| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Povídání nejen o očních problémech

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 8026  [Dalších 7776 >>]
Evista 25207
28.7.2011 13:30:32
Janet, my to mame do Lešné kousek, Leonie to má dále.... klidně můžete přijet i k nám:)
Akorát teda v Lešné posl. dobou je strašně lidí, kolikrát se lidi vrací, protože nemají kde zaparkovat a to je tam vyhrazeno docela dost parkovacích ploch i na loukách (placený)
Janet+sluníčko:-) 75570
28.7.2011 13:14:21
Leoni, to jsem ráda, že je to zlepšení očiček tak viditelné. To je fajn. však si Vikča už vytrpěla svoje - viz lepení furt, bifokály, zkoušení jiných skel ~;((

No to mě mrzí s Dušanem. Ale fakt jsem měla pocit, že jset vloni byli na pár dní někde na dovči tady u nás. Asi si to pletu s někým jiným. Úplně mám zafixované, že jste si pronajali nějakou chatu tady v Čr, a že jsi psala, jak tam bylo fajně. Tak to jsem poplantaná.

Volala mi mamka, že je Maruška nemocná. Má prý horečku. Ráno 38,7. Ted už lepší. 37,6. Ale prý leží jak placka. nechce jísta ani pít. Volali mi, Maruška plakala at hned přijedu domů. Že to beze mě nevydrží, že je jí hrozně špatně ~n~. No nemůžu nooooo. Asi včera něco chytla v tom dětském koutku ~;((~:(
Pokud bude pořád taková špatná (možná je to jen nějaká jednodenní virozka), tak bych zítra zašla k dr. pro paragraf. A tak byla zítra doma. a měla zaplacenou sobotu a neděli. Uvidím, jaká bude noc.
A to si ji měl dneska brát Pavel..... chjo.

Už jsem uvažovala Leoni, že jestli bychom nemohly někdy přijet k vám na noc? vlakem s Maruškou. a zajít do ZOO do Lešné? (až bude zdravá) (pletu si to, nebo to máte do Lešné daleko, a blízko to má Evista - fakt mi to nějak nemyslí nebo co... jestli já nejsem blond....)
Leonie + 2 lvíčata 70868
28.7.2011 11:13:17
Holky my byli na dovče naposledy když měla viki 2 roky. Loni jsme byli na svatbě na víkend. Jinak chata a chata. Jenže ta chata mi neříká pane a ani mm, bohužel. Je to chata tchyně a její sestry. A ta má dva syny (blbce), takže kdoví, jestli se Duš neangažuje zbytečně~Rv. Je mi to jedno. Máme tichou domácnost ohledně chaty a času strávenýho mm s rodinou~Rv. Z práce jezdí čím dál později, o víkendech chata kde dělá a dětí si ani nevšímne. Ani do lesa s náma nejde prostě nic~Rv. Toto už mě fakt neba, kor když vidím všechny kolem mě, jak jezdí na dovči. Mrzí mě to. Já nevyžaduju moře. Mně by stačilo i tuzemsko, ale ani to ne.

Máme jet na víkend na chatu k valmezu ke kamarádce a pak na vysočinu na další víkend. Jinak mm si dovolenou ještě ani nevzal, furt chodí do práce. Ani nevím, jestli si jí vůbec hodlá vybrat přes prázdniny. Nic neříkal.~q~

Ano, má i jiné přednosti, ale ted si nevzpomenu jaké~5~

Co se očí týče, no my to flákáme taky, ale mně se zdá, že ty oči i tak jsou čím dál lepší~R^. Jak kdyby nastal nějaký zlom či co, fakt si to nedovedu vysvětlit. A to už nebude psychikou......
Janet+sluníčko:-) 75570
28.7.2011 9:50:43
chjo, tak to budem držet palce, at vše dobře dopadne s tou operací ~;(( pak nám vše musíš popsat do detailu. ~;((

s tou dovčou - věřím, že to muselo být super Evi.
Leni, ale tak dovča není jen moooře. dyť jste byli vloni někde tady v čr a i předloni. spíše škoda, že jste si neobjednali nějaký penzion - kde by to bylo aspon se snídaní. at se o vás trošku někdo postará že?~;)
je to fajn, jen tak si sednout a oni se starají :-)

no nějak taky víc chodím na FB

včera jsem si vzala den dovči, bo se mi fakt nechtělo do práce. ale krutě. jak mi zazvonil budík 5.45, tak jsem myslela, že mě jebne. tak jsem napsala sms šéfovi, že si potřebuju vzít den volna :-)
domluvily jsme se já a mamky od dvou Maruščiných kamarádek ze školky že s holkama zajdem do restaurace s dětským koutkem. super. ale narváno. je tam velký "koutek" takový ten s těma průlizkama různýma, s balonkama, skluzavkamka. tak se holky vyřádily. neviděly se skoro měsíc. a my jsme si s mamčama potykaly a pokecaly ~R^

ad vidění-šilhání. pozoruju, že očko (levé) jí ujíždí víc, co necvičí. doma ji přemluvím max de dvěma konvergencím. ~o~ a stejně jí třeba ty očka jdou k nosu. a nevydrží tam obě ani vteřinu. a to levé uteče zas ven. ~n~ chjo.
Evista 25207
28.7.2011 9:36:54
Jo a jako bonus na závěr říkal, že příští rok půjde asi znovu na operaci aby utáhli i vertikální svaly. Prý má malou úchylku i v druhé ose a jedno oko (nebo dvě? teď nevím) vystřeluje mírně nahoru. Nikdy jsem si toho nevšimla...
Na FB vše co napíšu bohužel čte i kýbl jiných, nemusí vědět o každém "uprdnutí":-)
Leonie, nám dovolená ohromně prospěla, hlavně ta první. Takto jsme na dovolené nikdy nebyli (že bychom se o vůbec nic nemuseli starat) a příští rok nechcem jinak:-) Fakt oddych. Je škoda, že se k tomu Dušan staví negativně. Vikči by moře taky prospělo.... ale tak on má určitě jiné přednosti~:-D~:-D
Na tábor Lucinka opravdu neměla dobré počasí:-( ale hlavně, že je spokojená. A taky aby nebyla nemocná.
Nám tady poprvé co jsme doma z Chorvatska svítí slunko... děs to počasí.
Leonie + 2 lvíčata 70868
28.7.2011 8:59:32
Evisto já nepíšu, páč poslední příspěvek byl ode mě a monology už mě jaksi nebaví~t~~d~.
Budeme na vás myslet, však ještě písneš, jak to probíhá....
Lucinka se nám v sobotu vrací po 15ti dnech z tábora. Hrůza. Hnusný počasí, zima v noci a to spali ve stanech. Ale jinak co volala, tak je strašně spokojená, nadšená, furt tam něco vyrábí atd. Už se na ní ale těším.
Na dovolenou asi letos opět nepojedeme, ptž mám chlapa jakýho mám a to je už fakt zbytečný~Rv:-©. Už třetí rok bez dovči, ale to mu vyhovuje~d~. Dál to rozebírat nebudu, nemám na to nervy.
My s očkama super. Dopoledne dávám ty specl skla, odpoledne normální. Očka drží perfektně~g~~R^, jestli to nebude tím, že už jí tak nepozoruju~Rv. Mi přijde, že to neuro vyšetření bylo spíš pro mě, abych měla klídek a opravdu mám~z~~2~~t~.

Jinak jsme více na FB že jo.... Tam si píšeme dost....
Evista 25207
27.7.2011 14:07:40
Ahojte holky,
ani nikdo nepíšete, všichni máte tolik práce? My se vrátili v sobotu z Chorvatska a dneska jsme byli na kotrole v Kroměříži. 5.9 má nástup do toho jejich kurzu, 8.9 ji mám vyzvednout a přestěhujeme se do nemocnice,9.9 operace, a 10.9 prý propuštění a pak v od pondělí začne zase ten kurz, který jede nějak do 7.10. Možná s tím, že bychom to ukončili dříve, protože ve školce mají podobné přístroje, tak by pak po třech týdnech mohla začít chodit do školky, kde by se jí více věnovali na přístrojích.
Tož tak od nás.
Já jedu příští týden 4-8.8 se sestrou na Sázavafest, dámská jízdou ve dvou... no jsem zvědavá:-))
A co ostatní?
Leonie + 2 lvíčata 70868
4.7.2011 10:13:57
Jo holky, opravdu to jsou super zprávičky. Ani nevíte, jak se mi ted krásně dýchá a žije. Ze mě spadl takový šutr, že to muselo být slyšet až na Aljašce~t~~t~~t~.
Jinak teď už na to vůbec nemyslím, nic nepozoruju, prostě paráda. Fakt ta cesta do Olmika za to stála a říkala mi to i očařka, když jsem s ní konzultovala zprávu z neura. Ještě mi řekla, že si to teda už taky nepovede, jako že ho má. ˇˇZe to vypouští a jediný prý co máme hlídat je výška a váha, že je drobná a tím to očkařka uzavřela~z~~z~~z~.

No ale když si vzpomenu, že mi učitelky ve školce před tím neuro vyšetřením říkaly, že Vikča je tak na vojtovu metodu:-©~Rv~q~~q~~q~~o~~o~~o~, tak bych je nejradši zabila~o~~o~~o~-
Vikča je po všech stránkám naprosto v pořádku~m~~6~~g~~R^.

Evisto, fotečky z dovolené překrásný fakt~R^.
Evista 25207
3.7.2011 17:41:12
Tak jsme konečně doma.
Nejake fotky dam na FCB tak kdyztak mrknete tam:-)
V pátek večer jsem přileteli a v sobotu rano jeli na Slovensko na rodinou oslavu i pres noc...konecne jsme doma a zitra zase na tri dny k nasim (jsou v pryc a babicka je tam sama).
Leonie, super zpravy, parada:-)
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
2.7.2011 11:15:51
ahoj všem, když taduna spal ve školce tak večer a ráno měla berta megakrizi - hledala ho , volala a ráno byla nesvá , když ho nenašla v posteli.

[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 8026  [Dalších 7776 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.