Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Len | 108740 |
|
|
4.3.2019 13:15:12
Jo, vyviklane konektory jsou zlo, porad to zakazuju a stejne to ty deti neustale delaji. Kabel koupim snadno novy, horsi je, kdyz se to vyvikla uvnitr pristroje.
|
| Karkulkaaa | 82225 |
|
|
4.3.2019 13:14:32
Taj, jasně, myslela jsem to tak, že když máme doma 4x mobil se stejným konektorem, tak máš 4 nabíječky, takže žádný problém, když se jedna rozbije. Ale to je jen teoretická rovina, pokud se nabíječka neztratila, tak zatím vždycky přežila mobil, ke kterému patřila.
|
| Monty | 129940 |
|
|
4.3.2019 13:10:54
Slupko,
ale jo, tlačítkový mobil vydrží hodně, dodnes máme někde doma po krabicích nejmíň pět plně funkčních tlačítkových mobilů. Nevydrží ten dotykáč, protože se obvykle nepoužívá jen jako telefon. Určitou životnost má ale i foťák, většinou výrobce přímo uvádí, kolik ten daný model snese. My máme foťák šestý rok a je už prostě znát, že to "není ono", začínají s ním být problémy vzniklé opotřebením. Normální automat sice taky vydrží fungovat klidně i dvacet let, ale zas jako uživatel musíš akceptovat horší kvalitu výsledku. |
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 13:08:58
Slupko, já taky právě nechápu vyžvýkané, nebo dokonce rozšlápnuté nabíječky a další věci, my doma teda tyhle věci na zemi, nebo někde, kde by se daly rozšlápnout, fakt nemíváme
, noťas jede pořád, ale máme ho vlastně na jednom místě na pracovním stole a většinu času je připojený kabelem, občas ho bereme nahoru, třeba o vánocích jsme si tam z něj pouštěli nějaké koledy apod. u stromečku a to vydržel v pohodě, ani nevím, kolik celkově vydrží na baterii, nepotřebujeme ho někam stěhovat...jinak u nás právě syn používá foťák, nebo kameru dost často, mobil bude asi taky, takže nám to vyhovuje mít to pohromadě... |
| Len | 108740 |
|
|
4.3.2019 13:08:35
Kazdy si opatruje sve nabijecky. V podstate mame deleni Apple/jina zarizeni, takze ja se podelim s dcerou a manzel se synem, kdyz je treba, kazdy ma zasuvku na svoji nabijecku u postele. Akorat teda manzel ma ruzne nabijecky na fotaky, blesky a jine propriety, to ma v supleti v pracovnim stole a vecne se mi to nabiji v kuchyni, coz nesnasim
![]() |
| Alena | 129302 |
|
4.3.2019 13:04:45
Kdyz jsme doma neresime to, kdyz odjizdime staci prave vytahnout jen jednu snuru, nemusime obihat byt.
|
| . . | 133444 |
|
4.3.2019 13:01:07
Monty, proč minimálně? Dle mého stačí nějak ohleduplně. Tlačítkový mobil jsem používala pracovně i soukromě, tj. imrvére, asi 8 let, a vyměnila jsem ho za chytráka jen proto, abych mohla snáze komunikovat s dcerou, když odletěla na rok do Japonska.
Nabíječky celé rodině vydrží vždy celou dobu používání nabíjené věci (jak jsi psala, že je máte co chvíli vyžvejkané nebo rozšláplé, to vůbec neznám). Domácí nouťas mi přistál v péči jako vyřazený z firmy před 12 lety, stále je fční, i když tedy baterie nevydrží ani půl hodiny (kabel je samozřejmě stále v pohodě). Ohledně organizace nabíječek: podle přístrojů mají každá své místo, pokud se někde kumulují, tak jsou to ty méně používané (foťák, méně používaný mobil, powerbanka) smotané tak, že se nemísí vzájemně. |
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 13:00:42
I když, my zase teď máme v krabici s nabíječkami uložené i foťáky, nabíječku na tužkové baterky apod...prostě všechno na jednom místě - potřebujeme foťáky, baterky, nabíječky...a víme, že v té krabici to všechno je...jen by to chtělo nějak rozdělit...
|
| *Owls* | 35567 |
|
|
4.3.2019 13:00:12
1kulička, tak mě manžel eneretik tvrdí, že na dnešní baterie už to vliv nemá. A teď babo raď
Každopádne třeba já mám telefon s původní baterií (vzala jsem si ho po dceři) starý 5 a půl roku a baterie mi vydrží nabitá asi 3 dny. Když sjíždím internet a videa, tak je to den - den a půl. |
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 12:59:10
Aleno, to je taky zajímavé řešení, taková nabíjecí stanice, popřemýšlím, kde by se to dalo vytvořit, ale trvale nic v zásuvce zapojené mít rozhodně nechci...
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.