Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Senedra | 14756 |
|
|
4.3.2019 11:34:16
TaJ, jo jste moc organizovaní.
![]() ![]() My dobíjíme denně, takže se nám tak nějak nabíječky různě povalují, každý máme svojí oblíbenou zásuvku. Jinak - nešel by nějaký organizér třeba i IKEA, jaké se dávají do šuplíků nebo šatních skříní? |
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 11:28:59
Bouřko, jo, však víš, my jsme dost organizovaní, no
ty nabíječky máme prostě na jednom místě, ale už mě to štve, jak je to pořád zamotané...kouknu víc na netu, až budu mít večer čas...to mě jen zajímalo udělat tady takový průzkum, jak to mají lidi jinde, jestli někdo nemá nějakou vychytávku![]() Jinak já právě nesnáším, když mám pořád někde něco hledat, chci prostě sáhnout a vědět, že tam ta věc bude a ne ztrácet čas hledáním po bytě...proti bojovkám nic nemám, ale venku, doma raději ne ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
4.3.2019 11:16:15
Cože máme zorganizovaný?
Máme tu oblíbenou bojovku "najdi příslušnou nabíječku" Jinak na pinterestu a nejspíš i na youtube najdeš spoustu nápadů, už pár let si říkám, že bych se konečně nějakým mohla inspirovat. No nic ![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
4.3.2019 11:02:39
a tohle se mi taky moc líbí... asi by byly jednodušší tubusy (třeba od kávy, müsli...)
http://jakudelam.cz/2017/03/09/chytre-napady-jak-vyuzit-stare-veci/ ten třetí odzdola - oni mají plechovky a pak je z toho košík na příbory ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 11:00:55
Pruhovaná, my z toho právě máme taky blbý pocit, něco nechávat takhle v zásuvce, i kdyby mi stokrát nějaký odborník říkal, že je to bezpečné, tak to tak nechávat prostě radši nebudu, my jsme zvyklí i pračku po doprání vytahovat ze zásuvky, varnou konvici taky, když jdeme pryč (už se nám totiž u dvou stalo, že začaly vařit samy od sebe, když byly prázdné a otevřené víko, naštěstí jsme byli zrovna u toho a pokaždé pak konvice hodně brzy odešla, takže od té doby už to neriskujeme, kdo ví, co by se mohlo stát, kdybychom nebyli třeba doma, za ten klid mi to vytahování stojí)
|
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 10:56:43
Monty, máme je v otevřené krabici, ne zavřené, to by stejně nikdo nezavíral...takže práší se na ně trochu asi taky, prostě máme v polici neprůhlednou barevně ladící krabici a v té jsou všechny pohromadě...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 10:55:36
Rose, jo, ty krabičky z toho tvého odkazu by se mi líbily, ani bych na tom nemusela mít víko...do toho bychom to byli schopní myslím dávat v pohodě
, musím něco podobného najít nebo vyrobit...už mě taky napadl nějaký menší kapsářek, ale zase momentálně nevím, kam ho pověsit![]() |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
4.3.2019 10:55:30
No nabiječka stabilně v zásuvce je dobrá cesta k vyhoření (bytu).
|
| Monty | 129940 |
|
|
4.3.2019 10:52:12
TaJ,
tak máte je v krabici. Kdo je nemá v krabici, tomu se na ně práší, občas na ně někdo šlápne, někam se vmezeří, kde nemají být, takže se ten konektor vyžvejká, zanese... a nefunguje. Navíc my asi i víc nabíjíme, protože mobil třeba všichni používáme jako mobilní kancelář. My jednou kvůli rozbitý nabíječce kupovali i novej telefon, protože jsme dospěli k názoru, že chyba musí být v něm. ![]() |
| Peppa | 133447 |
|
4.3.2019 10:51:59
Jasný, ale naše powerbanka - aspoň pokud vím, ptž ji fakt nepoužívám - se docela dlouho nabíjí, ale pak zase dlouho vydrží. Takže se může klidně nabíjet někde pod stolem (nebo tam prostě dejte prodlužku, aby to bylo na stole), po použití schovat k ostatním nabíječkám, ideálně teda do svého "kastlíku". Ještě se prodávají takové různé plastové kufříky s odděleními, zpravidla je to na nářadí nebo na šroubky, v hobbymarketech jich mívají fůru, mají třeba průhledné víko, takže do nich vidíš.. My jeden takový vozíme do kempu, máme v tom sirky, pár kolíčků, šnůru na prádlo atd.. Tak to by třeba bylo řešení, na dno každého toho kastlíku nalepit štítek s označením obsahu.. pro mne nepředstavitelný, že bych něco takovýho dělala
, ale pro vás by to mohlo být řešení. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.