Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 10:51:02
Rose, tak současné nabíjení a hraní jsem jasně zatrhla už u svého mobilu, když si ho syn půjčoval a teď u toho jeho nového jsem ho na to upozorňovala taky, ať to nedělá, jestli si to nechce brzy zničit, tolik častu na tom doufám ani trávit nebude, aby to musel nabíjet zároveň při hraní...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 10:48:50
Susu, jo, taky možné řešení, dvě menší krabice místo jedné větší (jedna naše a jedna synova)
![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
4.3.2019 10:48:24
nejčastěji děti zničí nabíječku tím, že zároveň nabíjí a hrají - vyviklají se konektory, případně možná poláme kabel u konektoru... pak občas přes kabel přejedou šuplíkem (vysouvací postel), paradoxně často se poláme kabel u konektoru, když chtějí být pořádné a omotávají kabel kolem těla nabíječky
![]() ale u nás se zdaleka nejčastěji prostě ztratí (nechápu, nerozumím tomu kam a jak) |
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 10:47:39
Lenko, to my to jako třeba i smotáme, ale jak je to v té krabici, tak když tam syn nebo manžel jdou hledat nějakou nabíječku, tak to prohrabou a už to moc smotané není, spíš zamotané
, sluchátka naštěstí nikdo nevedeme, to by nám tak ještě chybělo![]() |
| Sio | 140384 |
|
4.3.2019 10:46:58
Kdyby všechny nabíječky byly zamotaný na jednom místě, tak bych to brala jako uklizený a uspořádaný stav. Na tyhle věci máme vyčleněnej jeden šuplík, ale nikdo je tam navrací, nabíječky volně krouží domácností, zůstávají zapomenuté v kufrech a batozích, některé jsou nonstop zapojené.
|
| susu. | 129001 |
|
4.3.2019 10:46:04
TaJ, to se u nás zjednodušilo tím, že má každý svou krabici. Takže v mé krabici jsou asi 4 nabíječky, a to se moc nemotá. I když já každou trochu smotám do klubka, když ji tam dám.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 10:45:24
Peppo, syn teď dostal powerbanku od babičky, právě aby si ji mohl brát na ty dopravní akce, kde pořád fotí a natáčí, jinak bychom ji taky nepotřebovali
![]() |
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
4.3.2019 10:44:48
Tak jsem doufala že se něco dozvím a nic
Taky máme krabici a v ní změť drátů. Čas od času to proberu, každou nabíječku hezky smotám, ale do týdne je z toho zase jeden chumel Děti nabíječku použijí a pak jí tam jen tak hodí. Nejvíc se zamotávají sluchátka. Ty kolikrát obalí všechno okolo.Chlívečky nepomůžou, to už jsem zkoušela. Ty kabely jsou jako živé, různě se vlní. Dokud se děti nenaučí, že po použití je musí smotat, tak se to tam nevejde ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
4.3.2019 10:43:57
Monty, to mě vždycky zajímalo, co se dělá s nabíječkami, aby se často ničily? My je prostě vezmeme z krabice, připojíme, když je nabito, tak odpojíme a dáme do krabice, syn má foťák od 5 let a i on se v pohodě naučil tam ty konektory nervat, nebo netahat za šňůry apod...to mi právě nejde na rozum, jak se dají takové věci zničit...jako že třeba časem odejdou při hodně častém používání, to možná jo...my nabíjíme dotykáč tak jednou denně a tlačítkové tak jednou za týden
, foťáky a kamery podle toho, jak často jedou, třeba v sobotu jsme byli nahánět historickou tramvaj a historické metro, takže to kamera jela dost, vydržela tak akorát do oběda, než jsme se stavovali doma na jídlo, tam jsme ji dobili a odpoledne znovu![]() |
| Peppa | 133447 |
|
4.3.2019 10:43:53
Jak si nabiju telefon (cca každé 4 dny), nabíječku lehce smotám a hodím do košíčku, kde jsou další nabíječky na spoustu jiných zařízení. Tu svou vždycky poznám. V el. zásuvce je nenechávám, to by mi vadilo a myslím, že to ani není bezpečné. Foťák už vůbec nepoužívám, ani nevím kde se zrovna válí a nabíječka k němu zrovna tak
Powerbanku nepotřebuju. Ale já se to obecně snažím eliminovat, muž ajťák má asi tak bambilion různých kabelů se všemi možnými i nemožnými koncovkami, naštěstí je má v pracovně, ale když jsem náhodou nějaký konkrétní kabel hledala, nenašla jsem ho v té změti...Jinak mrkni na stránky Ikea, ti možná něco budou mít. Já např. dětský box, který je asi na pastelky či jiné blbosti, používám na svůj make-up. https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00283103/ |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.