Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bouřka | 7675 |
|
|
21.1.2022 21:58:37
Mariko, tak my obývak nemáme a v ložnici není žádná židle ani křeslo. Já s dětma tam mám poličku, manžel tu svojí použil na uložení jiných věcí a vymlouvá se, že jinou možnost teda nemá. Osobně si myslím, že mu to akorát nevyhovuje, protože na jeho oblečení to přeci jen není dost velký, musel by si s tím dávat hodně práce, hodit to na židle je snazší, kor při jeho frekvenci převlíkání. Až odstěhujeme nábytek, který je tam jen dočasně, tak se zařídím po vzoru své matky, která tátovi (který je obdobný případ) vyčlenila truhlu, kam to nahází a jednoduše se to zavře.
|
| Okolík | 129526 |
|
|
21.1.2022 21:57:59
To jsem měla ve starým bytě. Fakt malý. Jedni známí mají 3,5 x 1 metr.
![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
21.1.2022 21:55:17
Kvuli vam jsem to zmerila, mam kuchyn 2x2 m, to jest 4m2, kdo ma min
? |
| Senedra | 14756 |
|
|
21.1.2022 21:55:07
Tak já si nějak zvykla, že svoje klíče dávám do horního zámku na dveřích
prostě přijdu z práce a zastrčím je tam, odcházím, vytáhnu. Někdy tedy nastane záchvat paniky, když klíče z nějakého důvodu nechám v kabelce a při odchodu z domu najednou nevím, kde jsou. Manžel občas necá klíče někde povalovat, děti je mívají ve školních batozích. Navíc je MM skoro dva roky doma, takže zbytek rodiny přichází a odchází z odemčeného domu, ve kterém někdo je. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
21.1.2022 21:52:12
My v těch 8 m2 máme dvě okna, dvoje dveře a šikmý strop, pod který se vejde jen jedna malá skříňka, ve které mám robot a na ni rádio, meteostanici a tác s pár drobnostmi.
Naštěstí mám taky malou spíž, ve které je právě i lednička. Kabelka leží vedle té skříňky. Když lezu do trouby, tak ji musím odšoupnout. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
21.1.2022 21:47:31
Senedra,
my máme klíče v zádveří na okně - směs klíčů od baráku, od aut, od motorky, od stodoly atd. Košík se neosvědčil |
| TaJ | 81121 |
|
|
21.1.2022 21:46:19
Stáňo, jo, ony jsou naštěstí dveře do obýváku uprostřed stěny a ne v rohu, takže se tam ten nábytek dal dobře poskládat po obvodu a je tam jen jedno okno, které je taky uprostřed stěny a není přes celou zeď...takže to se potom dá.
|
| Senedra | 14756 |
|
|
21.1.2022 21:44:34
Stáňo, není
![]() Navíc jsem se přesunula s noťasem do přízemí k jídelnímu stolu a co skoro není distančka, tak mě nic nenutí židli u pracovního stolu v ložnici používat... Kabelky, které zrovna nepoužívám, mám ve skříni v zádveří. ale tu, kterou zrovna nosím ( a bývám konzerva, jsem schopna tahat jednu kabelku do práce třeba rok), tak tu dávám do obýváku za vchod, máme tam takový malý výklenek. Děti tam mívají batohy do školy jen ráno, když si je snesou z patra a chystají se k odchodu. K odkládání používáme jídelní stůl, je velký. Dle nálady před jídlem shrneme ke straně nebo zavelím a uklidí se, co kam patří. Moji rodiče třeba mají hned vedle dveří mají věšáček na klíče a vzorně dodržují, které klíče kam pověsí. Když my někdy potřebujeme klíče, které se nepoužívají denně, tak vysypeme misku, která stojí na poličce ![]() |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
21.1.2022 21:43:37
TaJ,
to se vám toho podařilo dostat do tak malého prostoru docela dost ![]() |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
21.1.2022 21:41:38
teda koukám, že má pan Bouřka pěknou obsesi. zařadím si do seznamu bizárů
![]() z toho by mě kleplo asi ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.