| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

(?)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 12231  [Dalších 10621 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
4.3.2019 10:20:04
Pořád se nemůžu vzpamatovat z toho, že existuje někdo, kdo uklízí nabíječky do pytlíčků a šuplíků.
Máme ještě několik nabíječek na baterie, na škubátor holicí strojek, všecny jsou poytrkaný v zásuvkách.
Federika 14090
4.3.2019 10:19:53
No jo, až bude starší, přijde domů, něco zamumlá, vyjí ledničku a stáhne se do svýho pokoje, pa tu nabíječku bude mít nahoře:-)
Termix 105545
4.3.2019 10:18:25
Máme nabíječky všude :-). Každý máme svoji na telefon v zásuvce pořád, na foťák mám nabíječku baterky permanentně uklizenou spolu s tím foťákem, počítačové jsou všude... Už jsem z nich taky ba nervy :-)
TaJ 81121
4.3.2019 10:17:42
Federiko, my jsme prakticky všichni celý den dole, nahoru chodíme jenom spát, v pokojíčku má syn zásuvky všechny dole u země a většinou někde pod postelí, pod stolem apod. takže blbě přístupné a bylo by to nahoře nepraktické, nabíjíme většinou v kuchyni, máme tam bokem jednu skříňku a nad ní je akorát zásuvka, mobil nebo foťák se odloží na skříňku a je to...takže nám právě vyhovuje mít je všechny pohromadě v obýváku...
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
4.3.2019 10:17:03
my spíš řešíme neustálý nedostatek nabíječek... kromě muže a jeho starého telefonu máme všichni nabíječku na mikro usb, tedy kompatibilní a děti s nimi dělají bůhví co, takže si svou jednu strážím v ložnici a odmítám ji půjčovat... pak mám tedy jednu na knížku (mini usb), ale tu používám už jen výjimečně, je tedy i s knížkou v polici a stejně tak nabíječka (resp. kabel k nabíječce) k foťáku je v pouzdře i s foťákem...
děti mají své nabíječky v pokoji, občas během nabíjení při používání telefonu (tabletu) přenesou do obýváku...
a třeba hands free sluchátko nabíjím jenom v autě
Federika 14090
4.3.2019 10:15:33
Ale ten šuplík jsem teď někde viděla na obrázku a docela se mi to líbilo.
Jen teda u nás každej nabíjí ve svým pokoji, tak by to neklaplo.
TaJ 81121
4.3.2019 10:14:31
Federiko, my je taky vyloženě neuklízíme, ale manžel nabíjí tak jednou týdně, já dotykáč tak jednou za den, někdy za dva, foťáky podle toho, jestli se zrovna používají, kameru docela často, tu syn pořád někde tahá a natáčí autobusy a vlaky...teď je máme v takové látkové krabici v polici v obýváku, ale je to věčně různě zamotané do sebe a nebaví mě to pořád lovit...
TaJ 81121
4.3.2019 10:12:32
Rodinová, přesně:-), my jsme doma 3, já s manželem máme každý jen jeden mobil, já dotykáč, manžel obyčejný tlačítkový, takže stejná nabíječka nehrozí...syn jeden obyčejný, co tahá do školy jen tak pro spojení kdyby něco a včera mu přibyl dotykáč...náš foťák, jeho foťák (každý jiná nabíječka), jeho kamera (taky jiná nabíječka) a ještě ta power banka...šuplík to myslím u nás nevyřeší, jde mi spíš o to, aby byly trochu oddělené a nezamotávalo se to pořád do sebe...i když možná šuplík a do něj takový ten rozdělovač, aby tam byly přihrádky...to by možná šlo, ale musela bych někde uvolnit nějaký šuplík...
Přes 4 500 jídelních stolů za super ceny na Favi.cz
Federika 14090
4.3.2019 10:09:36
Pořád nabíjíme, tak máme pořád někde v zásuvkách, neuklízíme.
Rodinová 140078
4.3.2019 10:08:49
Ne ~t~
Mame doma ve dvou lidech 4 mobily denne pouzivane, kazda nabijecka jina ~a~
Ty mame zastrkane nastalo do zasuvek vzdy po dvou v jednom dvouzdroji.
Powerbanka se tam nekam vzdycky zapoji.

Ostatni mame po suplikach a hledame ... ~:-D

[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 12231  [Dalších 10621 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.