| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Povídání nejen o očních problémech

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 8026  [Dalších 7786 >>]
Janet+sluníčko:-) 75570
29.7.2011 19:23:08
chjo, to je škoda, že jsou ti vaši chlapi takoví peciválové (Leoni, Martina) ~o~~o~~o~
to je škoda, Marti, že jsi zrušila tu dovču. Mohla jsi jet s děckama sama. už jsou velcí. to bys zvládla. a myslím, že když byste pak vykládali jak bylo fajně, tak že by ještě rád jel příští rok taky ~;)
nebo jsi měla vzít nějakou kámošku (s děckem)
a bylo by možná líp, než se dívat na jeho otrávený obličej....

i když mezi náma....
Kos není moc dobrá volba. i když jsi psala, že jsou tam nějaké bazény. ale na Kosu jsou šíííílené vlny (je to ostrov uprostřed moře - ze všech stran vlny), moc se tam nedá koupat. a taky hodně vítr.

jdu číst dál....
29.7.2011 19:19:15
o jakém očkování to mluvíte? na jaké nemoci?
naše dr je dlouhodobě nemocná.
taková hodná dr. fakt úžasná. všecky děti se tam úplně těší
už od dubna je na nemocenské ~n~
a dnes doktor zástup - na jiném středisku.naštěstí jsem byla autem. bo si nedovedu představit cestovat s děckem s horečkou busem. sedala na zem. že ji bolí nohy. nechtěla vůbec chodit. že je jí zle. i v autě. bobek.
tak ten doktor říkal (jsem se ho na naši mudr ptala), že je vážně nemocná. a že snad to nakonec dobře dopadne ~n~
mladá ženská (tak 35roků) dva malé kluky....~n~

no tak prý má anginu. doted si na bolení v krku nestěžovala. až ted večer. že ji to při polykání bolí.
dostala klacid atb. a léky na horečku.

uvidím jak bude v pondělí, když tak bych šla do práce.
takhle mám dnešek a zaplacený víkend. takže ztrátná nejsem.
noc byla šílená. a včera nesnědla vůbec nic. jen plakala, jak je jí zle.
bobek ~n~

tak nevím, jestli kontaktovat toho zastupujícího doktora, at nám udělá pětiletou prohlídku? nebo čekat?
a to očkování? ~d~~d~~d~~d~

no nic radši to vložím a budu reagovat dále....
29.7.2011 19:14:31
tak to zkrátím... a budu to vkládat po částech.

jsem doma na paragrafu.
kurde celé to psát znova. achjo
~q~~q~~q~~q~~q~~o~~o~~o~~o~~o~~l~~l~~l~~l~
jsem nasraná fest
29.7.2011 19:12:58
Kurde obr příspěvek a zmiznul ~q~~q~~q~~q~ ani šipka zpět nepomohla.
Martina+M+M 52447
29.7.2011 14:30:08
Leoni děkuju. Fotku jsem taky neviděla, nešlo mi to. Četla jsem to v diskuzi napravo.... Pořád právě přemýšlím, jestli tu preventivku zrušit úplně, nebo tam jít a odmítnout očkování, že by ho naočkovala až příští týden na konci, to nám končí dovča a už budeme doma, kdyby něco.
I když mezi náma, možná budem doma furt, kdo ví, jestli se našemu tátovi bude chtít s náma někam jezdit.~n~~n~~n~
Evista 25207
29.7.2011 11:54:18
Martino, Sára měla očkování v 5ti letech a reakci žádnou, jen jí trochu brněl zadeček říkala. Neměj obavy:-)
Leonie, diskusi jsem si dohledala, ale ta fotka už tam není. Chtěla jsem se mrknout, jak Viki reagovala. Ale chápu-li dobře tak s toho nakonec nic nebylo, otok splast a horečky jen první den.
Leonie + 2 lvíčata 70868
29.7.2011 9:37:59
Marti ti chlapi~o~~o~~o~. no škoda mluvit.

O očkování jsem nepsala tady, ale na veřejné diskuzi tady vpravo. Byla to katastrofa. Vikča měla šílenou reakci, ale fakt strašnou~n~~n~~n~~n~. I jsem posílala naší dr. fotky na mail a ta se mi strašně omlouvala (i když za to nemohla) za to, jak Viki dopadla. Ale už je dobře~n~~n~~n~. Byl to děs. Kdyby jste chtěli, pošlu odkaz....
Martina+M+M 52447
28.7.2011 22:28:06
Ahojte holky, taky jsem nepsala, protože tu nikdo nebyl.
Leoni, tak to jsme dopadli s dovolenou stejně. ~n~~n~ Vybrala jsem dovolenou na Kos do Řecka, krásné studia, 3 bazény, no paráda, měla jsem i bloklé letenky (minulý týden v pátek), a z Martina vylezlo, že s náma jede jenom proto, abych nebyla až do příštího roku na něho nas..aná, a že se mu nechce a že se tam netěší a ble ble ble. Tak jsem v pondělí šla a zrušila to.
Příští rok jedu s dětma sama a on ať si doma hojdá nohama. Když nechce....
Ale mrzí mě to furt, zvlášť, když je venku pořád zima.~a~~a~~a~~a~~a~

Byli jsme s Marťou na kontrole na očním, a už nemusí nosit okluzor. Jinak vše zůstalo stejné.
V pondělí (první den mé 14ti denní dovolené) jdu s ním na pětiletou prohlídku. Nechtěla jsem jít, s tím, že máme dovolenou, ale dr. má zase ještě po nás, tak máme přijít. Pak z ní vylezlo, že ho bude i očkovat, tak doufám, že nebude na další týden odepsaný, že mu z toho očkování nic nebude, jinak mě asi jebne.
Myslím Leoni jsi tu psala že malé něco bylo, ne? Nebo si to pletu?
Leonie + 2 lvíčata 70868
28.7.2011 17:30:48
~t~~t~~t~~t~Janet klidně přijeďte, ale do Lešné to mám fakt docela daleko~t~~t~~t~~t~
28.7.2011 14:04:16
Evi, jsi moc hodná. díky moc. ~x~
Nějak se s Leoni domluvím. Dívala jsem se, že tam máte v Přerově i fajn bazén..
Abyste si nemyslely, že se jen tak chci naprsit k Leonie ~f~~f~~f~~f~, kdysi jsi Leni psala a říkala, že at přijedem ~f~~f~~f~
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 8026  [Dalších 7786 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.