| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Povídání nejen o očních problémech

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 8026  [Dalších 7756 >>]
Janet+sluníčko:-) 75570
21.6.2011 9:49:45
Leontýnko, jsou taaaaaak kouzelní - všichni tři! To už jsi fakt zasloužilá maminka - tři děti :-)~R^~R^~R^~g~
Leonie + 2 lvíčata 70868
21.6.2011 8:25:43
Leontýnko naprosto kouzelný, překrásný dětičky, to fakt~R^~R^~R^~p~~p~~p~~g~~g~~g~~z~. Jak obrázek všechny tři~6~
Leontýnka+3 26083
20.6.2011 19:52:07
Holky díky za gratulace. Někdy je to fakt mazec, ale na druhou stranu je to zase fajn ;) Albert je už teď zlatej. Ze začátku to byla síla, jako jedinej je plně kojenej, takže pro mě nezvyk. Byl to takovej malej tragéd, buď spal, kojil se nebo řval. Teď už je to veselejší, vydrží si hrát, směje se krásně :-) Hodím vám fotku, ať vidíte ty moje poklady...

Evista 25207
20.6.2011 12:12:27
Janet, vy jedete nekam tady k Všemině že?
Leontýnko, aha:-)) gratulace ~x~ k mimču. To jsi dobrá, že to i tak nějak zvládáš.
Terez a kam přesně do Chorvatska? Jede vás celá banda nebo jen sami?
Martino, samotna s detmi asi fakt ne, prece jen jsi na ne skoro sama i bezne... a ten tyden co mate spolecny budete asi radi ze jste spolu, nez se jeste nekam kodrcat co?
20.6.2011 11:52:05
Já taky čučím jak blázen :-D ~g~~p~~p~~p~
Leonie + 2 lvíčata 70868
20.6.2011 9:36:27
Leontýnko no teda já zírám~p~~p~~p~~g~~R^~5~~z~~t~~2~
Leontýnka+3 26083
18.6.2011 21:29:06
Evisto ono to ani moc jinak nešlo, jelikož nám přibyl třetí do party, narodil se v říjnu a s hlídáním to bylo celkem náročný a čas na psaní bakalářky prostě moc nebyl. Mezi kojením a péčí o další dva už jsem to prostě nedala ;)

Ad dovolená, Rhodos závidím a přeju ;) Taky jsme zvažovali Řecko, ale s mrňousem to asi nebudem hrotit, snad příští rok. Letos jedem na týden ke tchýni do Jeseníku a na týden k Písku na kola. A když to vyjde, tak na pár dní ke kamarádům do Tater.
Martina+M+M 52447
18.6.2011 20:14:01
Jestli koupíme jiné auto, kterým bysme dojeli do Chorvatska, tak bychom jeli aspoň na týden tam na začátku srpna, akorát nevím, jestli sehnat ubytování předem, nebo jet jen tak a spoléhat se že tam něco najdem, a jestli nekoupíme, tak nevím.
Děti k moři chtějí, stejně jako já, a nejradši bych zase letěla, třeba do Řecka. Ale nemáme s Martinem stejně dovolenou, snad jen týden, a sama s nima se mi moc nechce. Nevím, jestli bych je uhlídala v moři.
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
18.6.2011 11:32:04
jakákoliv dovolená je super

my se chystáme tak na 2 dny na vodu nebo pdo stan či kola (prostě něco takovýho) a pak v srpnu na skoro 14 dní do chorvatska - autem, sami vařit apod, ale potřebujeme tam být co nejdéle kvůli ekzému - snad to bude k něčemu

17.6.2011 15:55:43
Řecko.... Rhodos..... teda zááááávidím.... a přeju!
My za týden na dvě noci s kámoškou - ve čtyřech - má taky holčičku . s tou co jsme byly i vloni. do Beskyd. A pak v září na dvě noci se ségrou aspol.

Evisto, tož to pořádně oslav. Já to zapiju asi i za tebe zítra - jeden na dva dny na teambuilding do Beskyd. ~;) zítra ráno vyrážíme hromadně vlakem. Opékání selátka, atd. :-)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 8026  [Dalších 7756 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.