| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 12231  [Dalších 10711 >>]
Alraune 129596
4.3.2019 13:28:36
My tři, a všechny powerbanky a kdejakej jinej neřád, jako sluchátka, je na mini usb. Dcera má iphone, ten má šňůru extra, no :)
Pole levandulové 23006
4.3.2019 13:28:30
Doporučuju tohleto, je to relativně malý a vejde se tam toho dost najednou
https://www.alza.cz/powercube-original-usb-seda-d4016420.htm?kampan=adpla_vyrobci-experiment_Prislusenstvi_kabely-a-konektory_napajeci_c_1o2_9062887_NZE301b5_~68843335360~&gclid=EAIaIQobChMIheqalr3o4AIVh-R3Ch0qnAvDEAQYAiABEgITwPD_BwE
Jinak uložení kabelů mám pořešené tak, že mám něco jako oválný květník, kam to dávám, jak je vysoký, nečouhá to ven. Ale my máme všichni stejně na všechno jen jeden kabel plus druhej mám k notebooku, tak tam toho zas tolik není. Když děti dřív nabíječky ničily, tak holt měl každý svojí, aby se vědělo, kdo to poničil, teď už s tím umí zacházet, tak se smí dole půjčit i tu mojí /jinak maj každej v pokoji to samé - tuhle kostku a kabel k telefonu a tabletu/.
Lída+2 28136
4.3.2019 13:25:54
TaJ, máme toho doma mnohem více, přesto alespoň některé nabíječky se hodí k více přístrojům......

Takže v permanenci jsou 2.

Třeba můj pracovní tablet starý je vybíravý a nenabije se jinou než jeho...i když má stejný konektor, musí mít svůj koneček do zásuvky, ale zase tím nabije další 2 mobily....takže nabíječky od nich mají vlastníci u sebe schované.

Další mobily se nabíjejí z dalšího spešl drátu....na ten nám pasují přesně 4ks.

Syna letitý tablet má nabíječku u sebe a nabijí, jenže po šesti letech je to spíš drátové zařízení......ani se nedvažím ptát kolik minut mu bez ní vydrží. Nový nechce.....prý to takto stačí.

A v obyváku manžel dal PSA a tam se dají nabíhat jen ty dráty a neobsazuje to zásuvky. A je tam i tlačítko na vypnutí.....
TaJ 81121
4.3.2019 13:25:52
Aha, já jsem si říkala, že jsem kdysi něco takového zaslechla...ale stejně to zbytečně neděláme, mobil dám nabíjet večer, když už na něj nekoukám a než jdu spát, tak je nabitý a vytáhnu ho...a nebo prostě když vím, že s ním nebudu potřebovat nic dělat a dělám zrovna něco jiného...
Rodinová 140078
4.3.2019 13:24:48
Prave ze neni vsechno mini usb, mame doma ctyri aktivni telefony, z toho mini usb jen jeden...
Len 108740
4.3.2019 13:24:13
TaJ, u mobilu nevim, mladsi dite ma mobil od Vanoc a starsi ho nema, u nas jde o tablety. Kazdopadne syn ma ten svuj asi 4 roky, v lete vypadal, z eje na odpis, koupila jsem novy a on dodneska pouziva ten stary, novy lezi na skrince. Uz jsem rikala, ze si ho zabavim na sledovani filmu v posteli~t~ Dcera ma asi 3 roky, ten konektor je lepsi, menim jen kabel a pristroj funguje. Ja jsem obcas na messengeru vecer taky na kabelu, ale ja za to netaham, jako ty deti:-)
Alraune 129596
4.3.2019 13:23:05
To platilo o starých mobilech, dneska je to jedno.
Alraune 129596
4.3.2019 13:22:15
Nám spoustu kabelů sežrala esme, ale ta těla nabíječek ne. Ale i zdroje odešly... nicméně skoro všechno má mini usb, takže je to vzájemně kompatibilní. Rozšlápnuté, rozkousané, zapomenuté v hotelu je to pořád :), ovšem kabel stojí třicet korun, takže prostě koupím novej,starej vyhodím, a jede se dál.
Obývací stěny na Favi.cz - největší výběr
TaJ 81121
4.3.2019 13:21:15
Len, tak u nás se prostě mobil připojí na nabíječku, položí na skříňku a tam zůstane, dokud není nabitý...jinak moc tomu zrovna nerozumím, ale měla jsem za to, že to škodí celkově těm telefonům, když se nabíjejí a paří se na nich hry současně...nebo se pletu? Říkala jsem si, že se pak dost zahřívá a není to asi zrovna nejlepší...
TaJ 81121
4.3.2019 13:16:04
Monty, jasně, tak my jsme fotoamatéři a klasický automat nám bohatě stačí, máme už spoustu let Nikon a syn má od 5 let Nikon Coolpix, který je i vodotěsný a taky je s ním spokojený...samozřejmě na ty videa je lepší kamera, kterou dostal k Vánocům...ale i foťák je pořád v pohodě...
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 12231  [Dalších 10711 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.