| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kroužky - různé

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 8034  [Dalších 7924 >>]
TaJ 81121
22.11.2021 9:15:22
PJano - tohle mi právě přijde úplně šílené - "Děti do 12 let kroužky, akce, hospoda, divadlo, kino bez omezení. Nemusí dokládat nic."
Zrovna teď, když je toho všude kolem tolik a hodně právě mezi dětmi...asi má být cílem co největší promoření...
TaJ 81121
22.11.2021 9:09:24
Stáňo, asi jak kde...já mám kolem sebe hodně rodin, kde kluky očkovat zatím nedali...a syn je očkovaný jako jediný ze třídy - jedna dívka, jinak samí kluci.
TaJ 81121
22.11.2021 9:05:38
Buřte, jo, já vím, že u těch malých školkáčků by to bylo složitější, ale asi by se dalo něco vymyslet...ale netestují se ani předškoláci a tam už ten rozdíl moc není - jestli 6 leté dítě v první třídě, nebo o pár měsíců dřív ve školce...a kolik rodičů nechá školkové dítě otestovat, když má rýmu, nebo kašel? Počítám, že téměř nikdo, protože školkáčci jsou přece nemocní každou chvíli, že...a bere se to tak nějak za normální...
A že je čestné prohlášení blbost, to je mi jasné taky, jen jsem psala, co teď chtěli po nás - ale to byl výlet, kdy jela parta kluků vlakem, pak byli venku, pak v muzeu, pak zas venku a pak vlakem...čili asi žádný velký rozdíl od toho, když s ním pojedu takhle já sama... Na tábor samozřejmě chtěli PCR test (nebo očkování, ale to syn ještě očkovaný nebyl a i kdyby byl, tak před táborem bych ho pro jistotu nechala otestovat taky).
Žžena 83005
22.11.2021 9:01:09
Pollyenko,
synátor je teď pozitivní a antigenní testy má přesto negativní, tak bych se na ně už vůbec nespoléhala.
kosatka2 89902
22.11.2021 8:52:29
Kdo nemá očkování nazdar bazar, PCR nezájem. Mladší skauti mají náhradu jednodenní výlet. Minule se totiž zpětně ukázaly 2 děcka pozitivní a nechce se jim to asi řešit.

Už zas začínám bejt vytočená jak mi omezujou děti, veškeré hudebkové koncerty ředitel zakázal, bohužel tam neni nikdo příčetnej natolik, aby řel: koncerty udělejte na jaře nebo na podzim a třeba v altánu venku. Místo se to naplánuje takhle blbě a pak se radši všechno zruší. Všude vyvěsili cedule: zákaz vstupu rodičů do budovy. Naše hudebka by měla dostat nějakej metál za nešíření kovidu. (Pomlčíme o frustrovaných muzikantech, kteří i v největším lockdownu horlivě učili děcka v domácnostech)
PJana 86863
22.11.2021 8:44:33
Děti do 12 let kroužky, akce, hospoda, divadlo, kino bez omezení. Nemusí dokládat nic. Děti 12-18 let ukončené očkování, prodělaný covid, PCR test (72 hodiny od odběru). A mají nárok na 5 PCR testů měsíčně zdarma. Dospělí pouze ukončené očkování, prodělaný covid.
Školní testy a testy ze zaměstnání jsou k ničemu, nedají se použít k prokázání bezinfekčnosti, pokud jsou to antigenní testy. Kdyby to byly PCR testy, pak by se mohly použít k bezinfekčnosti (12-18 let) po dobu 72 hodin od odběru.
Stáňa * 7932
22.11.2021 8:42:02
Renko,
u syna kvintě je aktuálně půlka třída doma v karanténě, neočkovaní. Půlka chodí, jsou to až na dvě holky samí kluci.
Evidentně rodiče u kluků s očkováním moc neváhají. Z těch neočkovaných holek má několik z nich rodiče lékaře. Jeden z nich je vyhlášený gynekolog, dceru taky nedal očkovat.
Buřt 147593
22.11.2021 8:34:17
Tino, nedovedu si moc predstavit testovat skolkace.
Jsou to mrnousi, spousta z nich ty doktorsky veci moc nedava, napriklad moje dcera ~:-D.
Skolni deti se testujou samy, to skolkac nezvladne, a ucitelka neni zdravotnik. Nelze to podle me uplne snadno realizovat.
Kdyz se bude testovat vsude jinde, od skol po zamestnani, tak snad skolky muzou zustat bokem.
Mimochodem, cestny prohlaseni je taky hrozna blbost, to je prece uplne o nicem.
Pollyenka 97098
22.11.2021 8:32:23
Nám se teď doma prohnala pěkná viroza, všichni postupně kašel, rýma, teplota. Za minulý týden jsme si dělali všichni 3 x antg. testy, já tedy v práci. I když jsme očkovaní. Nevidím v tom nic divného a myslím, že je to tak správně. Testovat se preventivně ne,ale pokud jsem nachlazená a vím, že je reálná šance mít Covid tak zcela určitě.
Žžena 83005
22.11.2021 8:31:30
Pokud dítě jezdí (třeba se skautem) kamkoli mimo bydliště, předpokládám, že má aspoň průkazku na slevu do dopravy.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 8034  [Dalších 7924 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.