| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 12231  [Dalších 11601 >>]
Marika Letní 140743
21.1.2022 21:24:19
Stáňo taky ji nenechávám dole v zádveří. Ale nechám ji v předsíni, ne až v kuchyni. Přijde mi, že kabelka nebo batoh nejsou moc čisté, jak se mnou projdou všude možně a kuchyně je pro mě už čistá část. Plus tedy to, že kdyby tam nosil tašky každý, nebylo by tam k hnutí. ~;)
TaJ 81121
21.1.2022 21:20:45
Mariko, nevím, u nás ji tam mám jenom já...manžel si nechává tašku v předsíni a syn když přijde, tak postaví batoh ke schodišti a když se nají a jde nahoru k sobě, tak si ho tam vezme, dělá to automaticky, stejně by si pro něj pak musel, když jde dělat úkoly. A mně by zase nevyhovovalo ráno na několikrát s věcmi chodit z kuchyně do předsíně, abych si tam všechno dala...ale tak každý jsme jiný a děláme věci jinak a proto je pro každého praktické něco jiného...u nás má třeba syn skříň s oblečením dole v předsíni, protože se oblíká dole...ráno vstane, vezme batoh a jde dolů, nahoru už se nevrací...dole se nasnídá, vyčistí zuby, oblíkne a jdeme. Pro někoho třeba taky divné, ale nám to takhle vyhovuje a navíc mu skříň zbytečně nezabírá místo v pokoji, který je malý.
Marika Letní 140743
21.1.2022 21:20:02
To pan Bouřka nedělá snad nic jiného, než se převléká. ~;) Bych ještě pochopila výměnu vrchního oblečení, ale že to bere i se spodním prádlem a pořád dokola ho mění? To by mě nikdy nenapadlo, že tak někdo funguje. Tady se fakt člověk dozví o netušených zákoutích. ~e~
Cimbur 64764
21.1.2022 21:19:20
Na věšák na chodbě v horní části domu. V předsíni nikdy. Ostatně pokud jedu do práce na kole nebo autem, chodím domů garáží, se psem a běhat zadním vchodem.
Předsíň často měsíc nenavštívím.
babi_ 48341
21.1.2022 21:18:29
Tak ona ta linka je do L. Ta část, kde je indukce, dřez, a nejvíc tam "vařím" má 270 cm, druhá část má 250 cm a na konci nejdál od té vařící části jsou ty papíry.
Stáňa * 7932
21.1.2022 21:14:32
Mariko,
mně kuchyň naprosto vyhovuje. Většinu času totiž trávím stejně tak jako tak v kuchyni - při HO, při vaření nebo při sledování filmů na internetu. Občas potřebuju nějaký doklad, platební kartu apod.

Naše zádveří je o patro níž a je společné pro dva byty. Tam kabelku ani nechávat nechci. Kromě bund všeho druhu a bot je tam třeba i přepravka s jablky, na oknech přezimovávají fuchsie. Je spíš takový špinavý, průchozí prostor.
Marika Letní 140743
21.1.2022 21:14:22
TaJ to radši nesu do předsíně, než abych měla kabelku v kuchyni na židli, to by tam pak nechal tašky a batohy každý a to mi prostě nepřijde do kuchyně patřičné.
Rodinová 140078
21.1.2022 21:14:07
Bourko, ja ho asi chapu z meho pohledu cloveka s nulovou termoregulaci, vsude sebou vozim/nosim tasky a batohy vrstev obleceni, do prace, na kolo, na lyze, do mesta, v aute a neustale se svlikam a oblikam~d~
Komody na Favi.cz - největší výběr
TaJ 81121
21.1.2022 21:13:58
Babi, na různé papíry, účty a podobné věci, máme vyhrazené místo v knihovně vedle psacího stolu v obýváku...tam to odkládáme a jednou za čas to proberu, roztřídím apod. Na lince v kuchyni bych to nesnesla a na kuchyňském stole taky ne:-)
Katka. 13699
21.1.2022 21:12:53
Na botník.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 12231  [Dalších 11601 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.