Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
21.1.2022 21:40:16
Inko, no jo, nám se zase stůl nevejde do obýváku, ten má 12 m2 a je tam trojmístná pohovka, jedno křeslo, stolek, tři knihovny, komoda, stolek s TV a psací stůl s PC, prostředek je volný. Víc už se tam fakt nevejde
![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
21.1.2022 21:40:16
Bouřka " prostě toho má roznošeno vícero, několikrát denně se převlíká, což je mi fuk, ale to povalování se po židlích mě teda irituje."
To se nedivím. Kdyby to použité spodní prádlo bylo aspoň v ložnici, ne v obýváku, tam by asi byl můj limit. |
| TaJ | 81121 |
|
|
21.1.2022 21:38:30
Stáňo, jasně, to chápu, my máme kuchyň trošku větší cca 10-11 m2, linka je po celé té delší straně a naproti je u stěny kratší stranou stůl, pak dveře do obýváku a pak ještě špajzka. Na jedné kratší stěně jsou dveře do chodbičky.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
21.1.2022 21:35:31
V kuchyni stůl ani židle nemáme.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
21.1.2022 21:35:26
Jinak batoh si někdy donese dolů už večer, ale většinou spíš ne, protože je zvyklý se učit třeba v deset večer a pak už se mu s tím dolů chodit nechce a jde rovnou spát, zuby si čistí nahoře, máme tam taky umyvadlo a má tam druhý kartáček.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
21.1.2022 21:34:01
TaJ,
dělala bych to stejně ![]() Naše kuchyň má ale 8 m2, u stolu jsou židle jen tři (je přiražený delší stranou ke zdi a ani ta není až tak dlouhá). Takže kabelka a brašna na notebook je v rohu na zemi. Ledničku máme ve spíži, která je vedle, do kuchyně by se už nevešla. Docela mi to vyhovuje, protože alespoň nehlučí v malé kuchyni. |
| TaJ | 81121 |
|
|
21.1.2022 21:30:10
Mariko, na pyžamo máme věšáček v koupelně, dává si ho tam i manžel. Je tam aspoň připravené na večer po umytí
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
21.1.2022 21:29:10
Mariko, to je právě ono...my třeba žádnou další předsíň, kromě zádveří nemáme, kde by to šlo nechat, to je jen chodbička na průchod a už jsi v kuchyni...a batůžek mám na židli, nikomu nijak nepřekáží, máme stůl tou kratší stranou ke zdi a z každé delší strany jsou dvě židle...no a ta jedna židle u zdi je trvale nevyužitá a tam právě mám ten batůžek...nepřekáží, není skoro ani vidět, když je židle přisunutá ke stolu. A stůl je hned naproti lince, takže když si chystám ráno věci, tak to mám hned při ruce, nemusím tu pobíhat z kuchyně do předsíně a tak...
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
21.1.2022 21:26:58
TaJ "syn skříň s oblečením dole v předsíni, protože se oblíká dole...ráno vstane, vezme batoh a jde dolů, nahoru už se nevrací...dole se nasnídá, vyčistí zuby, oblíkne a jdeme. "
To jde dolů v pyžamu s batohem a oblékne se a pyžamo dá kam? To by mě tedy taky nikdy nenapadlo takhle. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
21.1.2022 21:26:18
Blanče, tak ony ty kategorie nejsou stálé, jednotlivé kusy se podle aktuálních podmínek stěhují mezi kategoriema
Kam příslušný kus zrovna spadá je výslednicí ročního období, aktuální venkovní teploty, vytopenosti prostředí, kde se pohybuje, očekávané aktivity, dalších vrstev oblečení a charakteru daného kusu.Jak to vyhodnocuje netuším, prostě toho má roznošeno vícero, několikrát denně se převlíká, což je mi fuk, ale to povalování se po židlích mě teda irituje. Hádky nikam nevedou, protože on na mě vždycky vytáhne ty moje boty(a to je v půlce přïpadů i dám do botníku) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.