Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| babi_ | 48341 |
|
|
21.1.2022 21:09:55
Tak věci si v nových prostorech najdou svoje místo... to je jako cestičky vyšlapané trávníkama.
Taštičku používanou jako kabelku věším na sloupek schodiště, taky si to vybrala sama. Mobil mám stále položený někde u ruky (momentálně na stole vedle počítače), účty buď vyhazuji nebo dávám do zásuvky k tomu určené. Papíry různé jiné leží na hromádce na kraji linky (dostatečně velké, aby tam nepřekážely), až když expandují příliš daleko nebo má přijít návštěva, tak je proberu a dám kam patří. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
21.1.2022 21:08:56
Rodinová, převlíká se ve svém pracovním kutlochu, nikdo jiný tam není. V létě asi ne, ale teď v zimně jo, není línej si na těch 5km vzít dlouhý spodky a v těch zase nelze být celý den v místnosti.
|
| Beat | 107867 |
|
|
21.1.2022 21:01:17
![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
21.1.2022 21:00:59
Nosím crossback ledvinu, dam ji v předsíni do šuplíku. Když si beru větší věc, batoh nebo kabelku, mám je v předsíni ve skrini, dam do ni tu ledvinu se vším co je v ni plus to další, proč si něco většího beru.
|
| Slonisko | 65085 |
|
|
21.1.2022 21:00:54
Nemám klasickou kabelku, ale jen takovou malou turistickou taštičku, plus teda batoh s notebookem. Obojí si dávám do svého pokoje (původně ložnice) buď rovnou, nebo si kabelku na chvíli odložím na botník a batoh na zem v předsíni, než se zuju, svleknu bundu a umeju si ruce.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
21.1.2022 20:58:05
Mariko, jinak ono asi záleží na tom, jak má kdo doma umístěné jednotlivé místnosti...my třeba máme zádveří asi 2x2 metry, tam máme ty věšáky, botník apod., pak jsou dveře, za nimi je úzká chodba, kde je jen jedna vysoká skříň (na synovo oblečení), jinak jsou tam jen dveře - do koupelny a na druhé straně do kuchyně...tou se jde do obýváku, takže když přijdeme domů, tak jsme v zádveří a pak vlastně jdeme rovnou do kuchyně, jinam se ani nedá, jedině po schodech nahoru, ale tam jen spíme a má tam pokoj syn. A v obýváku ji nechci, tam na ni místo není, jedině někde na zemi, je tam židle u stolu s PC, pohovka a křeslo, stolek, komoda a knihovny.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
21.1.2022 20:57:31
Bourko, jakoze jiny trencle nosi do auta a jiny do kanclu?
Prevlika se na parkovisti ? |
| Stará husa | 154854 |
|
21.1.2022 20:55:53
Ropucho, já ty ostatní tašky měla vždy v šatně. Ve společném bytě jsme měli velkou předsíň, ale teď mám jen úzkou malou chodbičku, kam se nic nevejde. Nicméně ( jsem si vzpomněla na Valkýru) už mi tu tři týdny leží velká krabice od vysavače. Vždycky ji zapomenu vzít s sebou, když jdu ven a speciálně jen s ní se mi nechce.
|
| Blanče | 42184 |
|
|
21.1.2022 20:55:50
Bouřko těší mne, že v tom nejsem sama
. Ale spodní prádlo do práce (pokud se neživí jako striptér) mne fakt pobavilo ) |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
21.1.2022 20:55:07
Na veškeré klíče máme také košíček hned za dveřmi.
Jiný systém si neumím představit, to bychom asi byli zralí na permanentku u zámečníků. Já i tak občas zapomenu klíče od auta v nějaké kapse/tašce a zažívám panické situace před odjezdem do práce. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.