| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 12231  [Dalších 11561 >>]
Stará husa 154854
21.1.2022 20:30:53
Já mám v ložnici křeslo a na to odkládám domácí oblečení. To, co nosím na ven, dám buď do koše na špinavé prádlo, nebo pokud ho ještě prát nechci, pověsim do skříně. Nikde se mi nic nehromadí, na tom křesle mám jen tričko, tepláky a mikinu.
Ropucha + 2 120300
21.1.2022 20:30:22
Mám police a věšáky hned za vchodovými dveřmi.
Takže tam a nebo v předsíni na zem.

V kuchyni bych žádné tašky nesnesla, na to mám fóbii, v kuchyni nesmí být nic, co tam nepatří. Nepořádek tam být může (a bývá), ale musí být tvořen výhradně kuchyňskými náležitostmi.
Rodinová 140078
21.1.2022 20:30:17
Ja si uz driv zacala libovat v barevnych penezenkach, protoze cerny jsem v kabelkach a batohach hledala cele hodiny~:-D
Bouřka 7675
21.1.2022 20:29:19
Kam mi upadne, ale já mám kabelku málokdy, většinou ale mám batoh a ten odkládám...kam mi upadne ~t~ Ta kabelka má teda místo na věšáku mezi hromadou dalších tašek a většinou se tam po nějaké době dostane, někdy i v řádu hodin. Batoh místo nemá, v lepším případě skončí v nějakém zrovna příhodném koutě, většinou se ale povaluje někde poblíž dveří společně se synovo a překáží (společně s neuklizenýma botama), coź já okázale ignoruju a manžel těžce snáší, protože z nějakého důvodu trpí na předsíň, ač jinde trousí krámy a bordel, zatímco já nesnáším krámy a bordel ve zbytku obydlí, ale předsíň mě zajímá ze všeho nejméně a mám ji coby ekvivalent neexistující komory ~2~ Věčný zdroj domácích sporů ~t~
libik 142094
21.1.2022 20:28:16
Upřímně řečeno, někam ji šlehnu~:-D

Ale libuji si v barevných nápadných kabelkách, takže se docela dobře hledají~;)
Monika 123907
21.1.2022 20:26:06
Stano,my máme takový odkládací stolek v ložnici - původně sloužil manželovi jako stolek pod TV v jeho bytě. Taky tam míváme pěkné haldy,manžel větší než já,protože nechce,aby se jeho oblečení (vrchní) pralo moc často ...
Konzerva 153011
21.1.2022 20:25:57
Stáňo,mam v pokoji stejnou židli.~:-D

Zkoušela jsem i sluhu,ale zidle je lepší~3~
Blanče 42184
21.1.2022 20:25:55
Stáňo, já jsem křeslo, které se mělo narodit jako skříň dokonce z ložnice vyvlekla s tím, že v šatně mám němého sluhu. Prdlajs, výsledek je to, že v zápalu boje o víkendu uklízím hromádku oblečení ze země, když padám večer do postele, svlíknu se jak had - kdysi jsem za to dětem děsně nadávala. Manžel zas má mánii obsadit všechny židle v obýváku - tričko na doma, tričko na práci, tričko slušné do obchodu - ke každému kalhoty a nejlépe ještě ponožky. Na starý kolena přestanu mít ráda přepadový návštěvy. A to jsme tu většinu týdne jen dva:-((.
Nástěnné hodiny na Favi.cz - největší výběr
Stará husa 154854
21.1.2022 20:20:50
Mám předsíňovou stěnu hned za dveřmi v předsíni a kabelku a bundu věším na věšák. Nosím jen jednu kabelku stabilně tu samou dokud není hnusná, takže nic nikam přendávat nemusím.
Blanče 42184
21.1.2022 20:20:16
No jenže my máme barák - průchoďák a i když má školka svůj vchod, občas někdo proletí náma, nemáme kouli a manžel odmítá nechávat věci typu peněženka ve vstupní verandě. Ale možná nějaká police nebo úzká skříňka v navazující chodbě by byla řešení. My jsme teda všeobecně bordeláři a zvlášť v době daní nebo třeba nemoci tady dokážeme nadělat neskutečnej bordel. Opět nemáme nikoho na úklid, poslední slečna odešla na mateřskou, takže nás to nenutí ani k takovému tomu "předúklidu".
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 12231  [Dalších 11561 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.