, ale tak, aby to bylo co nejjednodušší, nedalo to moc práce, ale zároveň funkční a nic jsme pořád nehledali, proto to teď řeším
![]() |
| wer | 81075 |
|
|
4.3.2019 18:24:11
Sepnout skřipcem na vlasy.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.