| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Povídání nejen o očních problémech

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 8026  [Dalších 7976 >>]
Janet+sluníčko:-) 75570
17.2.2012 8:56:34
Mochi, tak to je síla - taková rozseknutá pusa ~6~
To je blbé, že se babča necítí - bylo by to od března do konce května ne? no soukromá školka asi bude stát hodně peněz ~Rv

Někdo tu psal, že má některý z našich předškoláků špatné držení tužky. To má Maruška taky. Ona to ví, a opravuje se. Ale říká, že tak po jejím způsobu se jí líp kreslí, píše. Všimla si toho i učitelka u zápisu. A řekla to. Ale říkala, že tohle není důvod, aby nešla do první třídy, když vše ostatní umí perfektně. Že to se naučí. :-)
Evista 25207
14.2.2012 11:21:58
Tedy Mochi~e~~a~ to je docela "hustý" úraz. K tomu chúdě přišel ani neví jak. Honzíkovi posíláme přání rychlého zotavení~6~ Byly to ještě mléčné zuby? Sára už má třeba 1 a půl dospěláckých. To by mně asi šlak trefil. A jak se Honzíkovi mluví, jde mu rozumět?
Hlavně aby se dětičkám ve školce líbilo a nebyly nemocné. Potom jsou i maminky v práci spokojené. Ačkoliv musím přiznat, že mi to takhle max. vyhovuje a finančně jsme na tom prakticky stejně. Tak doufám, že to alespoň vydrží nebo bude mít stoupající tendenci. To vstavání v 5:30 bylo pro mě muka.
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
13.2.2012 20:08:40
ty brĎo 6 stehů tak to už je teda moc :-( snad se rychle zahojí
Leonie + 2 lvíčata 70868
13.2.2012 9:49:15
ježiši Mochi, já mám úplně husinu~e~~n~~o~~q~. To musela být hrůza~7~
Mochi*81 + H04/06 + L06/09 28515
12.2.2012 20:08:39
Ahojky,
Diazko, já tam budu taky na plný úvazek a dvakrát týdně až do 18:30 :-( Teď to bude trochu honička, jelikož máme soukromou školku trochu z ruky (bohužel jiná nebyla volná). Musíme to nějak polepit babičkama a od září už by měla být ve školce tady u nás. Je to ve stejné budově jako bude Honza ve škole, tak to bude už při jednom.
Leoni, ani se neptej. Jeden klučina ho nadzvedávat a jelikož ho nemohl unést, tak se převážil a Honza plnou silou narazil zubama na roh skříňky. Ani nestihl dát ruce před sebe. Takže hromada krve, dva zuby vykloubený (horní jedničky) a skalpovaná dáseň. Učitelka mi hned volala, abych přijela. Následoval Motol.Na RTG naštěstí nebyla poškozená čelist, ty dva zuby vytrhli, bohužel nevíme, zda neodumřeli nějaký další. Dáseň byla na 6 stehů. ~a~ Bylo mi ho chudáčka líto, ale byl statečnej. ~6~
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
12.2.2012 16:48:14
Martino třeba až mu někdo ukáže jak se drží tužka tak to bude lepší. :-)
Leonie + 2 lvíčata 70868
12.2.2012 9:37:46
Holky, já chci taky do práce~n~~n~~n~.

Marťo, jak jsme ti už psali, konečně rozhodnutí je na tobě, pokud víš, že to zvládne a že je připravenej, tak ho klidně dej do školy. Může projít kde čím a poslední slovo máš ty... S tou básničkou jsem se ~t~~t~~t~.

Mochi, to je mazec s těma zubama. Chudák malej. Co dělal prosím tě. Naštěstí ty zuby mu narostou, horší by bylo, kdyby měl už ty druhý. To by bylo teda..... A navíc ještě že je to kluk. Ty to berou trošku sportovněji než holky.....
Diazka+2 16599
11.2.2012 20:36:21
Mochi,
jsem na tom stejně, taky jdu od března zpět do práce na celý úvazek. Ted jsem tam od ledna na zkrácený, protože prostě potřebovali. Můj zástup odešel na MD, tak aby se tam z toho kolegyně nezbláznily. A dost se na to netěším, hlavně úřední dny, kdy děti bude muset vyzvednout děda.
Míša je šikulka, ted chodí ráda, ale nevím, jak to bude, až to bude dennodenně.
Martina+M+M 52447
11.2.2012 20:16:42
Zdravím Mochi! I všechny ostatní.
Holky, já jsem hrozná, slíbila jsem fotku Marti v brýlích, a pořád na to akorát myslím, skutek utek. ~f~

Byli jsme na zápisu do školy včera. Už jsem byla pevně rozhodnutá, že prostě půjde do školy, žádný odklad, a když ho viděla ve třídě paní z PPP psát, tak mi řekla, jestli nezvažuju odklad. Prostě blbě drží tužku. To je vše, jinak je prostě šikovný. Takže ještě projde ve školce nějakým psychol. rozborem, ale jsem stejně rozhodnutá ho do té školy dát. On se holky tak těší... Byli tam se školkou v úterý, vyhlídnul si tam nějakou starší kamarádku, a nemohl do dočkat pátku, až ji zase uvidí. Včera tam nebyla, ale zase tam byla jiná princezna, tak zase miluje ji. A nechápe, proč tam nemůže v pondělí jít, když už je tam zapsaný.~t~ ~t~

Večerní debata mezi ním a Míšou: Marťo, líbilo se ti ve škole? Jo, líbilo. No, tak tam já chodím každý den!!! A Marťa závistivě: FAKT??? No,tak nevím, jestli mu to jako fakt došlo, nebo to na ni hrál, ale vyznělo to fajně.

Minulý týden jsem ho učila básničku: Já ráno vstanu, přeskočím vanu, zametu smetí, spočítám děti, koupím Politiku, naskočím do rychlíku, přijde pan průvodčí: lístek prosím! Pane průvodčí to máte tak. Já ráno vstanu, přeskočím .... a pořád dokola.
Tak mu říkám: připrav si nějakou básničku, budou ji po tobě chtít! On na to: já řeknu já ráno vstanu. Tak říkám, ať se opováží.... No a co myslíte že udělal? Učitelka ho vyzvala ať řekne básničku, on se na mě otočil, a přes ty svoje brejličky mi říká: mami, můžu? ~t~

Mochi*81 + H04/06 + L06/09 28515
10.2.2012 21:34:27
Ahojky holky,
po dlouhatánské době vás všechny zdravím. Ikdyž nepíšu, tak vás více či méně pořád dočítám ~:-D Evistě potichoučku gratuluji ~R^
Taky jsem četla o zápisech, holky jsou všechny moc šikovné. Nás čeká zápis opožděně až teď 14.2.. zrovna když byl u nás zápis, tak jsme byli na horách :-( Tak jsem musela za ředitelkou, jestli by šel náhradní termín. V naší školce ještě probíhala "zkouška školní zralosti" s pycholožkou a tak H prošel, tak doufám, že to tak bude i u toho zápisu ~:-D
Jinak u nás vše jakž takž dobrý. Lucinka se drží, te´d přes zimu je to úplně minimálně, tak jsem ráda. Honza měl chudák úraz ve školce, odnesly to dva přední zuby :-(, pak mu dva dolní vypadly samy a jednu stoličku mu nedávno trhali v noci v Motole. Tak vypadá jako když v tý puse nic nemá ~6~
Od března nastupuji zpět do práce. Přišla jsem k tomu ani nevím jak, ale jsem za to vděčná. Vracím se zpět k mému zamětnavateli. Měla jsem jít sice až v červnu, ale strach mi nedovolil odmítnout. Lucinka půjde do soukromé školky (babička se na hlídání necítí) a od září tady do naší státní. Začínám být trochu nervózní, návrat mezi lidi po 6ti letech bude asi síla ~n~~j~
Tož tolik od nás ~:-D
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 8026  [Dalších 7976 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.