Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
3.2.2021 7:30:36
Rohlíky dávaj přepéct do trouby.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
3.2.2021 7:29:44
Jsem snědla banán a jsem z toho nervózní, vo teď mám na rukách.
|
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
3.2.2021 7:13:16
"Ony se i ty banány leckde válí a kdekdo je ohmatá"
A co teprve rohlíky ! S těma se dějou věci- viděno na vlastní oči. Je tu někdo, kdo meje rohlíky ? |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
3.2.2021 7:10:18
Tak, a já jím celé roky neumytý banán tak, že vlastními zuby nakousnu špičku, následně oloupu a pozřu nemytý banán
![]() Zatím dobrý, žiju.Ale moje dítě si, zřejmě z nějakého toho pozřeného vesnického slepičáku, přivodilo v roce života salmonelózu. A to teda nic moc nebylo. Čtyřicítky horečky, febrilní křeče, průjmy - měsíc v nemocnici. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
3.2.2021 6:06:02
Ovoce a zeleninu myju tak nějak normálně, žádné extra triky s tím nedělám. Voda a a oschnout
Víno, někdy celý trs a někdy to otrhám. Meloun umyju, pokud je od hlíny. Jinak ho jen utřeme čistým hadrem, než ho rozkrojíme. Banán nemyjeme a neznám NIKOHO kdo by to dělal. Citrusy, taky nemeju. Bobule: maliny, ostružiny, borůvky, maliny a jahody. Většinou po utržení hned sním z keře do pusy. moje babička s dědou razili heslo, nevíš po čem ztloustneš a mylo se to jak tu někdo psal v deštovce- mrkev a už se jedla. Děda se dožil 92let. nepamatuju si, že by měl kdy rýmu a podobný nemoce. a my taky nejsme moc nemocný. Jinak nyní když se kupuje mražená zelenina, tuhle jsem kupovala jahody na knedlíky, tak se to taky nemyje. Afty se mi dělají při viroze z teploty a to i té zvýšence 37C. Zmizí když sním kvasnice a nebo játra a zaleju to vitamínem C do druhýho dne. Synovi se dělali když měl nějakého vitamínu málo. Taky stačilo udělat játra na cibulce a druhý den neměl NIC. Takže je mám spojené s nedostatečně vyváženým jídlem. A co vyloženě nesnáším. Když někdo cpe půlku banánu do krabičky ke chlebu a nebo jablko na kousky taky do té samé krabičky, nesnáším jak to tím načuchne. |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
3.2.2021 2:04:32
Kiwi jim taky casto cely
![]() |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
2.2.2021 21:57:30
pokud se povede maso zavařit špatně, což nepoznáš, hrozí otrava botulinem, to není žádná sranda
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
2.2.2021 21:25:34
Vzteklina asi ne, v ČR se nevyskytuje, ale hrozí liščí tasemnice, dokáže se přenést přes borůvky a dokáže pak zničit játra. Ne, že bych nikdy nejedla borůvky rovnou z keříků, ale co jsem četla příběh té paní, co já pak játra museli transplantovat, tak už mě to nějak neláká.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
2.2.2021 21:23:02
Jasny, taky jsem hledala nejaky protazeni, jeji hodiny jsou celkem fajn-ted teda online-navic k veceru a pro me v dochazkovy vzdalenosti. Jinak to ma rozhazeny v tydnu po okolnich vesnicich.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
2.2.2021 21:20:13
Sedmi, už se to tu probíralo - většina jí lesní plody rovnou (a nejen lesní), ale prý hrozí liščí nemoc (v některých oblastech).
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.