Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dari79 | 114243 |
|
4.3.2019 12:13:08
No, to je jednoduchý, každý má svoje místo.
Muž má 2 telefony - stejnou nabíječku - jinak nic. Má ji v šuplíku v kuchyni - vytáhne, nabije, schová... (já si ji občas půjčím, jsem větší bordelář) Velký syn má svoje ve svém pokoji - neřeším. Já mám na mobil jednu (stejnou jako muž) v šuplíku v nočním stolku v ložnici, nabíjím si tam - vytáhnu, buď poctivě uklidím, nebo nechám válet na stolku. Mládě má jednu stejnou na mobil i na tablet, má ji v obýváku na takové poličce. Ostatní - čili na málo používané spotřebiče typu videokamera... , jsou v jiném šuplíku, tam teda je bordel, ale to se používá fakt málo, takže jednou za čas se to najde. Dneska, co je v mobilu všechno, jsem úplně přestala používat foťák, kameru, čtečku..., tak to tam leží - spotřebič i nabíječka. Jinak já mám teda samozřejmě stabilně nabíječku v autě - tam nabíjím nejčastěji + v kanclu . Jednu mám v tašce na notebook, když jedu někam na služebku a docházela by mi baterka. Z uvedeného důvodu jsem přestala nosit i powerbanku... |
| Senedra | 14756 |
|
|
4.3.2019 12:12:51
TaJ, možná třeba nějaký organizér na kravaty nebo něco podobného...
|
| *Owls* | 35567 |
|
|
4.3.2019 12:05:41
Vranice, no jasně, některé mají sucháčky
By si měli vzít příklad všichni výrobci. |
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 11:52:12
Senedro, jo, dřevěné by se mi taky líbilo víc...něco jako jsou ty dřevěné krabičky na čaj, jenže to jsou moc malé chlívečky, asi si budeme muset něco vyrobit
![]() |
| Vranice | 21600 |
|
|
4.3.2019 11:51:29
Owls, jo, drátky jsou dobré, používáme je a na některých nabíječkách je i proužek sucháče od výrobce.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 11:50:41
Senedro, jo, něco takového, říkala jsem si, že něco podobného by bylo fajn, ale ještě jsem včera večer nestačila ten net moc projít...jinak já třeba taky nabíjím prakticky denně, ale prostě vezmu z krabice nabíječku, dám nabít, když je nabito, tak vytáhnu ze zásuvky a dám do krabice...já nesnáším, když se věci pořád někde takhle povalují, když to není zrovna potřeba...když ji budu potřebovat až zase druhý den večer, tak proč se to má někde pořád válet...ale jinak chápu, že někomu to nevadí...
|
| *Owls* | 35567 |
|
|
4.3.2019 11:46:17
Vranice, jak jsem psala, tak my máme nabíječky v prodlužovačkách, ale máme je stočené, jak to jen jde, a uvázané drátkem. Něco jako ve tém druhém odkazu, jen to není tak elegantní
Nikde se tudíž nezamotávají. |
| *Owls* | 35567 |
|
|
4.3.2019 11:42:36
Máme dvě prodlužky s více zástrčkami a v nich napíchané nabíječky. Jednu má dcera v pokoji. Má v ní nabíječky na noťas, mobil, čtečku a power banku. Pro svou orientaci jsem na ně nalepila štítky k čemu patří. Já s manželem máme prodlužku s osmi zástrčkami a v nich své popsané nabíječky. Nikam je neuklízíme.Prodlužku máme na malém stolku za sedačkou, takže není vidět, ale je dobře přístupná a přístroje se tam dají i položit. Neumím si představit, že bych nabíječku pokaždé ulízela. Teda umím si to představit, ale rozhodně nevěřím, že bych to dělala. Takhle je to u nás od něpaměti. Manžel nechce, aby se kabely pořád smotávaly a rozmotávaly.
|
| Vranice | 21600 |
|
|
4.3.2019 11:35:21
Tino, díky za téma, koukám, že je to všude podobné. Trochu jsem googlila a našla jsem hezké organizéry, ale spíš na cesty (kromě kabelů na flashdisky, paměťové karty atd.), myslím, že nějaký z nich pořídím:
https://www.kancelar-snu.cz/organizery-na-elektroniku-kabely/ A pro šikulky jedna kreativní inspirace: http://myslikreativne.eu/2017/11/05/organizer-na-kabely/ Obojí předpokládá uživatele se smyslem pro odkládání věcí na své místo, což u nás takových moc není . Na nabíječky máme proutěný košík, na prodlužky další, nabíječka k foťáku je u něj... |
| Senedra | 14756 |
|
|
4.3.2019 11:34:37
I když já bych brala spíš něco dřevěného...
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.