| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
14.11.2011 19:54:39
taduna má mokvavý krvavý fleky na ruce tak 5cm na 3cm + spousta menších a nohy má od zadku až po kolena bolák vedle boláku
ještě plavu , každou středu od 13 do 17hod. moje děti na plavání cíleně nechodí jelikož není čas (taduna chodil tak do 2 let a pak jen tak občas když nemám hlídání a on má ekzém jakž takž, berta vůbec. Tadeáš stylově neplave moc hezky (je to palice dubová a trošku má ze začátku sezony respekt), ale rychle se nechá dětmi strhnout takže letos se s brýlemi zvládne potopit pro něco na dno bazénu a tobogány apod miluje. na plavání technický a dálkový nemá psych. výdrž (nebo jak bych to řekla). Berta se teĎ v srpnu naučila plavat, pásek odmítá ale nutím jí ho, aby se nenaučila špatný návyky.K tomu chodím tak 2x týdně do práce - pokud jsou kolegyně nemocný tak jdu na výpomoc . |
| Evista | 25207 |
|
|
14.11.2011 19:45:40
Nám se to zase vrací v zimě, ne ve formě exému jako spíše červených suchých ale velkých míst. Např. když má ruce bez rukavic, má pak 4dny ruce červené, vysušené, nehezké. To samé bohužel v zimě obličej, když není namazaná krémem do mrazu.
Jéé, tak to jsem nebyla daleko od pravdy... a to už neděláš? To pak mají tvé děti super vztah k vodě že? |
|
|
14.11.2011 19:23:45
teď je nejhorší nos - v březnu si ho odřel pádem, zahojil se až někdy v srpnu a teĎ mu vydrží tak týden zahojený a pak se mu to zase vrátí a furt dokolečka.
|
|
|
14.11.2011 19:23:04
evisto kortikoidy mu pomůžou tak na týden maximálně, pak se to pomalu a jistě vrací
jj do školy nastoupil cvičení pro děti ne ale plavání pro děti ano - takže jsi měla pravdu ![]() |
| Evista | 25207 |
|
|
14.11.2011 19:13:33
Terez, teď si to dobře nevybavuju, ale Táda měl jít do školy že?
Nám třeba kortokoidy hodně pomohly a atop. se vrátil cca za rok a v menší míře. Tak by se mohlo podařit i u vás. Nedělala jsi náhodou cvičení pro děti? jestli ne, tak se omlouvám, mám v tom posl. dobou cosik hokej no nepíšem často, tak člověk stárne a ztrácí souvislosti )Manželovi a rodině na vánoce už tím tuplem nevím co, nenákladné a přitom trefné. To asi ani nevymyslím. Budou se muset spokojit s nenakladným a bez nápadu ![]() |
|
|
13.11.2011 19:24:13
ad vánoce - taky netuším, vše mi přijde zbytečný. Tadeáš dostane asi něco z toho co si přeje - příslušenství ke kolejím, knížku na první čtení a jinak nevím (možná lyže či helmu nebo něco takového) . bertě asi něco holčičího - kočárek, barbie jak se dá malovat na šaty a teď nově touží po nějakým hracím dárku tak možná nějaký dětský hrací nástroj. nic kloudného mě nenapadá. bohužel. bráchovi plavec. brýle, manželovi nevím možná nějakou knížku (o podnikání), mamce netuším (nejradši byhx se složila na telefon, na starý už nevidí) a babičkám něco praktického a tch a tch asi poukázky.
|
|
|
13.11.2011 19:17:33
ahoj všem, jsem upřímně ráda, že rozhodnutí "škola" máme za sebou.
jinak se máme asi dobře . Byli jsme s manželem na Pražském hradě na bance roku. bylo to ve velké večerní a tak jsem si koupila nové šaty a bylo to fajn zase vypadnout. taky jsme měli jít s tadunou na odběr kůže kvůli vyloučení puchýřnatého onemocnění , ale jelikož byl zaléčen kortikoidy tak se odběr nekonal a čekáme až se mu atop (či co to je ) zase rozjede. myslím, že to ale nebude dlouho trvat.Do práce chodím tak 2x týdně taky brigádně a od nového roku (možná od prosince) bych se měla upsat. snad to vyjde. k tomu chodím na kurz "měkké techniky a mobilizace" a je to teda mazec. tak vás jdu dočíst ![]() |
| Evista | 25207 |
|
|
11.11.2011 19:10:42
Leonie, to naštve...ale vydrž a nedej to znát, hlavně se v tom "neňahňat" určitě se štěstí brzo usměje i na tebe... je tam nějaká těhotná nebo jiná adeptka na odchod?
To Sára je hubená na svoji výšku, má kolem 19,5kg. Teď trošku přibrala, ale děsná žížala, má kolem 118cm. Hračky ani oblečení nevěnuju, dříve jsem prodávala, teď schovávám (ani nevím na co) a dále nepoužitelné vyhazuju. Mám 20ti letou ségru, případně využije oblečení a hračky ona nebo prostě jednoho dne zavelím a všechno prodám Jinak právě hraček dost ale stále si přeje další, nakonec si s tím nehraje , nebo jen pár dní...Laringitida je závislá na iverzi? Fakt? Martino, Marťa je kdy narozený? Tady taky dává hodně mamin odklad. Hlavně kvůli drobnosti dětí nebo kvůli tomu, že jsou stále hodně dětské (ovšem který prvňáček není? ) |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
11.11.2011 14:04:10
Marti tak Vikča má necelých 15kg, takže taky žádnej tlusťoch
.Jinak co se hraček týče, tak já dávám občas hračky do nemocnice, ale ted už neberou plyšáky, ale zase existujou ty kontejnery na oblečení a hračky a pak to jde zase dál (potřebným - kojeňáky, dětský domovy a tak.) prostě na charitu, takže tam to dávám i oblečení po holkách. Ty echt dávám mojí ségře, ale ty obnosenější dávám do konťase. To se mi hrozně líbí ten nápad . Ještě někdo to nakonec užije.![]() ![]() ![]() No a dnes jsem byla v práci. Po 3/4 roce tam nastoupila kočena, co dělala na infu. Je teda stále na mateřské, má půlročního chlapečka, ale říkala že na víkendy bude chodit při mateřské. No a ptala se mě, jestli uz jsem na smlouvu a já říkala, že né, že stále na brigošce. Strašně se divila a řekla mi: Prý jak odcházela na mateřskou, tak mohli na info (kasu) jednu vzít. Prý se rozhodovali, jestli vezmou mě, nebo ještě jednu, nakonec se rozhodli pro MĚ. No ale jelikož máme ředitelku pěknou......., takže nakonec mě nevzali a stáhli holku z placu, která na tom infu je doteď ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . Tak mi to prý uteklo mezi prsty a já o tom ani nevěděla![]() ![]() ![]() . Jsem z toho total vyřízená a sere mě to neskutečně. Kdyby tam byla ředitelka před totou (ta byla naprosto perfektní ), tak jsem 3/4 roku už zaměstnanaá. Nicméně vím, že jsem první na řadě, to už mi řekl i manažer i manažerka. A ta mě teda chce hodně a netají se tím . Je to v haj..... |
| Martina+M+M | 52447 |
|
|
10.11.2011 22:32:19
Ahoj holky, taky jsem včera chtěla napsat, ale dala jsem přednost spaní. Dnes než se dostanu, tak bude asi zítra, kolik toho musím ještě udělat.
Laringitidu měl Marťa loni, a od té doby nic (taky ťukám), ale jak jdu večer spát a vidím tu mlhu, tak se děsím, co kdyby. Dnes byla mlha pořádná celý den, až na zem, a hrozná zima. Už to asi fakt přichází, jen ten sníh chybí. My na oční jedeme v lednu, chci tam pořešit, jestli teda nastoupí v září do školy, nebo jestli mám žádat odklad. Jedině snad kvůli těm očím, jinak žádný problém není, kromě toho, že teda neunese bobek ani aktovku, má stěží 17 kg. Ale za ten skoro rok to může být jinak. To je dobře, že jsou Leoni holky zdravé, ty zimy jsou fakt děs, napřed soplí jeden, pak druhý, a furt dokola. To bych mohla bývat na paragrafu furt. Jinak já budu taky za chvíli bez práce, smlouva mi končí příští rok v červnu, tak kam se poděju, to nevím. Tady je taky hrozná nezaměstnanost. A do důchodu daleko... Na vánoce mám už asi 3 dárky, ale zatím jen oblečení, což je měkký dárek, takže nuda. Asi před měsícem Martin uklidil děckám v pokojíku, vyhodil obrovskou krabici, ve které jsme koupili televizi, plnou hraček. Já jsem to udělat nemohla, protože mě bylo furt všeho líto. Dal ji teda k mamce na půdu, ale to je jakoby to zahodil, kdo tam pro to poleze, že? A nejlepší je, že děckám to vůbec nechybí, a umí docela slušně zabordelit pokojík i tím co jim tam zbylo. Tak jim právě nechci už žádné moc hračky kupovat, protože ve finále si s tím stejně nehrají, akorát to stojí peníze, a výsledek nula. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.