| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Povídání nejen o očních problémech

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 8026  [Dalších 7816 >>]
Janet+sluníčko:-) 75570
8.9.2011 13:47:11
Evisto, úplně chápu.... já závislačka..... to bych nerozdýchala. TAky bych to řešila denodenním vožením, i kdybych si na to měla někde půjčit ~7~~f~
fakt jsi udělala dobře, že jste to takhle vyřešili. to musí být šílené, když ti dítě říká že co jste jí to udělalali, a pláče a prosí, at ho vezmeš domů ~n~~n~~n~

Budu na vás zítra myslet!!! držím pěsti!!!~7~~6~~6~~6~
Leonie + 2 lvíčata 70868
8.9.2011 13:14:37
Berušky naše, budeme na vás moc myslet a očekáváme zprávičky co a jak. Takže Evisto klidně piš romány, vůbec nam to nevadí. Je teda pravda, že nechtějí, aby tam rodiče jezdili, páč ty děti strašně pak brečí. Je to tak i v normálním špitále, že když už tam rodiče nejsou, tak ale atť ani nechodí na návštěvy. pro děti je to pak traumatizující, zvlášť pro tak malé, takže já bych asi nejezdila (říkám teď, skutečnost by možná byla jiná). Tím ježděním se nadělá více škody než užitku a to myslím v dobrém. Je to fakt pro děti lepší. Ale nakonec jste to fajn vyřešili, že si jí budete brát~6~~m~~g~.

Jinak já se lekla, že se stalo něco vážného s váma holky. UUUUUf, ještě že je to jinak OK. Zítra piš, piš, piš, jak malá~s~~s~~s~~m~
Evista 25207
8.9.2011 11:37:40
Janet, ne, se zdravím naštěstí ne, na tu operaci jde Sára zítra... snad všechno bude dobré.
Horší je, že od pondělí je na tom kurzu tam. Ona smutní a brečí tam, já tady, na návštěvách mi brečí a prosí,že chce být se mnou, že co jsme jí to udělali apod. No skutečně výborné. Samo každý den, chce abych přijela na návštěvu ten další den, takže jezdím a smutní se. Včera jsem mluvila s vrchní sestrou, že to takto nedávám, doma stejně na ni pořád myslím, nic neudělám, ta byla teda nepříjemná, že to jsme si měli rozmyslet dříve apod.~n~ ~n~ Ale nakonec uvolila a že budeme mít domluvu jen mezi sebou a oddělením. Sestra samo předtím, že nemám jezdit, jenže nejezděte, když je to 50km a je vám mega smutno. No nakonec jsme se jaksik domluvili, že od pondělí to bude trochu jinak, budu si ji vozit kolem 15:30 domů a ráno na půl 8 tam. Sice je to hodně náročné na čas a peníze, ale mamka řekla, že pomůže, že 1x týdně ji zaveze i odveze ona a 2x týdně ale jen ráno ji tam zaveze manžel, zbytek pojezdím já. No trochu jsem se zklidnila, ale ne tak Sára, té to tedy ještě ani neříkám.
Sorry za román a nepřehlednost:-) Zítra jí držte palce.
8.9.2011 11:10:55
Evisto, co se děje. Neděs mě..... doufám, že to není něco se zdravím ~7~
Evista 25207
7.9.2011 20:30:11
Ráno jsme dávaly culík, s culíkem se vrátila. Pokud dám sponky občas nějakou ztratí. Když jí ráno zapletu copy, tak odpoledne měla culík nebo culíky po bocích.
Holky u nás je to blbé, blbé... ani mluvit se mi o tom nechce...ach jo aj s dětičkama.
7.9.2011 15:16:35
bylo fajně ~f~~:-D
Leonie + 2 lvíčata 70868
7.9.2011 13:54:13
Janet, jukala jsem na mailu na fotky a bombaaaaaaaaaaaaa, je vidět, že jste to pořádně rozjeli a bavili se, super, jsme se chlááááááááááááááámalaaaaaaaaaaaaaa~v~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~f~
Leonie + 2 lvíčata 70868
7.9.2011 13:32:51
No tak Janet, to Vikča jde spát i s culíkem, nic si nesundává a jak vstane, tak jde i domů. Nikdo jí nic s vlasama vůbec nedělá. Takže si dovedeš představit, s čím mi na hlavě přijíždí~a~
7.9.2011 12:26:05
jj, nechtělo se mi psát jako první :-)~f~

nestává se to často, že by přijela beze sponek. to fakt ne. vyjímečně jen. oni prý vždycky, když jdou spinkat, musí si na hromádku uložit oblečení a nad to na stoleček brýle, sponky. takže to pak zas najde na svém místě.
a spíše se mi stává, že jí ráno udělám jen culík ~f~ a přijde se zapleteným copem ~g~. nebo má zas culík. ale nikdy se mi nestalo, že by přišla s cizí sponkou. spíše třeba jen s jednou. a to že prý asi ztratila někde na zahradě. ~6~
Leonie + 2 lvíčata 70868
7.9.2011 10:37:01
ahojky všichni, opět nic, tak píšu jako první. Tak nám začala školka, tak jsem zvědavá co a jak. Vikča se teda konečně do školky těší~z~, takže paráda~R^. Jezdíme s radostí.
Holky co máte holčiny s dlouhými vlásky. Jak to mám udělat, aby mi Vikča téměř po každé nepřijela beze sponek. Naštěstí se teda vždycky nakonec najdou ve školce, no ale pořád kupovat sponky se mi nechce. Udělám jí účes a přijede mi domů z šíleným učesem~a~ (je mi jasný, že tam každou holčinu nemůžou po vyspání učesat, to zase chápu) ale aspon ty sponky by jí tam šupnout zpět mohli né?~d~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 8026  [Dalších 7816 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.